(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Populist Klaver’ van GroenLinks steunt(Video) ‘Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte’.
jesse-klaverSchizofrenie is een ziekte die extreme vaak voorkomt bij de Haagse en EU corrupte politici. Zo is algemeen bekent dat de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ er zwaar aan lijdt: “Schizofrene-Mr.”EURO”-Dijsselbloem’:verhoog(PvdA) en verlaag(VVD) belasting bedrijven(Video)“. Maar Klaver is kennelijk ook een patiënt die zwaar lijdt aan schizofrenie.Wel beschouwd moet men op den duur wel aan de een of ander psychisch stoornis lijden wil men kunnen blijven liegen in de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer’. De een is nog corrupter en gestoorder dan de ander.De SP en de Partij van de Dieren zijn de enige partijen die niet gestoord zijn.

Niet ‘Psycho Clown Guy‘ maar ‘Maffioso Tajani’ Voorzitter EU Parlement(Video).

Rutte en Aboutaleb: Terug naar de Gouden Eeuw, Oprotten en Sterven maar!
Premier  ‘VVD Godfather Rutte’ en de ‘PvdA Zonnenkoning Aboutaleb’ legitimeert dat arme mensen migranten ’Rot op naar je eigen land’ naar het hoofd slingeren en dat Het Binnenhof een groot Mark rutte Aka Sterf maarMisdaadcentrum is geworden met een stel beroepsleugenaars als (Video)‘Fraudeur Van der Steur’ en’ Aasgier Blok’(Video) als Minister van Klasse Justitie. Dat vindt GroenLinks- leider ‘VVD-Boy Jesse Klaver’. Hij zette de VVD-voorman maandagavond in het rijtje van Geert Wilders, Marine Le Pen, Donald Trump, Willem Holleeder(Video), Poetin, de Duivel en Hitler ‘Doe Normaal Rutte‘ voert een politiek van verdeeldheid en van vijandigheid tegen migranten( =Lees ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’) , bralt Klaver tijdens een campagnebijeenkomst in Utrecht. Dat zou nog eens zijn gebleken uit de oproep die de’ Valse VVD Nicht Rutte’ samen met zijn ‘Junkie Gordon’vorige week deed aan mensen die „het hier niet bevalt” om dan maar uit ‘Banana-Fraude-Nederland’ weg te gaan. Met die „sneaky Doe Normaal” open dr. Goebbels propaganda brief „speelt Rutte doelbewust(domme) mensen uit elkaar, alleen maar om de ‘Nep en Fopverkiezingen’ te winnen”, aldus de Schizofrene GroenLinks-voorman.De ‘VVD-Godfather’ is daarmee een grens van democratisch fatsoen overgegaan van ‘Elite-Schurkenstaat NL’, vindt Klaver. „Hij wil premier van rechtse ‘NSB-Nederlanders’ zijn en niet van alle Nederlanders. Daarmee heeft hij zichzelf gediskwalificeerd.” Is dat een vorm van de stoornis projectie(psychologie) van de zijde van ‘Boy- Klaver’?

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’(Video) en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

”Klaver wil „een premier die niet arme mensen, maar problemen het land uit helpt, behalve dan de Underground Presentator van de Stem vd Straat(Video) ing Steve Brown die liet ik rutte-asscher-klaverop de Dam bijna in elkaar slaan” en vraagt de kiezer daarom hem de sleutels van het Torentje toe te vertrouwen wat op zich al weer een teken is dat hij gestoord is, want één ding staat al; vast dat hij nooit genoeg stemmen gaat halen om ook maar in de buurt te komen op de grooste partij te worden. De GroenLinks-leider ‘VVD-Boy Klaver’ heeft Rutte al langer op de korrel, maar bediende zich niet eerder van zulke harde en persoonlijke bewoordingen en dat is bizarre, want als het gaat om het verkrachten van de ‘Wil van het Volk’ door de uitslag van het Oekraïne ‘Maffia-Verdrag’ niet uit te voeren staat hij opeens pal achter Rutte. Is dat dan wel democratisch? Volgens ‘Doe Normaal Rutte’(Video) maakte hij in de gewraakte ‘Tokkie-brief’ geen onderscheid tussen arme Nederlanders zonder en met migratie-achtergrond, maar tussen Nederlanders die zich niet zo gedragen als de VVD-misdaadgroep(Video) eist en die zich misdragen omdat zij kaal geplukt zijn door Rutte en zijn PvdA ‘NSB- loopjongen Asscher'(Video).
Pinocchio Rutte'(Video) die wellicht het meest gestoord is in Den Haag heeft het als het gaat over misdragen niet over al die VVD-ers die de afgelopen jaren zijn betrapt op Fraude, Pedofilie,Liegen en Bedriegen.