(van onze dr. Goebbels Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘VVD Boy -Klaver'(Video) van Rutte bekent weer kleur en dat is niet Groen maar bloed rood moordend Kapitalisme.
GroenLinks BloedLink wil alles doen om een progressief Gevestigde Orde kabinet Rutte na de verkiezingen van 15 maart te krijgen. De ‘Bloed-Linkspartij’ van Klaver jesse-klaversluit een coalitie met de VVD-misdaadgroep van ‘ Pinoccio Rutte’(video) daarom niet op voorhand uit. Dat bralde hij zondag in het ‘RTL- bejaarden-debat’. SP-leider Emile Roemer vroeg Klaver de VVD uit te sluiten. ,,De PVV is de enige partij die ik uitsluit”, bralde Klaver. Het is volgens hem ,,onverstandig” om meer partijen en ‘Maffiaboss Porosjenko’ uit te sluiten. ,,Uiteindelijk gaat het in een ‘Nep en Fop-democratie’ erom dat je elkaar altijd moet proberen te vinden, behalve de ‘Underground Presenator Steve Brown ‘,want die wilde ik op de Dam in elkaar laten slaan door onze Bolle alcoholische Domoor en onze DBB-politie.” Dankzij Jesse Klaver en zijn GroenLInks ging het eigen risico in 2012 naar 350 euro, maar nu is hij weer even tegen de Oplichter.

Thieme vervangt Wilders bij ‘RTL-Carrédebat’ en nu nog de rest in de Tweede Kamer(video).
Volgens Roemer doet Klaver hetzelfde als de PvdA-hoertjes in 2012. Voor de verkiezingen ,,een mooi links ‘Nep en Fop-verhaal’ vertellen” om vervolgens na de verkiezingen met de VVD-misdaadgroep(Video) in zee te gaan en ‘Jan met de Pet’ in de ‘Islam’-‘Wilders-Volksbuurten’ kaal te plukken.

Buma niet met ‘Nep en fop links’.

CDA-leider Sybrand Buma ziet niets in een kabinet met linkse partijen. ,,Dit kabinet gaat er niet komen”, zei Buma verwijzend naar de andere partijen aanwezig bij het debat. Dat zijn SP, D66, geert-wilders-faris-kattatGroenLinks en PvdA. ,,Ik wil via het ‘Pluk de arme kaal midden’ “, voegde Buma eraan toe als een ‘Geldduivel’.Wilders kan door een ‘VVD-Justitie-Complot'(Video) niet meer de straat op en daar werd geen woord aan gewijd.( Video)Buma haalde aan het slot van het debat fel uit naar VVD-lijsttrekker Godfather en premier s VVD-‘Gay King Rutte’(Video) van het Misdaadcentrum “ Het Binnenhof”.Rutte weigerde, net als PVV-leider Wilders, aan het ‘Lieg-debat’ mee te doen omdat RTL Nieuws tegen eerdere afspraken in meer dan vier partijen uitnodigde. ,,Als je premier wil worden ga je het debat aan en vraag mij niet naar  het ‘CDA Mega- drugslab’ (Video) , bralde Buma. Voor de VVD Boy van Rutte Klaver van Groen  Bloedlinks is een ideale Gevestigde Orde coalitie er één met de vijf deelnemende corrupte partijen aan het debat. De PvdA-hoertjes willen nu opeens na vier jaar extreem, reactionaire, misdadige Rutte een progressief kabinet en SP wil een ,,zo links mogelijk kabinet”. ‘Rent a D66’ van ‘Kasteelheer Pechthold’ wil met alle Gevestigde Orde partijen(Video) regeren en ziet zelfs mogelijkheden met de SP, maar niet met Wilders, maar bovenal met ‘Maffiabazen Porosjenko’ en Rutte.

‘VVD-Maffia-Campingbaas Fort Oranje’ boos over bezoek ‘Beroepsleugenaar Asscher’( Video).
D66-leider ‘Yuppie Fascist Pechtold’ (Video) is door de bejaarde hersendoden kijkers uitgeroepen tot winnaar van het ‘Verkiezings-Leugen-debat’ van RTL Nieuws zondagavond. U moet hierbij wel in ogen alexander-pechtoldschouw nemen dat de gemiddelde leeftijd van de kijkers boven de 60 jaar was en het gros behoort tot de midden en hogere klasse. Een aantal is zelfs tijdens de uitzending een natuurlijk dood gestorven. Dat bleek uit een ‘Nep en Fop peiling’ na afloop van het programma. Op de laatste plaats eindigde de beroepsleugenaar Asscher van de PvdA-hoertjes. Pechtold was de winnaar volgens 27,6 procent van de nog in leven zijnde kijkers. Op de tweede plaats eindigde Klaver van GroenLinks met 22,2 procent. Derde werd volgens de kijkers Sybrand Buma (CDA) met 18,2 procent en vierde SP-voorman Emile Roemer met 17,3 procent. Asscher bleef steken op 14,6 procent.De bejaarde kijkers mochten ook een verliezer van het debat aanwijzen. Dat werd duidelijk Buma met 34,1 procent. Als nummer twee in deze categorie volgde Klaver met 21,7 procent. Derde in dit lijstje was Roemer (20,1 procent) en vierde Asscher (14,6 procent). Pechtold werd door 9,5 procent van de kijkers als verliezer aangewezen.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.