Wijs Staatsman Trump: EU van ‘Führerin Merkel’ valt uiteen.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

trump-leeuwAMSTERDAM-NOIR- Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’(Video) deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.
Wir schaffen das Merkel’  en haar Dutch loopjongens Rutte en Mr“EU”Dijsselbloem(Video) zijn zich vanochtend een hoedje geschrokken van hun toekomstige Boss Trump(Video). In één van de eerste interviews als aanstaand president met een Europese krant verklaart Trump dat de ‘Europese-Graai-Unie’ eigenlijk (Nazi)-Duitsland is. „In principe is de EU een middel voor het doel van de ‘Duitse-Nazi-Elite’. Daarom was het slim van de Britten om eruit te stappen.”

Wat u niet ziet bij de Staats-Nos(Video) van Rutte:Who Is Behind Europe’s Refugee Crisis.Trump en Pence vinden Rutte een ‘Gay-Guy’ van Obama(Video).

In het interview met het Duitse dagblad Bild zegt Trump te verwachten dat na de Britten ook andere landen uit de ‘Europese-Graai-Unie’ van Führerin Merkel’ zullen stappen. „ Gewone mensen en landen willen een eigen identiteit, net als het Verenigd Koninkrijk. De mensen willen niet dat andere ‘Islam-personen’ hun land binnenkomen en het kapot maken”, aldus de rechtse populist een wijs Staatsman. Hij verklaarde dat het zonder de vluchtelingencrisis niet tot de Brexit was gekomen. „Dat was de druppel die de emmer liet overlopen voor de kaal geplukte ‘Jan met de Pet’.”

Wat u niet ziet bij de Staat-NOS: Germans protest NATO troop deployment from ‘TTIP-Obama’.

 

Ook levert de Republikein terecht forse kritiek op het Atlantisch bondgenootschap: „De NAVO is verouderd en zit vol met oude seniele ‘CDA Ratten'(Video) en andere VVD en D66-gekken. De landen betalen niet wat ze zouden moeten betalen.” Dat is ook kritiek op die VVD ‘Gay Guy Rutte’, dat niet de afgesproken twee procent van de begroting aan defensie besteedt.

Grenscontroles en de Untergang van Merkel en haar ‘EU- Graai en Naai Elite’.

 

‘Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar(Video) door Poetin en US Elite.
Hij kondigt verder scherpere grenscontroles aan. „Er komen extreme veiligheidscontroles aan, dat wordt anders dan nu. Nu bestaan er eigenlijk geen echte controles.” Het zou kunnen dat dit ook voor EU-burgers gaat gelden, omdat die nu vol gepompt is door Merkel met ‘Oliedollar-vluchtelingen’(Video), terwijl miljoenen EU Burgers niet eens te eten hebben en daar ook nog door Merkel en Rutte voor worden vervolgd(Video).

 

Maar dat weerhoudt hem er niet van uit te halen naar het ruimhartige waanzinnige vluchtelingenbeleid van ‘Führerin Merkel’. „Ze heeft een catastrofale misdadige fout gemaakt, door al die ‘Islam- illegalen’ het land in te laten.” Toch heeft hij nog veel respect voor haar. „Ze is met afstand één van de belangrijkste regeringschefs Elite-Dictator. Ik had het gevoel dat ze fantastisch is, een groots leider die in de buurt komt van Hitler.”

’Geld als water’: Trump vermoedelijk binnen 18 maanden afgezet’, Bralt ‘deskundige’ voor de CIA en de ‘Graai-Elite’(Video).
Merkel four freedon awardTrump zegt dat de misdadige Golfstaten voor de vluchtelingencrisis moeten betalen. „Die hebben toch geld als water.” Daarnaast is Trump voorstander van veiligheidszones in Syrië. Hij noemt verder de Irakoorlog „de grootste fout uit de Amerikaanse geschiedenis van de ‘US- Graai en Naai-Elite’. Wij hebben daar iets ontketend, dat was als stenen in een bijenkorf gooien.”Ook de oorlog in Afghanistan stoort hem. „Wij zijn daar al zeventien jaar en het enige gevolg is dat nu de US en de EU overspoelt wordt met goedkope heroïne. Dat is de langste oorlog waarin we ooit zijn verwikkeld. Deze Wapen en Olie handel oorlogen zullen nooit eindigen.” Volgens Trump worden de Taliban net als de Heroïne elk jaar sterker en ook daar heeft hij gelijk in.

’Alles voorbij’ voor de EU-Eilte: Yab Yum-Hennis’ ontsnapt aan de dood(Video):Nog heel lang in Irak voor de Olie en Wapenhandel.
c2rzbqyxuaegx4n
Syrië en vooral Aleppo gaan hem aan het stenen hart. Daarvoor geeft hij de Russische president Poetin mede schuld, want als hij dat niet doet kan ook hij in no time op straat staan. „Wij hadden de kans om iets te doen”, sneerde hij naar de Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’, die een rode lijn trok en vervolgens daar geen consequenties uit trok. „Er is niets gebeurd. Toen hadden we een kans en nu is het te laat. Nu is alles voorbij.”Trump is trots op zijn Duitse oorsprong, want zijn grootvader was emigrant en volbloed-Duitser. Opa Trump was echter ook een economisch vluchteling die illegaal het land had verlaten, maar die was blank en Christelijk.De Republikeinse ‘Taxfree-Miljardair Twitter en Kruisen grijper politicus’ noemde in het interview met dagblad Bild zijn grootvaders geboortedorp Bad Dürkheim in het westen van Duitsland als zijn favoriete plaats in Duitsland. Hij heeft, zegt hij zelf, ook Duitse trekjes: „Ik hou van orde en van kracht en van hoeren en veel poen en weinig eerlijk werken zoals iedere Ultra-Rijken, ha,ha,ha.”

9 reacties op “Wijs Staatsman Trump: EU van ‘Führerin Merkel’ valt uiteen.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend niieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Ieder1 ziet aankomen dat de EU op imploderen staat en die dronken lor slechts op z’n Brusselse troon zit omdat Merkel dat tolereert.Van ’n zatlap heeft ze weinig te vrezen. Die is druk bezig met z’n roes en ’t aflikken van kale schedels. Er tekent zich rap ’n Atlantische visie af (VS+VK) vs ’n continentaal-Europese (D+F). Wilders is op 15/3 ’n warming up; alles zal afhangen van die Vichy verraders in april/mei. Gaan ze voor Le Pen of die R-K aarts conservatieveling Fillon. Knoflook eters zijn nooit te vertrouwen. Echte Vichy verraders.

  • Ik hoop dat ze voor Le Pen kiezen, alleen de msm is in Fr. nog steeds sterk, wat ik zo hoor. Iedereen heeft in Fr. een mening over LePen, maar niemand heeft ooit een toespraak van haar gehoord. De oren gaan gelijk dicht omdat iedereen haar nog steeds afrekent op haar vader (senior wordt daar gezien als een Hitler-light). Hoop dat ik er naast zit, want ze is echt steengoed en scherp. Ben gelukkig wel vaker verbaasd over de zwakte van de msm de laatste tijd. Fingers crossed.

   • En verder is Frankrijk een netto ontvanger, dus de EU is niet echt iets dat leeft onder de Frambozen. Anyway.
    Met dat filmpje in het achterhoofd (Starikov), bekijk je de wetteloosheid die in vluchtelingenkampen en in de maatschappij plaatsvinden, toch ff iets anders.
    Alles mag. En masse vrouwen beroven en aanranden (niemand gepakt). Kindbruidjes (is verkrachting/ pedofilie) in opvangkampen. Vechtpartijen tussen echte vluchtelingen en salafisten. Containers met aanvalswapens in centra. Homo’s en niet Sounies die afgemaakt worden. Hulpverleners die vermoord of gegang raped worden. En een oorverdovende stilte van de politie, msm, en rechterlijke macht. In werkelijk alle landen in Europa. Wij weten niks over DLD, Zweden, Belgie. Helemaal niks, net zoals zij niet weten wat er hier gebeurd wat slecht af zou stralen op de religie vd vrede. Het enige wat de msm Europees wil delen is verdriet en angst, dat zijn de enige dingen die de boven ons gestelden willen dat we meemaken. Niet de protesten, niet de feiten alleen angst.
    We mogen bang zijn dat Anis na de massa moord vrij door Europa rondzwierf, en per ongeluk door een rookie, ietwat xenofobe italiaan/ politieagent werd aangesproken. Puur toeval, geen strategie en niks planmatig. Deze vorm van amateurisme is gewoon planmatig. Al die verwarde mannen staan altijd al op de radar, laten altijd keurige paspoorten achter en iedereen en zijn moeder weet gelijk, na de aanslag, wie het is.
    Maar bij wie verbleef hij in de tussentijd. Twintig jaar je privacy inleveren voor onze veiligheid, maar zijn onderduiknetwerk loopt nog steeds vrij rond. En is nog steeds capable om de volgende “lone wolf/ verwarde man/ amokmaker” onderdak en telefoonkaarten te regelen. Dit is opzet. Opzet van geheime diensten om ons af te leiden.

   • Allemaal heel goed geschreven hier. Het is inmiddels wel duidelijk dat er een agenda is van machtige groeperingen uit Brussel, Washington, Wallstreet, Londen, Parijs en Berlijn achter de ondoorzichtige wolken, die Europa wil overspoelen met sprinkhanen en Mekka-konijnen, inclusief gezinshereniging en halal- geitenkaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s