(van onze ‘dr. Goebbels MH17- Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Afgelopen dagen werd de ‘Mainstream-Maffia-media’ beheerst met ongehoordeKoning Willem Martin Schulz propaganda( trial by ‘Media-maffia’) dat Poetin de schuldige is aan het neerhalen van de MH17.
Maar ondertussen moeten 50 miljoen mensen in de EU dagelijks onder onmenselijke omstandigheden zien te overleven door Merkel en Rutte en daar komt geen Poetin aan te pas: ‘Graai-King Willem’&Timmermans: Leve de EU! 1,5 miljoen Duitsers, half miljoen Nederlanders en 1 miljoen Engelse ondervoed.

Führerin Merkel: Wir schaffen das :Armoede bereikt recordhoogte in Duitsland en Nederland en de EU.Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

50 miljoen EU burgers leven nu al jaren onder de armoedegrens. In Nederland overleven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens bij de Voedselbanken van ‘PvdA Kapo Klijnsma’.

Het aantal werklozen in Duitsland is in augustus gestegen. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse federale arbeidsbureau donderdag publiceerde.Het aantal werklozen in Duitsland klom met 1000 naar 2,68 miljoen. De Vluchtelingen worden buiten de registratie gehouden.

Merkel:”Met Leugens Schaffen wir das”. Merkel&Rutte Democratie’:Tweederde Duitsers en NL-ers tegen Erdogan en Porosjenko leggen zij naast zich neer.

Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen. Kabinet en COA schenden EU regels(Video).
De komst van talrijke ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’ naar Duitsland drijft er de werkloosheid niet op(Kuch). Dit heeft de nazi-merkelchef van het Duitse Federale Bureau voor de Arbeid, Frank-Jürgen Weise, tegen Duitse media gelogen. De Beroepsleugenaar Weise beklemtoonde dat er in het komend jaar geen noemenswaardige stijging van de werkloosheid zal zijn, ondanks de komst van meer dan een miljoen ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’. Ondanks dat berichtte de krant Bild zaterdag dat er in september in de Bondsrepubliek 171.958 nieuwe werklozen zijn ingeschreven die afkomstig zijn uit landen waar veel erkende Olie Dollar- vluchtelingen vandaan komen. Dat is meer dan twee keer zo veel als in september vorig jaar, aldus Bild.Weise is tot eind dit jaar ook de Graai en Naai Generaal-chef bij de migratiedienst BAMF (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge).

‘Christelijke’ Merkel en de ‘sociaal democraat’ Gabriel wurgen de arme(Video). Het Lijkt Nederland wel met Rutte en Asscher. 

Een recordaantal Duitsers en Nederlanders leeft in onmenselijke armoede. Dat staat in een rapport van een koepelorganisatie voor Sigmar GabrielDuitse liefdadigheidsinstellingen. Vooral alleenstaande ouders en werklozen worden zwaar getroffen door het onmenselijke regiem van Merkel en Rutte. Meer dan 12,5 miljoen Duitsers hebben nu een inkomen dat onder de Europese armoedegrens ligt in Nederland zijn dat er 2,5 miljoen. Het rapport van de organisatie Paritätische Gesamtverband wijst erop dat het sociale vangnet in Duitsland onvoldoende werkt. Meer dan 40 procent van de alleenstaande ouders en 60 procent van de werklozen leeft volgens de organisatie in armoede. Ook bij de gepensioneerden groeit de armoede snel en inmiddels kan 15 procent van deze groep als arm beschouwd worden.

Vraag voor Rutte:Waarom worden Vluchtelingen niet net zo behandelt als ‘NL-Werklozen’.
De armoedegrens ligt volgens de definitie van de Europese Unie op 60 procent van het nationale mediaan-inkomen. In Duitsland moeten daardoor alleenstaanden met een inkomen van minder dan 892 euro per maand als arm geklasseerd worden. Voor een koppel met twee kinderen ligt de armoedegrens op 1.872 euro per maand. Bijna 16 procent van alle Duitsers heeft een inkomen dat onder deze grenzen ligt.

De ‘Hel van Merkel en Rutte'(Video) voor de werkende armen, bejaarden, werklozen en zieken.
“Niet alleen de gebrekkige uitkeringen voor werkloosheid en bijstand – in Duitsland bekend als Hartz IV – drijven de armoedecijfers de hoogte in,” vertelt Christian Woltering, één van de auteurs van het rapport, tegenover de nieuwssite jan-roosThe Local.“We hebben nu ook een economische -Slaven- sector met erg lage lonen die een klasse van werkende armen voortbrengt. Vele Duitsers hebben weliswaar een baan, maar hebben het moeilijk om met hun honger salaris rond te komen.”Het rapport wijst er ook op dat er een groeiende inkomensongelijkheid is tussen de verschillende Duitse deelstaten. In Berlijn of Bremen bijvoorbeeld is het aantal armen Slaven veel hoger dan in deelstaten zoals Beieren of Baden-Württemberg. Duitsland heeft begin dit jaar dan wel voor het eerst in zijn geschiedenis een wettelijk minimumloon ingevoerd, maar toch is Woltering niet optimistisch over de evolutie van de armoede.“Ik zie weinig tekenen dat de groeiende armoede echt wordt aangepakt,” verklaarde hij. “Veel mensen die het minimumloon verdienen, hebben tijdelijke contracten of werken deeltijds. Velen kunnen van hun honger salaris onmogelijk hun familie onderhouden. Ik verwacht dan ook dat deze groeiende armoedetrend aanhoudt onder het regimes van de Führerin Merkel en de arbeiders verrader Gabriel en de rest in de EU.”Bron: Express.be

Partij Führer Jan Roos gaat voor hongerdood(Video) Bijstandsgerechtigde en onderzeeboot voor Bontes .

‘Zakkenvuller Prinses Amalia’ wacht vorstelijke uitkering van 4000 euro per dag.
Toch er ook nog wel wat goed nieuws: Zo werd tijdens Royal-Propaganda-Prinsjesdag met de keihard liegende‘Graai King Willem’ bekend dat zijn dochter vanaf haar 18de buitenzorg is ,omdat zij dan een Staats-uitkering vangt voor niets doen van1,5 miljoen euro per jaar Taxfree. De NOS berichte daar ook zowaar over en rekende uit dat zij dus 4000 euro per dag vangt en daarmee de jongste en Grootste ‘Staats-Zakkenvuller’ van de Wereld is. Bovendien is het ‘Syfilis- Koningshuis’ één van de rijkste ‘Roof-VOC-Families van de Wereld‘.  Dus wat moet dat Miljardairs kind van 18 jaar met 4000 euro per dag? Misschien kan ‘Hofnar Rutte’ dat straks uitleggen aan de Tweede Kamer en het kaal geplukte Volk als de begroting van het ‘Graai en Naai Koningshuis'(Video) wordt besproken?