Globalisering van Kapitaal en handels is Globalisering van Vluchtelingen.

(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu zijn wij tegen de ‘G-20-Globalisering‘ van het Bloed-Kapitaal en de uitbuit handel van o.a. Diederik samsom vliegend tapijtde Derde Wereld en de US en EU massa ,want die houdt volgens ons in Globalisering van de Powerty voor de massa en komt uitsluitend de ‘Ultra-Rijken-Gangster’ ten goede. Maar zolang de Globalisering van het Kapitaal en handel middels verdragen als CETA en TTIP in strijd met de mensenrechten doorgaan zijn de Vluchtelingenstromen onvermijdelijk.Het tegengeluid van Rutte&Wilders als het gaat om de Vluchtelingen is o.a. de Burgemeester van Palermo en de Paus. Een gedreven burgemeester die alle vluchtelingen met open armen ontvangt, maar de andere kant op kijkt als het gaat om zijn criminele en corrupte collega Burgemeesters en dat is jammer .

Burgemeester Leoluca Orlando van Palermo, beroemd en geliefd als bestrijder van de Volks-maffia, is een man met een missie. Hij wil dat mobiliteit als mensenrecht wordt erkend. In zijn stad heeft Orlando de verblijfsvergunning afgeschaft. Afrikaanse ‘gelukszoekers’ heet hij persoonlijk welkom in de haven. Onlangs kwam hij naar Den Haag om zijn aanpak te lanceren tijdens de eerste vergadering van het Global Parliament of Mayors. Kan één burgemeester het verschil maken? Nou, in NL zeker: Kijk maar eens op uw gemak naar de: “Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plasterk”. Die zijn Burgemeester Leoluca Orlando kennelijk als Maffia bestrijder nog niet opgevallen.

Jaarlijks arriveren op Sicilië duizenden migranten uit Afrika die op zoek zijn naar werk en een beter leven. Ze willen verder Europa in, maar de binnengrenzen zijn dicht. Terwijl Italië kreunt en de Europese Unie worstelt met de verdeling van vluchtelingen, verleent burgemeester Orlando tijdens een feestelijke ceremonie burgerschap aan economische migranten in Sicilië. Hij ziet een toekomst waarin de economie groeit door een onbelemmerde circulatie van kapitaal, informatie, mensen, goederen en diensten. In zijn ‘Charter van Palermo’ stelt Orlando dat migranten recht hebben op woonruimte, werk en gezondheidszorg ongeacht hun verblijfsstatus. Hij keert zich daarmee tegen het landelijke beleid van de ‘tirannie van de verblijfsvergunning’ en zet de macht van zijn stad in om migranten te beschermen. Hij weigerde commentaar te geven op de duistere rol die zijn collega Burgemeester Aboutaleb aka “de PvdA Zonnekoning” op de Bilderberg Conferentie speelt.

8 reacties op “Globalisering van Kapitaal en handels is Globalisering van Vluchtelingen.

 1. In Italie functioneert niets zoals t zou moeten en toch draait alles lekker door. Combinatie van Maffia en R-K isme is ’n gouden combi. Als er natuurverschijnselen optreden prevelt de Paus wat, hoe verdorven de mens wel niet is, men doneert gul en de poen wordt door de Maffia opgestreken.Een 1/4 tot 1/3 v/d economie is zwart en in ’t Italiaanse CBS niet terug te vinden.Kraait geen haan naar. De langst durende rechtszaak ter wereld is al meer dan ’n 1/2 eeuw aan de gang. Wil men ’n wonder,kijkt de Italiaan ff lief naar Il Pappa Franciscus. Het Hof van Cassatie oordeelde dat ’n vrouw door gebrek aan ruimte onmogelijk in ’n FIAT 500 verkracht kon zijn. Verkrachter stak na dit oordeel ’n kaars op en dankte Maria, Onbevlekt Ontvangen!

 2. Mensenhandel Prostitutie niet voor niets oudste beroep ter wereld de uit zonde ringen verkopen slechts hun lichaam het gros verkoopt zowel lichaam als geest

  It seems that things are about to heat up. We are told that of the 662,871 emails lifted from Weiner’s computer, 11,112 emails are Huma… and pay to play- including Saudis and Israeli’s. Meaning Huma was the one Hillary USED to communicate with foreign leaders via email for inside information and deals via Huma’s computer.
  It has been established through many avenues, but mainly through Wikileaks, that the Clinton Foundation was just a farce set up in order to perform Pay-to-Play games with multiple entities, including foreign nations. Pay-to-play nations include: Israel, Saudis, Turks, Qatar, kazakhstan, and the Ukraine.
  http://victuruslibertas.com/2016/10/insiders-reveal-sex-ring/

 3. Waarbij nog maar even opgemerkt dat de directeur van dat R.K celibataire mannenclubje wat in leugens handelt alle vrouwen voor functies uitsluit .
  Aanbevolen literatuur in deze : Friedrich Nietzsche De antichrist
  Vloek over het christendom in de vertaling van Pé Hawinkels .
  Waarbij eveneens het verheugende nieuws dat Dolph’s dag –
  boek in de Nederlandse vertaling verschijnt .

  Duits fascisme en Vaticaans Katholisme gingen hand in hand indertijd en
  opende het reisbureau naar Argentinië nadat de waanzin ten einde was.
  Met religie op zijn retour verdient die plaatsvervanger (Stellvertreter) van
  god op aarde geen enkele aandacht. Bah, weg ermee. Wat ’n vuiligheid .

  • Via de Romeinse catacomben en met (diplomatiek) paspoort v/d grootste oplichtersstaat ter wereld zonder territorium: de Maltezer Orde. Duizenden Nazi’s zijn zo de dans ontsprongen naar Z-Amerika en ’n handvol naar de VS, in vliegtuigen v/d KLM gevlogen door Victor Baarn. Laatste kwam er zeer graag en voelde zich er senang. Waarom denk je dat ’n Argentijnse op de NL troon zit? Emilie Breemers, v/e R-K tandarts uit Nijmegen,kon niet door de beugel.Kennelijk te braaf,netjes, gewoontjes, te weinig doortrapt en publicitair onder de maat. Bea+Max hebben W-A 100% onder de duim en eist alleen op tijd z’n biertje.W-A helemaal happy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s