(van onze PvdA, GroenLinks, D66 en VVD Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM‘Schizofrene Klaver’: Rutte legitimeert ’Rot op naar eigen land’ en ik weer Rutte&‘Maffia Boss Porosjenko’(Video).
Rutte maakt TweedePoresjenko Rutte Kamer tot zijn persoonlijke ‘Leugen-circus’. Zo stond hij eergisteren nog keihard te liegen over de mails in de Teevendeal  (Video) en ging hij gisteren ongehinderd vrolijk door mijn zijn gelieg en bedrieg bij gestaan door de vlees geworden arbeiders verraders Koenders. GroenLinks en PvdA twee zogenaamde Linkse fatsoenlijke partijen die hun woord houden? Nou echt niet! Gisterenavond was het’ Oekraïne-Maffia-Verdrag’ debat en het debat was in het algemeen een belediging voor het Volk en in het bijzonder van de democratie,de Rule of Law, de mensenrechten, het parlement en Pieter Omtzigt door Rutte en zijn PvdA loopjongen ‘Eunuch Koenders’. De Stem van de Straat Amsterdam-Noir analyseert deze week bij Saltotv iedere avond Mark Rutte, Oekraïne verdrag en de horzel in de vacht van Rutte Pieter Omtzigt, de held van de Straat.

‘Populist Rutte’ breekt weer zijn woord met instemming D66 voor ‘Maffiaboss Poresjenko’(Video). Pechtold ‘zoekt’ naar bonnetje privéjet Oekraïne.(Bron AD)

De schaamteloze ‘Pinoccio Rutte’(Video) gooide Omtzigt als een ‘Valse-VVD nicht’ naar het hoofd dat hij als Lid van het parlement 5 jaar vakantie heeft gevierd. M.a.w., wie in rechtse populistenhet parlement zit viert vakantie volgens Rutte. Misschien is dat zo bij zijn VVD-Misdaadgroep(Video) en denkt Rutte dat het ook zo is bij alle andere partijen. M.a.w. Projectie (psychologie) van de zijde van de ‘Psycho–Rutte’. Het ontbrak er nog net aan dat hij Omtzigt uitmaakte voor een handlanger(Video) van Poetin. Omtzigt die met kop en schouders beste en één van de weinige integere parlementsleden is en altijd een onderbouwd en fatsoenlijk repliek klaar heeft was even sprakeloos. Omtzigt had namelijk net daarvoor Rutte zijn inleg velletje haarfijn geanalyseerd als een waardeloos vod dat er alleen maar toe diende om een alibi te verschaffen om het Volk en de uitslag van het referendum te verkrachten. Omtzigt hervond zich en diende Rutte van repliek door te stellen dat hij 4 jaar lang zo als een parlement ‘s lid betaamt de regering  het ‘Pluk de arme kaal regime Rutte&Asscher’ heeft gecontroleerd en dat de VVD, PvdA en GroenLinks en D66 wellicht vakantie hebben gevierd maar niet hij.

 

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’(Video) en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Populist Klaver van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte(Video).  Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa(video) door Maffiabaas Porosjenko.

Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen(Video).
kees-verhoevenDat inleg vod waar Rutte en zijn PvdA-hoertjes acht maanden over hebben gedaan verandert  namelijk niets aan het Verdrag met de Moorddadige ‘Maffiosi-Oligarch Porosjenko’. Het enige dat de inleg ‘Rutte-Vod’ heeft doen veranderen is dat na de uitslag de PvdA en GroenLinks in de Tweede kamer hadden verklaart dat zij de uitslag zouden respecteren en dat nu niet meer doen. De ‘D66 Yuppie-Fascist Kees Verhoeven’(Video) paradeerde het hele debat trots in de rondte als een ‘Maffia-Pauw’ van Porosjenko en Rutte, terwijl  hij iedereen die het niet met hem eens was net als Rutte beledigde (in de bek piste) en uit maakt voor verrotte vis. Tussen door Bralde hij Heil Rutte, Heil Porosjenko, Heil Pechthold en Heil mijzelf met een waanzigge ‘Rent a D66 -blik’ in zijn ogen. Dus als u een voorstander bent van corrupte partijen die hun woord niet houden en gemene duistere zaken doen moet de ‘Maffiaboss Porosjenko’ moet u stemmen op de Rechtse Populistische partijtjes VVD, PvdA, D66 en GroenLinks. Wie herinnert zich nog in dit verband dat de praatjesmaker Verhoeven en zijn Boss ‘Kasteelheer Pechtold(Video) op kosten van een corrupte NL VVD-zakenman Frans Lavooij  in een privéjet gevlogen zijn voor een ‘privé’ bezoekje aan hun grote Maffia-vriend Porosjenko? Nou, ieder geval niemand gisteren in de Tweede Kamer! Het Haagse Gajes van de Gevestigde  orde partijtjes  snakt stiekem naar weer een ‘uitgelekt’  ‘Pis-Paay-videotje’ (Video) liefst nog voor de Verkiezingen, zodat de massa weer ff afgeleid is van hun misdaden.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.