(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië ook betrapt op witwassen drugsgelden en Dijsselbloem is hun wiebe-draijeralibi.
De Misdaden van de Top van de Rabobank maken Nederland tot het ‘Banana-Fraude land’ (NL Fraudeland.Bron: Vrije Universiteit) in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag naar de Grootse Misdaadbank ter Wereld Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan. Is hij corrupt of schizofreen(Video). Of is hij beide? Wij houden het op het laatste. Een verontwaardige eerlijke, maar doodsbange Rabo medewerker heeft ons op basis van anonimiteit laten weten dat de Top dolblij is met het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ die systematisch de boel afleidt met Volkse Kruimel criminaliteit met types als Holleeder (Video), zodat zij in de luwte op een Moorddadige wijzen straffeloos hun zakken kunnen vullen.

Lynch Journalistiek Zussen Holleeder &Peter R. de Vries(Video) ten koste van Willem Holleeder.

Werknemers Rabo-Misdaadbank dupe van ontduiken sociaal plan door Top ‘Bankier Boef Wiebe Draijer(Video).

Terwijl de massa al jaren wordt bezig gehouden( afgeleid) door ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’(Video) met het door hun gecreëerde Showbizz ‘Monster-misdaad-vlinderscrimeHolleeder en sinds kort aangevuld met ‘Judas-Astrid'(Video) waste de Godfathers van de Rabo misdaadbank miljarden Bloed&Drugs Dollars wit. Daarnaast zijn deze Rabo Gangsters medeplichtig  aan meer moorden op één dag dan de hele Nederlandse Volks onderwereld ooit bij elkaar heeft gepleegd melde EenVandaag gisteren. Het is niet bekend of de VVD Drugsgelden Witwasser ‘Griezel Teeven’ van Misdaadcentrum”Het Binnenhof “(Video) ook een rolletje heeft mee gespeeld bij deze Witwas praktijken van de Top van de Rabo misdaadbank. Maar het zou zo maar kunnen gezien het feit dat er niet één van de Witwassers tot nu is gearresteerd in Nederland. Maar er is altijd nog meer misdadige Rabo vuiligheid:” Rabo kocht gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA maar niet in NL.”

Hoe het ook zij, wij hebben de voltallige corrupte,Moordende Raad van Bestuur van de Rabo misdaadbank een eervolle plek geven op het “Elite-Gangster Billboard“.
Tot Slot: Wij hebben Transparency-NL gevraagd of zij nog steeds van mening blijven dat de Heersende Klasse niet corrupt is. Hun antwoord is volmondig Ja (Video). Derhalve vragen wij ons in alle redelijkheid af of de Top Transparency-NL ook niet corrupt en/of schizofreen is. Wij roepen ieder dan ook op om bij de komende verkiezingen NL te bevrijden van de Moordende Corruptie van de ‘Gevestigde Orde-Ratten in pak- politieke partijen’ en te gaan stemmen op de SP of op de Partij voor de Dieren.

Opmerking :Zie ook hoe  Peter R. de Vries de boel afleidt van  de misdaden van de (Rabo)-Elite-Gangsters met het verdedigen van een Pedofiel die kind van 12 jaar verkrachtte(Video).