‘Jan met de Pet’ beboet voor weggooien van een paar bonnetjes.

( Van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Daar waar 50.000,- euro ‘Beloning’ uitbetaald wordt door Opstelten voor ‘Teeven-deal -zwerfafval-bonnetje’ krijgt ‘Jan met de Pet’ een Wurg-boete.  Fred Teeven Winkel diefstal
Het liegende VVD Gajes Ivo Opstelten en Fred Teeven in Den Haag zijn een bonnetje ‘kwijt’  van een Witwas deals van 4.7 miljoen en gaan daarna riant het Luxe- wachtgeld in. Een gewone eerlijke hardwerkende man uit het Noord-Hollandse Ankeveen heeft een boete van 140 euro gekregen omdat hij een paar enveloppen,bonnetjes had weggegooid in een afvalbak langs de weg. Volgens de Rechter  het Volksgerichtshof  zat hij daarmee fout, want de bak is alleen bestemd voor ‘zwerfafval.’ Over de Twee Liegende VVD Bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven die ook een bonnetje als zwerfafval hadden misbruikt weigerde de rechter zich uit te laten.

‘Lady boy Mark Rutte’ is de Nederlandse Berluscoini.
Mark rutte Aka Sterf maarEn wat maakt het ook allemaal uit in “Banana-Fraude-Nederland”? Men stemt toch gewoon nog rustig op de VVD-misdaadgroep, alsof het eerlijke politici zijn. Dus waarom zouden de VVD bendeleden ook stoppen met hun ‘Graai en Naai misdaden’ jegens het ‘Klootjesvolk’?  Misschien kan een groot deel van Nederland om de woorden van Mark Rutte maar te gebruiken ook maar beter gewoon sterven.

 

Ombudsman onderzoekt ‘Staats-Maffia-gijzeling ‘van de ‘Kleine Man’.
Albert Oorthuis vond de enveloppen vorig jaar in zijn auto en dacht als een goed burger te handelen door ze netjes te deponeren in een vuilnisbak langs de weg in Nederhorst den Berg. Een overijverige ambtenaar NSB-er viste ze tussen het vuilnis vandaan en wist Oorthuis te achterhalen via het adres dat op de papieren stond, zo schrijft RTV N-H. De Ankevener vocht de boete aan en stond maandag voor de rechter in Lelystad. Die wilde het bedrag wel halveren, maar dan wel met een proeftijd van twee jaar. Als Oorthuis in die periode weer wordt ‘betrapt’ moet hij de overige 70 euro alsnog betalen. Oorthuis is niet onder de indruk van de ‘coulance’ van de rechtbank. ,,Ik vind het buitenproportioneel voor iemand die zich zo netjes gedraagt”, reageert hij tegen de regionale omroep.  Volgens hem weet ook helemaal niemand dat je niet zomaar een envelop in een vuilnisbak mag gooien. ,,Wie weet dat wel? Het staat er niet op.”

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!

 

11 reacties op “‘Jan met de Pet’ beboet voor weggooien van een paar bonnetjes.

  1. Pingback: BOINNK!!! | Nieuwsfeiten gerelateerd aan de tijd waarin wij leven, het einde van deze aioon. Verzameld door Arie Goedhart

  2. poetin een tijdje weg geweest die zal zelf wel even gaan wezen kijken wat er in de oekraine afspeelt en of er buitenlandse militairen tussen lopen?

  3. Waarom worden stembiljetten al dan niet voorzien van een drol niet naar de TK gestuurd.

    Volgens mij is dit de ultime wijze volksvertegenwoordigers duidelijk te maken dat zij maar vooral hun met hogere ambtenaren heulende partijbonzen een drol waard zijn.

    Kun je dit even naar alle (alternatieve) media vandaag nog doen toekomen zodat morgen uiterlijk overmorgen de zakken afgeleverd kunnen worden aan de voorzitster van dit rookhol.

    Dan kan zij terecht huilend van haar vervloekt stoeltje de toilet induiken waar de drollen eigenlijk thuis horen.

  4. Jan met de Pet is zich ook aan het verhangen omdat ze over een grietje van 16 heengingen die aangeboden werd door een Berber “Loverboy” als zijnde 18, en het onderzoek naar Joris Demmink blijft maar duren terwijl die duidelijk over jongere hoertjes heenging waarvan Joris niet kon zien dat ze rond de 12 waren, ja, dat is corrupt Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s