(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu zijn wij tegen de ‘G-20-Globalisering‘ van het Bloed-Kapitaal en de uitbuit handel van o.a. Diederik samsom vliegend tapijtde Derde Wereld en de US en EU massa ,want die houdt volgens ons in Globalisering van de Powerty voor de massa en komt uitsluitend de ‘Ultra-Rijken-Gangster’ ten goede. Maar zolang de Globalisering van het Kapitaal en handel middels verdragen als CETA en TTIP in strijd met de mensenrechten doorgaan zijn de Vluchtelingenstromen onvermijdelijk.Het tegengeluid van Rutte&Wilders als het gaat om de Vluchtelingen is o.a. de Burgemeester van Palermo en de Paus. Een gedreven burgemeester die alle vluchtelingen met open armen ontvangt, maar de andere kant op kijkt als het gaat om zijn criminele en corrupte collega Burgemeesters en dat is jammer .

Burgemeester Leoluca Orlando van Palermo, beroemd en geliefd als bestrijder van de Volks-maffia, is een man met een missie. Hij wil dat mobiliteit als mensenrecht wordt erkend. In zijn stad heeft Orlando de verblijfsvergunning afgeschaft. Afrikaanse ‘gelukszoekers’ heet hij persoonlijk welkom in de haven. Onlangs kwam hij naar Den Haag om zijn aanpak te lanceren tijdens de eerste vergadering van het Global Parliament of Mayors. Kan één burgemeester het verschil maken? Nou, in NL zeker: Kijk maar eens op uw gemak naar de: “Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plasterk”. Die zijn Burgemeester Leoluca Orlando kennelijk als Maffia bestrijder nog niet opgevallen.

Jaarlijks arriveren op Sicilië duizenden migranten uit Afrika die op zoek zijn naar werk en een beter leven. Ze willen verder Europa in, maar de binnengrenzen zijn dicht. Terwijl Italië kreunt en de Europese Unie worstelt met de verdeling van vluchtelingen, verleent burgemeester Orlando tijdens een feestelijke ceremonie burgerschap aan economische migranten in Sicilië. Hij ziet een toekomst waarin de economie groeit door een onbelemmerde circulatie van kapitaal, informatie, mensen, goederen en diensten. In zijn ‘Charter van Palermo’ stelt Orlando dat migranten recht hebben op woonruimte, werk en gezondheidszorg ongeacht hun verblijfsstatus. Hij keert zich daarmee tegen het landelijke beleid van de ‘tirannie van de verblijfsvergunning’ en zet de macht van zijn stad in om migranten te beschermen. Hij weigerde commentaar te geven op de duistere rol die zijn collega Burgemeester Aboutaleb aka “de PvdA Zonnekoning” op de Bilderberg Conferentie speelt.