( van onze Internationale Elite Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Blamage Rabobank maakt val Nederlandse groot Misdaadbanken compleet en Jeroen DijsselbloemNederland tot het ‘Banana-Fraude land’ ( Nederland Fraudeland.Bron: Vrije Universiteit) in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing’s nederlaag naar de misdaadbank Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan en heeft o.a. het volste vertrouwen in de liederlijke en criminele ‘VVD Drag Queen Gerrit Z. ‘van de ‘ABN-AMRO Misdaadbank’ om die Staats-bank naar de beurs te laten gaan, zodat o.a. Goldman Sachs weer miljarden kan frauderen ten kosten van ‘Jan met de Pet’. Een woordvoerder van Dijsselbloem beweert dat hij niet ‘PvdA-Geestesziek’ is. Als hij gelijk heeft en Dijsselbloem niet Geestesziek is, dan is hij een doortrapte extreme corrupte, criminele politieke Rat in pak die niets anders aan het doen is dan de Bankier-Gangsters te bevoordelen en uit de cel te houden. M.a.w. Dijsselbloem hoort als medeplichtige net zo goed in de cel als het gros van de Bankier-Gangsters, gezien het feit dat hij de Bankier-Gangsters facaliteerd bij hun misdaden!

Bijna bizarre is het te noemen dat de VVD loopjongen ‘Schizofrenen Asscher’ alle ‘VVD Top Gangster-Bankiers’ heeft opgeroepen hun hoofd koel te houden, want de VVD Minister van Klasse ‘Justitie Fraudeur-Steur’ doet naar goed Hollandse ‘King Willem Koopmans’ gebruik er alles aan om achter de schermen iedereen weer uit de cel te houden.

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht, Top Rabo Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton.

Met de ontknoping van het ongekende misdadige miljarden renteschandaal van Rabobank en het vertrek van de Topman Top gangster Piet Moerland met een grote zak met poen, hebben alle Nederlandse groot Misdaadbanken een flinke kras op de Fred Teeven Winkel diefstalgewetenloze ziel. Avontuurlijk crimineel bankieren is ABN-AMRO, ING, SNS en Rabo uitzonderlijk duur komen te staan, al wordt de rekening wel betaald door ‘Jan met de Pet’. En staan de gevolgen voor al die Bankier-Gangsters in verhouding tot hoe ‘Jan met de Pet’ in Nederland bikkelhard wordt vervolgd door de ‘VVD-Justitie’ in een schril contrast. Daar waar de één voor het stelen van een brood om zijn kinderen te eten te kunnen geven al de cel in verdwijnt, kan de ander in dit geval de ‘(VVD)-Bankier’ straffeloos miljarden jatten en naar lieve lust de belasting ontduiken en geld witwassen.

De VOC mentaliteit van de Dutch Bankiers; liegen en bedriegen, roven en plunderen alsof het de Gouden Eeuw is.
Een klein ‘Banana-Fraude-land’ met een grote financiële misdaad sector, dat is Nederland al eeuwen. Dat maakt de BV-NL waar “Rutte&Gordon” van het ”Lieg en Bedrieg Kabinet” zo trots op zijn groot in Binnen en Buitenland. Maar de jongste golf van financiële ‘Graai en Fraudeer maar raak’ hoogmoedswaanzin’  en de daarop volgende ontluistering, laat zien dat Nederlandse Bankier-Gangster de afgelopen vijftien jaar weinig doordacht op een Graai en Fraude zakkenvullers avontuur zijn gegaan, in de zucht naar meer dan basaal bankieren voor ‘Jan met de Pet’.Rabobank moest al een boete van in totaal 774 miljoen euro betalen aan diverse internationale toezichthouders, De Nederlandsche Bank en het Openbaar Ministerie (OM). De 70 miljoen die Rabo aan het OM jeroen recourtbetaalt is de hoogste boete voor een Nederlands bedrijf ooit. Het was toen al verbijsterend te moeten constateren dat geen enkele Bankier-Gangster de cel is in verdwenen. Pure ‘VVD Klasse Justitie’ gedekt door hun PvdA hoertjes met als Justitie woordvoerder in de Tweede Kamer ex Rechter Jeroen Recourt. Rabobank erkent hiermee zijn rol in het internationale misdaadschandaal rond de manipulatie van rentes die banken aan elkaar betalen. De zogenoemde Libor- en Euribor-rentes vormen op hun beurt de basis voor leningen aan consumenten en bedrijven. Dat Rabobank akkoord gaat met zo’n hoog bedrag, kon maar één ding betekenen: de betrokkenheid van circa 30 eigen medewerkers was zonneklaar. Het ging niet om discutabele missertjes, maar om systematisch bedrog en het blijft verbijsterend  dan niet één van die dertig misdadigers in de cel is beland!

Medewerkers Bendeleden van de Amerikaanse Chapter Californië van de Rabo Misdaadbank hebben geprobeerd bewijs te verdoezelen in witwaspraktijken.
Dat meldt althans persbureau Bloomberg op basis van anonieme bronnen binnen het Amerikaanse Openbaar Ministerie. Het onderzoek naar Rabobank begon in januari nadat justitie een verdachte grote stroom met geldwagens vanuit Mexico van o.a. het Sinaloa drugs kartel naar het Rabobankfiliaal in het grensplaatsje Calexico had opgemerkt.

Drugsgeld witwassen is een Dutch specialiteit met name op de ‘VVD- Zuidas’ te Amsterdam. Vermoed wordt dat de wagens drugsgeld vervoerden om te worden witgewassen bij de Misdaadbank in de VS. Rabobank heeft niet bevestigd dat er wat mis is bij het kantoor in Calexico, maar heeft het inmiddels wel gesloten in de hoop dat naar goed Hollands gebruik deze misdaden in de Doofpot verdwijnen. Bloomberg meldt nu dat Amerikaanse medewerkers van de Nederlandse coöperatieve bank belastende documenten bewust niet hebben overgedragen aan het OM. Ook zouden zij hebben geprobeerd rekeningen met verdachte transacties te verbloemen. Het is niet bekend of er ook drugs rekeningen bij zitten die door de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ zijn Wit gewassen, maar dat zou zo maar kunnen.

Rabo: gedwongen meewerken te aan onderzoek.
Mr Jan-Hein-KuijpersEen woordvoerder van Rabo misdaadbank laat weten liegt dat er ‘volledig wordt meegewerkt aan het onderzoek van de Amerikaanse autoriteiten’. Inhoudelijk commentaar wordt echter niet gegeven. M.a.w. men beroept zich al een doorgewinterde Dutch Bankier Gangsters met het type corrupte ‘Witwas advocaat’ als Jan-Hein Kuijper en/of Stijn Franken op zijn zwijgrecht. Zo is bijv. Franken ook niet vies om wat geld witwassen ( en Elite Pedofielen) als het zo uitkomt, maar dat terzijde.