(door NU.NL en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Een normaal mens zou nog niet dood gevonden willen worden bij Martin misdaad-vlinderscrimeKok, maar niet de corrupte Misdaadjournalisten die lopen helemaal  leeg en prijzen hem de Hemel in bij het corrupte NU.nl.
Criminele en laffe Journalisten ‘lunchten’(= team bespreking) met ‘Katvanger Kok’ op de zelfde dag voor zijn Moord: ‘Hij was heel rustig en bedreigde tegenwoordig alleen nog maar maatschappelijk werksters en Holleeder (in de cel).’Vlak voordat hij donderdagavond wordt doodgeschoten buiten zijn vaste redactie seksclub in het Noord-Hollandse Laren, ontmoet de tweevoudige veroordeelde Moordenaar en ‘Politie-informant Martin Kok’ acht van zijn collega ‘gabbers in crime’ uit het Misdaadjournalistiek-drek(Video) voor een lunchbijeenkomst (=werkbespreking met hun Katvanger). Het corrupte NU.nl bralde met hen over de laatste middag van ‘de Stotteraar,de aan cocaïne verslaafde Hoerenlopen en Politie-informant’.

Misdaadteam Peter R de Vries’ medeplichtig moord Martin Kok.

Donderdagmiddag voegt Moordenaar Martin Kok met zijn politie bewaking zich bij zijn ‘Lynch-vakgenoten’ in een restaurant in Amsterdam-Zuid. Dolle pret, want de Misdaadjournalisten kennen ook allemaal de politie mensen die Kok bewaken en mee waren gekomen. De bijeenkomst is een idee van Kok en zijn bewaking’s  politie, die graag meer samenwerking tussen de misdaadjournalisten van verschillende Pulp ‘Maffia-media’ wil zien, liegt de bolle seniele op leeftijd zijnde bejaarde Marian Huskens (Vrij- op een haar na failliete -Nederland). “We zijn natuurlijk concurrenten, maar Martin bralde: ‘We kunnen elkaar ook helpen met het Lynchen van mensen voor onze politie en Justitie .'”

Peter R de Vries Martin KokEigenlijk gaat het Kok vooral om de gezelligheid om mensen met liederlijke leugens tegen elkaar op te zetten voor bepaalde corrupte Justitie en politie. “Hij was een loyale, aardige collega,” bralt de gewetenloze en schaamteloze ,corrupte ‘nette’ Gerlof Leistra ( op een haar na failliete Elsevier). “Er was geen agenda voor de bijeenkomst, want wij weten allemaal van elkaar dat wij als het moet onze eigen moeder verkopen. Martin genoot gewoon met volle teugen als een echte Junkie.” Wel klaagde hij dat collega’s van andere media hem vaak niet bij naam noemden wanneer ze schreven over zijn  Leugen riool primeurs.”Martin vertelde dat aan aasgier Timo van der Eng (Crimesite.nl Cry-site), die  werkt aan een fantasie boek over zijn walgelijke leven”, bralt Huskens verhit. “Hij fluisterde giechelend in mijn dove oor, terwijl hij mij in mijn oude, droge Kruis kneep: ‘Straks moet mijn concurrent reclame gaan maken voor mijn Leugen boek!'” Ik antwoordde vol liefde aan Martin: Jij mag dan wel twee mensen op zeer laffe psychopathische wijzen hebben vermoord, maar wij doen niet onder voor jou, want wij vermoorden mensen met de pen, ha,ha,ha,ha”

“Voor zijn doen was hij heel relaxt, heel rustig”, bralt Huskens ,die inmiddels lichtelijk naar pis begon te stinken, als bejaarde. “Normaal gesproken maakte hij veel foto’s en zo, en ik dacht op voorhand nog: ‘Ik hoop dat hij geen (politie) filmploeg meeneemt.’ Want het was natuurlijk heel bijzonder, negen corrupte misdaadjournalisten en politie samen aan de lunch, cocaïne en drank met Moordenaar Kok .”Kok at een groot bord sushi en nam een chocoladedessert toe omdat wij natuurlijk betaalde omdat hij onze Katvanger is. Hij vond het samenzijn geweldig. “Zo leuk!”, zei hij er later op de middag aan de telefoon over tegen ‘Politie-Informant Koen Voskuil'( op een haar na failliete AD), die niet bij de lunch aanwezig was.  De Laffe en gewetenloze Voskuil maakte nog een grapje, vroeg of hij geen “gekke dingen meer onder zijn auto had aangetroffen”, verwijzend naar het explosief dat afgelopen juli onder de auto van Kok werd gevonden.”Nee, ik voel me veilig met mijn gabbers de politie bewaking,” was het antwoord.

Apetrots als grote misbruikte Domoor. Respect voor de Vermoorde Martin Kok? Respect voor de Doden moet men verdienen bij het leven(Video).
Uit gesprekken met de doortrapte aanwezigen bij de lunch werk bespreking  komt naar voren dat Kok apetrots dominque-weesie-en-martin-kokwas dat hij tegenwoordig zijn geld Bloed-poen op ‘eerlijke’ wijze verdiende over de rug van vele onschuldige mensen, die hij door de strontton haalde als Katvanger. ‘Zijn’ website kreeg per maand een miljoen kijkers (kuch) met een herencel, adverteerders toonden belangstelling en “zijn contacten uit zijn gevangenisleven hielpen hem (niet) graag aan primeurs en documenten”, liegt Marian Huskens.” Martin had zijn leven op de ‘Lynch-journalistiek’ rails. Hij had nog wel wat juridische problemen, maar daar had hij ook een oplossing voor gevonden. ‘Dan moeten mijn niet bestaande adverteerders maar wat meer geld betalen,’ bralde hij.” “Hij was natuurlijk niet zomaar een ‘aardige man'”, bralt de Notoire ‘Politie-informant Paul Vugts’ (ook al op een haar na failliete Het Parool). “Hij heeft in het verleden twee mensen vermoord, maar daar heeft hij zijn straffen voor uitgezeten. Hij was wel aardig in de omgang, want wij konden al onze vuiligheid bij hem dumpen die wij zelf niet durfde te publiceren .”Toen Kok ’s avonds op weg was naar de seksclub in Laren, ontving Vugts nog een Whatsapp-berichtje van hem. “Een mooi leven, journalist, neuken van Hoeren en snuiven op jullie kosten in een leder pak.”

Geruchten: Tegenlicht Kort:TTIP bedreigt democratie! ‘PowNed-Tbs-Moordenaar Kok’ leidt de boel af (Video).

Op de Lynch en Riool site Vlinderscrime  van ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ nam de psychopaat Kok het niet nauw met de waarheid en de journalistieke principes, zoals het checken van bronnen en hoor- en wederhoor,  maar goed dat doet zijn Boss ‘Politie-informant Peter R de Vries'(Video)  ook al jaren, niet dan? Martin Kok“Geruchten, slecht onderbouwde verdachtmakingen die ‘Junkie Kok’ kreeg van het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ , Martin slingerde alles meteen online,” voor ons bralt Huskens trots. “Als er later iets niet bleek te kloppen en hij werd daardoor terecht zwaar bedreigd, kon het altijd weer van de site worden gehaald. Snel, snel, onwaar, onwaar en liederlijk beledigend – dat hoorde volgens hem ons bij het nieuwe aasgieren medium.”Onder zijn bazen de walgelijke misdaadjournalisten werd wel gesproken over de vraag hoe lang Kok het zou volhouden om wilde geruchten op zijn onze site te plaatsen. Roekeloos en extreem Dom – dat woord was nooit ver weg als het over Kok ging, en dat betrof niet alleen zijn beroepsethiek. Huskens: “Als je bent beschoten, ga je toch niet buiten wandelen met je kind? Maar hij kon niet zonder die spanning, want hij was volslagen doorgesnoven en knettergek, ha,ha,ha, wij konden hem alles laten doen.”

Gevaar zag hij niet omdat hij constant onder de drugs in een sekshuis zat.
Notoire Politie-Informant Vugts’: “Hij leefde al lang met het besef dat hij gevaar liep en werd al lang bedreigd. Pauw Martin de KokDat vond hij heel vervelend , maar na een snuifje was dat weer weg.” Maar beveiligd worden door de politie ervoer hij ook als een zware last omdat hij bijna altijd in een sexhuis zat te snuiven van ons geld. “Martin leefde vooral zoals wij dat wilde.”Toch negeerde Kok de bedreigingen voor zijn veiligheid niet volledig. Hij woonde niet meer thuis, maar zat met zijn zoontje als informant in gratis woningen die door Justitie en de Misdaadjournalisten was geregeld, dat hem beveiligde. Hij was een buurman geworden van zijn collega ‘Judas- Astrid Holleeder'(Video) die ook al in een gratis ‘Justitie-Huis’ zit. Ze moesten regelmatig verhuizen. Zijn dagelijkse handel en wandel beperkte zich vooral tot “vanuit huis naar z’n auto naar de ballenbak of het zwembad en terug naar huis”, liegt Gerlof Leistra.Donderdagavond en de rest van de week is de bestemming van Kok de seksclub in Laren. Tussen 20.00 uur en 22:00 stuurt hij Timo van der Eng nog een paar foto’s vanuit de club in zijn inmiddels beroemde liederlijke Leather pak. Daar stond hij op “zoals hij zo vaak op foto’s stond, met z’n duim omhoog en breed lachend”, bralt Van der Eng.

‘Eén kan ik nog wel hebben’ in zijn dromen.

Liegende Leistra: “Martin kende het milieu heel goed en wist dondersgoed dat hij gevaar liep.” Kok maakte te veel vijanden. “Ik heb hem wel gewaarschuwd: ‘Een kogel, die kop je niet terug’. Dan moest hij lachen, en dat was het. ‘Ik b-b-b-en een b-b-b-oef’, zei hij altijd. Hij wist wat daar bij hoorde als Politie-informant en Katvanger van ons .””Eén kan ik nog wel hebben, twee ook”, bralde stoere Kok, die nog geen deuk in een pakje boter kan slaan eens tegen zijn ‘gabber in crime’ Leistra. “Maar als ze met vijf komen, ben ik machteloos.”Het is niet duidelijk met hoeveel ‘ze’ kwamen ( het was één Huurmoordenaar), maar om 23.30 uur wordt het levenloze lichaam van Martin ‘de Stotteraar’ Kok buiten de club in Laren aangetroffen in de auto van zijn hoogbejaarde vader.Terwijl de politie pas laat op vrijdag kon bevestigen dat het om Kok gaat, had  de ‘Politie-informant Timo van der Eng’ direct toen hij over de schietpartij hoorde het idee dat het om hem ging. “Geen idee wie er achter zit, daarover doe ik geen uitspraken. Martin had zo veel vijanden, ik wens onze corrupte politie veel sterkte.”

Tweede kans als Katvanger van  het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ met ‘Lynch-journalistiek’.
Knettergekke Leistra‘: “Het deed hem heel erg goed, dat wij niet op hem neerkeken, maar hem misbruikte .” Na de lunch (=werk besrpeking) in Amsterdam-Zuid donderdagmiddag krijgt Leistra dan ook een hand van een geëmotioneerde Junkie Kok. “Dank je wel dat je mij een tweede kans hebt gegeven”, bralt de crimineel die  Katvanger werd van het Misdaadjournalistiek-drek en hun bazen de VVD-Pedo-Demmink Justitie.”Wij hebben je helemaal geen tweede kans gegeven”, reageert Leistra. “Die heb je zelf gemaakt door onze Katvanger te worden.” Gelukkig voor het Misdaadjournalistiek-drek heeft de massa nog niet door dat zij geen haar beter zijn dan Martin Kok en ook al jaren werken als Politie-informant anders eindigen zij geheid hetzelfde als Kok.