( Van onze Liegende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Daar waar 50.000,- euro ‘Beloning’ uitbetaald wordt door Opstelten voor ‘Teeven-deal -zwerfafval-bonnetje’ krijgt ‘Jan met de Pet’ een Wurg-boete.  Fred Teeven Winkel diefstal
Het liegende VVD Gajes Ivo Opstelten en Fred Teeven in Den Haag zijn een bonnetje ‘kwijt’  van een Witwas deals van 4.7 miljoen en gaan daarna riant het Luxe- wachtgeld in. Een gewone eerlijke hardwerkende man uit het Noord-Hollandse Ankeveen heeft een boete van 140 euro gekregen omdat hij een paar enveloppen,bonnetjes had weggegooid in een afvalbak langs de weg. Volgens de Rechter  het Volksgerichtshof  zat hij daarmee fout, want de bak is alleen bestemd voor ‘zwerfafval.’ Over de Twee Liegende VVD Bewindslieden Ivo Opstelten en Fred Teeven die ook een bonnetje als zwerfafval hadden misbruikt weigerde de rechter zich uit te laten.

‘Lady boy Mark Rutte’ is de Nederlandse Berluscoini.
Mark rutte Aka Sterf maarEn wat maakt het ook allemaal uit in “Banana-Fraude-Nederland”? Men stemt toch gewoon nog rustig op de VVD-misdaadgroep, alsof het eerlijke politici zijn. Dus waarom zouden de VVD bendeleden ook stoppen met hun ‘Graai en Naai misdaden’ jegens het ‘Klootjesvolk’?  Misschien kan een groot deel van Nederland om de woorden van Mark Rutte maar te gebruiken ook maar beter gewoon sterven.

 

Ombudsman onderzoekt ‘Staats-Maffia-gijzeling ‘van de ‘Kleine Man’.
Albert Oorthuis vond de enveloppen vorig jaar in zijn auto en dacht als een goed burger te handelen door ze netjes te deponeren in een vuilnisbak langs de weg in Nederhorst den Berg. Een overijverige ambtenaar NSB-er viste ze tussen het vuilnis vandaan en wist Oorthuis te achterhalen via het adres dat op de papieren stond, zo schrijft RTV N-H. De Ankevener vocht de boete aan en stond maandag voor de rechter in Lelystad. Die wilde het bedrag wel halveren, maar dan wel met een proeftijd van twee jaar. Als Oorthuis in die periode weer wordt ‘betrapt’ moet hij de overige 70 euro alsnog betalen. Oorthuis is niet onder de indruk van de ‘coulance’ van de rechtbank. ,,Ik vind het buitenproportioneel voor iemand die zich zo netjes gedraagt”, reageert hij tegen de regionale omroep.  Volgens hem weet ook helemaal niemand dat je niet zomaar een envelop in een vuilnisbak mag gooien. ,,Wie weet dat wel? Het staat er niet op.”

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem!