(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zelfs  in de ‘Fake-peilingen’(Video) is er weinig enthousiasme voor PvdA ‘Lood om Oud IJzer lijsttrekker Asscher’.
Ook bij de Internationale ‘Graai en Naai Elite’ populaire Rotterdamse burgemeester ‘Zonnekoning Aboutaleb’, die tijdens de lijsttrekker strijd nog zijn valse steun als een echte ‘PvdA-Judas’ voor de vicepremier van Rutte uitsprak, lijkt het enthousiasme bekoeld. Een gezamenlijk bezoek woensdag aan een onleefbare mede door de VVD en PvdA gecreëerde achterstandswijk in Rotterdam, was op papier de uitgelezen gelegenheid voor de ‘Zonnekoning Aboutaleb’ om de kwakkelende partijleider nog even publiekelijk met wat leugens op te hemelen. Maar tijdens de ontmoeting met de lokale wijkagenten en wat ingehuurde (PvdA)-buurtjongeren was daar geen sprake van. De ‘Zonnekoning Aboutaleb’, bralde strak in het Rat in pak met stropdas, alleen maar hoe goed hij was als Burgemeester Zonnekoning over zijn extreme corrupte onleefbare stad. De ‘Beroepsleugenaar Asscher’, zonder stropdas en bovenste overhemdknoopje open, keek toe als een Schaap die niets meer te mekkeren wist.

Tichelaar&Asscher effect’:‘PvdA-hoertjes’ op naar recordverlies(Video).

Aboutaleb de Top ‘Rot op- attractie’(Video) van Joe Biden in de Hut van ‘Ome Tom’.
Gevraagd of Asscher nog wel de juiste arbeiders verrader is om de partij te leiden, klonk Aboutalebs antwoord zelfs ontwijkend als een ras ‘PvdA-Judas’: „Het domme congres van de PvdA-hoertjes heeft hem aangewezen als de partijleider van de PvdA. Daar moet u denk ik uit concluderen dat de leden van de PvdA, inclusief mijn persoon, hem een geschikte leider hebben gevonden voor de Untergang van de partij.”Over zijn eigen ‘ Graai en Naai’ politieke toekomst wil de corrupte ‘Judas- Aboutaleb’, die volgens eerdere dr. Goebbels propaganda peilingen van de ‘Ratten in pak’ als enige PvdA’er hun ‘Boss Rutte’ uit het torentje had kunnen jagen, nog altijd niet speculeren. „Ik ben burgemeester van onleefbaar Rotterdam”, luidt steevast zijn antwoord. Maar er gaan al maanden sterke geruchten dat als Wilders na de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en fop Verkiezingen'(Video) de grootse wordt Aboutaleb zich gaat aansluiten bij de PVV.  Aboutaleb is immers de laatste jaren de Burgmeester Loopjongen van (on)-Leefbaar Rotterdam(Video) en die verschilt bijna niks van de PVV. En iedereen rond Aboutaleb weet dat hij een Ministerpost onder Wilders ambieert waar hij veel gratis luxe kan gaan reizen met zijn ‘Taxfree -Graai-King Willem’.

 “Uncle Tom” Aboutaleb, ‘Hofnar Rutte’ en King Willem uitgejouwd voor Maffia: