(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

trump-leeuwAMSTERDAM-NOIR- Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’(Video) deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.
Wir schaffen das Merkel’  en haar Dutch loopjongens Rutte en Mr“EU”Dijsselbloem(Video) zijn zich vanochtend een hoedje geschrokken van hun toekomstige Boss Trump(Video). In één van de eerste interviews als aanstaand president met een Europese krant verklaart Trump dat de ‘Europese-Graai-Unie’ eigenlijk (Nazi)-Duitsland is. „In principe is de EU een middel voor het doel van de ‘Duitse-Nazi-Elite’. Daarom was het slim van de Britten om eruit te stappen.”

Wat u niet ziet bij de Staats-Nos(Video) van Rutte:Who Is Behind Europe’s Refugee Crisis.Trump en Pence vinden Rutte een ‘Gay-Guy’ van Obama(Video).

In het interview met het Duitse dagblad Bild zegt Trump te verwachten dat na de Britten ook andere landen uit de ‘Europese-Graai-Unie’ van Führerin Merkel’ zullen stappen. „ Gewone mensen en landen willen een eigen identiteit, net als het Verenigd Koninkrijk. De mensen willen niet dat andere ‘Islam-personen’ hun land binnenkomen en het kapot maken”, aldus de rechtse populist een wijs Staatsman. Hij verklaarde dat het zonder de vluchtelingencrisis niet tot de Brexit was gekomen. „Dat was de druppel die de emmer liet overlopen voor de kaal geplukte ‘Jan met de Pet’.”

Wat u niet ziet bij de Staat-NOS: Germans protest NATO troop deployment from ‘TTIP-Obama’.

 

Ook levert de Republikein terecht forse kritiek op het Atlantisch bondgenootschap: „De NAVO is verouderd en zit vol met oude seniele ‘CDA Ratten'(Video) en andere VVD en D66-gekken. De landen betalen niet wat ze zouden moeten betalen.” Dat is ook kritiek op die VVD ‘Gay Guy Rutte’, dat niet de afgesproken twee procent van de begroting aan defensie besteedt.

Grenscontroles en de Untergang van Merkel en haar ‘EU- Graai en Naai Elite’.

 

‘Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar(Video) door Poetin en US Elite.
Hij kondigt verder scherpere grenscontroles aan. „Er komen extreme veiligheidscontroles aan, dat wordt anders dan nu. Nu bestaan er eigenlijk geen echte controles.” Het zou kunnen dat dit ook voor EU-burgers gaat gelden, omdat die nu vol gepompt is door Merkel met ‘Oliedollar-vluchtelingen’(Video), terwijl miljoenen EU Burgers niet eens te eten hebben en daar ook nog door Merkel en Rutte voor worden vervolgd(Video).

 

Maar dat weerhoudt hem er niet van uit te halen naar het ruimhartige waanzinnige vluchtelingenbeleid van ‘Führerin Merkel’. „Ze heeft een catastrofale misdadige fout gemaakt, door al die ‘Islam- illegalen’ het land in te laten.” Toch heeft hij nog veel respect voor haar. „Ze is met afstand één van de belangrijkste regeringschefs Elite-Dictator. Ik had het gevoel dat ze fantastisch is, een groots leider die in de buurt komt van Hitler.”

’Geld als water’: Trump vermoedelijk binnen 18 maanden afgezet’, Bralt ‘deskundige’ voor de CIA en de ‘Graai-Elite’(Video).
Merkel four freedon awardTrump zegt dat de misdadige Golfstaten voor de vluchtelingencrisis moeten betalen. „Die hebben toch geld als water.” Daarnaast is Trump voorstander van veiligheidszones in Syrië. Hij noemt verder de Irakoorlog „de grootste fout uit de Amerikaanse geschiedenis van de ‘US- Graai en Naai-Elite’. Wij hebben daar iets ontketend, dat was als stenen in een bijenkorf gooien.”Ook de oorlog in Afghanistan stoort hem. „Wij zijn daar al zeventien jaar en het enige gevolg is dat nu de US en de EU overspoelt wordt met goedkope heroïne. Dat is de langste oorlog waarin we ooit zijn verwikkeld. Deze Wapen en Olie handel oorlogen zullen nooit eindigen.” Volgens Trump worden de Taliban net als de Heroïne elk jaar sterker en ook daar heeft hij gelijk in.

’Alles voorbij’ voor de EU-Eilte: Yab Yum-Hennis’ ontsnapt aan de dood(Video):Nog heel lang in Irak voor de Olie en Wapenhandel.
c2rzbqyxuaegx4n
Syrië en vooral Aleppo gaan hem aan het stenen hart. Daarvoor geeft hij de Russische president Poetin mede schuld, want als hij dat niet doet kan ook hij in no time op straat staan. „Wij hadden de kans om iets te doen”, sneerde hij naar de Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’, die een rode lijn trok en vervolgens daar geen consequenties uit trok. „Er is niets gebeurd. Toen hadden we een kans en nu is het te laat. Nu is alles voorbij.”Trump is trots op zijn Duitse oorsprong, want zijn grootvader was emigrant en volbloed-Duitser. Opa Trump was echter ook een economisch vluchteling die illegaal het land had verlaten, maar die was blank en Christelijk.De Republikeinse ‘Taxfree-Miljardair Twitter en Kruisen grijper politicus’ noemde in het interview met dagblad Bild zijn grootvaders geboortedorp Bad Dürkheim in het westen van Duitsland als zijn favoriete plaats in Duitsland. Hij heeft, zegt hij zelf, ook Duitse trekjes: „Ik hou van orde en van kracht en van hoeren en veel poen en weinig eerlijk werken zoals iedere Ultra-Rijken, ha,ha,ha.”