(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Sultan Erdogan’ is de Vluchtelingen-poortwachter voor ‘Wir schaffen das- Merkel’(Video) en haar ‘Gay-loopjongen in de kast- Rutte’ hun politieke bestaan.
Als de Sultan de ‘Oliedollar –Vluchtelingen-poort(Video) weer open zet is het exit Merkel en Rutte. De ‘afpers-overeenkomst’ van zeven miljard met de Sultan die ooit mede bedacht is door de PvdA‘ Imam Samsom’, die inmiddels als een Dief in de nacht het Luxe Wachtgeld(Video) is gevlogen hangt als een molensteen om hun corrupte politieke nek. Overigens ontkende de ‘VVD-Crime-Gay King Rutte’(Video) gisteren bij Wakker NL  DOM-NL dat hij een homo is en verloochende daarmee zelfs zijn seksuele geaardheid en o.a. zijn’ Haagse-Toren- billenmaatje-Junkie Gordon’. Misschien is hij bang voor de Sultan, ‘Mad Dog Trump’,’Maffiaboss Porosjenko ‘en ‘Capo di tutti capi Poetin’(Video) die het niet zo op homo’s hebben?

Rutte toch Homo en daar is niets verkeerds aan. ‘Niet goed Wijs Staatsman Trump'(Video): EU van ‘Führerin Merkel’ valt uiteen.

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement(Video) tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum.
De Turkse president Sultan-Recep Tayyip Erdogan wil ook zelf op ‘verkiezingstournee’ in Europa om daar wonende uitgebuitte en vernederende ‘Neder-Turken’ van Denk.NL ( die nog niet gecremeerd  zijn in een Ziekenhuis van de ‘VVD- Zorg- Ripper Schipper'(Video)) over te halen ermee in te stemmen dat hij nog meer macht krijgt. M.a.w. dat hij officieel Sultan wordt. Het ‘Nep en Fop-referendum’ daarover is half aprilVoor die tijd komt hij in het buitenland stemmen winnen en vernedert tegelijkertijd Merkel en Rutte. Dat bralde de leider  Sultan van de AK- ‘Ottomaanse partij’ woensdagavond in een door de staatszender TRT( Turkse NOS) live-uitgezonden interview, zonder in details te treden over de landen die hij denkt te gaan bezoeken. Maar iedereen weet dat hij op zeker naar Duitsland en Nederland komt.De betrekkingen tussen ‘Duitse Nazi-Elite’ en Turkse ‘Sultan-Elite’ zijn op een dieptepunt beland nadat Erdogan de Duitse Elite ‘Nazi-praktijken’ had verweten met aan het hoofd ‘Führerin Merkel’. De Turkse ministers Hofnarren van Erdonag willen ook komen om aandacht vragen voor de volksraadpleging die nu gedwarsboomd worden. Ook de Nederlandse bevolking zit niet te wachten op propagandatoespraken van Turkse leden van het Ottomaanse Sultanaat en daarmee heeft de ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn loopjongen de PvdA ‘Eunuch Koenders’ een groot probleem zo vlak voor de Nederlandse ‘Afrikaanse’ Nep en Fop Verkiezingen(Video) . Toch is er ook nog goed nieuws voor de Sultan,want de ‘VVD- Boy Jesse Klaver’(Video) heeft geen bezwaar tegen de komst van Erdogan net als dat hij geen bezwaar heeft tegen ‘Maffiaboss Porosjenko’ en wil graag met Erdogang van gedachte wisselen over de ‘GroenLinks-principes’  als de uitslag van het Referendum tegen de Sultan is hoe die dan gewoon niet uit te voeren in Turkije net zoals Rutte dat in Nederland heeft gedaan met steun van Klaver en de ‘D66-Yuppie Fascist-Kasteelheer Pechtold(Video).

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.