(door de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Jan Meeus pocht dat hij ruim 150 artikelen in de ‘Goed Mens-Volkskrant’en NRC jan Meeus Peter R de VriesHandelsblad schreef fabriceerde ten koste van Holleeder en die serie eindigde in riool aasgieren een boek over het ‘Kruimel-criminele’ leven van Willem Holleeder. Alhoewel … ‘eindigt’? Bij het verschijnen van zij aasgier boek mocht hij op de foto met zijn Boss en ‘Politie-informant Peter R. de Vries’. De laffe onbenul Meeus heeft in zijn hele leven nog niet een artikel geschreven over de echte Top-Gangster,te weten de Ratten pak.

Het was naar eigen zegge de mooiste dag van zijn miezerige, corrupte leven. 6 september moet Holleeder weer verschijnen voor de Raadkamer. Dat is slechts een formaliteit die het voor voorarrest toets en niet ingaat op de inhoud van het proces. Maar dat zal weer deze zoveelste aanleiding zijn voor de ‘Pulp-Media Maffia’ onder leiding van ‘Geilneef  Peter R. de Vries'(Video) om Holleeder als het Monster der lage neer te zetten. Maar vlak ook de Publieke Omroepen niet uit met hun ‘Bral-programma’s’ van het  VARA Miljonairs type Pauw en Van Nieuwkerk. Ook daar wordt het ‘Monster Holleeder’ al dan niet met de heuse  laffe ‘TBS Moordenaar Martin Kok’ (wordt dan steevast aangeduid als ex crimineel en succesvol blogger en intelligente man) die dan optreedt als Sidekick van Peter R. de Vries en Holleeder met lange neus stotterend neerzet als het Monster. Pikant in dit verband is dat Holleeder nog nooit veroordeeld is voor moord en Martin Kok maar liefst  voor twee moorden.

Toch was nog niet zo lang geleden Holleeder de beste maatjes met De Vries en de Knuffel Crimineel van de BN-ers en zelfs van het College Tour. Het is helemaal mis gegaan toen Holleeder woest zijn deel van de poen van de Heineken verfilming opeiste bij de Villa Bordela van De Vries. Overnight veranderde de door De Vries gecreëerde pulp-media image van Knuffel Crimineel in een door De Vries gecreëerde Monster. En sindsdien zit hij geïsoleerd in de EBI’ als Monster en wacht hem levenslang. Hoe zit dat nu allemaal? Welke duistere rol speelde De Vries bijv. als ‘Media-Pooier’ van de zussen Holleeder en zijn slaafse ‘Misdaadjournalistiek-drek'(Video) over de rug van Holleeder? Dat hoort en ziet u a.s. maandag bij de “Stem van de Straat, Harde Kern “(Salto2).