‘Underground Presentator Steve Brown’ hardhandig Tweede Kamer uitgegooid voor Rutte.

(door de redactie van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Doe Normaal Week van Rutte'(Video): Underground presentator Steve Brown van de Stem vd Straat niet welkom bij ‘Misdaadcentrum-Binnenhof- Straf de arme’ om vragen te stellen m.b.t de Teevendeal. Is dat Normaal? Zie vanaf a.s. maandag de hele uitzending: “Maria Mosterd ontmaskert Loverboy Peter R. de Vries” (Video)bij SaltoTV.

8 reacties op “‘Underground Presentator Steve Brown’ hardhandig Tweede Kamer uitgegooid voor Rutte.

 1. Dit soort filmpjes zijn heel handig. Je kunt allerlei relevante dingen zeggen en met de beelden een sfeer creëren waar het op staat.

  Andere tips locaties met voorbeelden voor filmpjes:

  Hoofdgebouw ABN-AMRO, een voedselbank, een gemeentehuis, een Zorginstelling, een asociale werkplaats, het kantoor van KPMG.

  Af en toe een voorbijganger aanspreken, mevrouw, wat vindt u van deze wanvertoning ? Etc etc.

 2. ‘Underground Presentator Steve Brown’ door de Marechaussee bij Tweede Kamer weg-geïntimideerd’. Geef Steve geen ongelijk. De masquerade is duidelijk en de ontmaskering bijna compleet. Sinds 200 alternatieve websites als Fake News worden aangeduid door de WaPo komt er sinds de ontmaskering van Ard bij de Televaag enkel een meer dan 40 jaar oude trein kaping op de voorpagina en ook nog eens `above the fold’.

 3. Er is wat vreemds aan de hand met het door TMG gesponsorde blogje, geenstijl, waar ik recent ben afgekicked :
  “Ik heb respect voor VVDers,dat zijn mensen die de eer aan zichzelf weten te houden.Verder weet ik zeker dat Ard niets verkeerds heeft gedaan,wat u er zelf van denkt kan aan mijn reet roesten.Doe het anders lekker zelf,eigensijs. reaguurder 1”
  “Zal je vertellen. Ik zat vanavond aan de bar met een bekende en die zei serieus waar dat hij trots was op Rutte. Dus mijn wenkbrauwen gingen omhoog maar ik liet hem uitpraten zoals een heer betaamd. Hij was er heilig van overtuigd dat Mark ballen had (pun intended) en goed bezig was. Huh? Mis ik iets? reaguurder 2”
  Het lijkt erop dat allerlei VVD kopstukken niet alleen in de Haagse Barretjes aan het uithuilen zijn, maar ook nog eens aan de iPhone8 trekken om bij GS op het Feynman en/of de Feiten blogpostje te gaan morren : http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/feynman_enof_feiten_hoe_mark_o.html
  Ardje schreef een brief met zijn ontslag erin naar Koning Willem, en verhip Willem zou zomaar een brief kunnen terugsturen naar het Kabinet en daarin het ontslag van de premier eisen, want meer dan 3 keer (er waren zelfs 4 onafhankelijke onderzoeken in de `Teeven-deal’) je eigen achterban en Staats TV de verkeerde feiten en misleidende samenloop van omstandigheden vooorschotelen, kan resulteren in ook het ontslag van de Premier zelf.

  • stront vervelende verwende kinderen zijn het daar bij de VVD ,maar wel van dat soort wat zeeeer schadelijk is voor de medemens. Huilebalken,jankerds lafaards dat zijn het ook nog.De partij voor de ondernemers Hahaha heeel NEDERLAND NAAR DE KLOTE GEHOLPEN in opdracht van de satanisten club.
   Goed gedaan jongens…jullie tijd zit er bijna op… for God sake

  • J a fantasische afleveringen waren dat van v Kooten en de Bie ,alles is alleen maar erger/slechter geworden sinds die tijd,alleen toen kon je er nog om lachen .nu is het een pijnlijke realiteit geworden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s