De zinloosheid van niet-stemmen en blanco stemmen komt de Heersende Klasse ten goede.

( door de Lange Mars)

AMSTERDAM-NOIR-Er waait een storm van oproepen tot niet-stemmen voor de komende verkiezingen. De partijen onder aanvoering van PVV en D66 zullen daarStem van de Straat erg blij mee zijn. Zij zullen zeker winnen wanneer een groot deel van de kiesgerechtigden niet gaat stemmen op 15 maart. In 2012 deed een kwart van de stemgerechtigden niet mee, meer dan 3 miljoen mensen bleven mokkend thuis.De niet-stemmers zijn mensen die geen geloof meer hebben in de (Nep en Fop rd)- democratie, maar zich wel gebruikt en uitgebuit voelen.Helaas schakelen zij zichzelf uit, zij plaatsen zichzelf langs de zijlijn van de afbraak, bezuinigingen en de toenemende ongelijkheid toe.

Blanco stem
Dit betekent dat het stembiljet door de kiezer is ingeleverd zonder dat hij geheel of gedeeltelijk een wit stipje in een stemvak rood heeft gemaakt en zonder dat hij op het stembiljet geschreven of getekend heeft.

Ongeldige stem
Hoewel het stembiljet is ingeleverd zonder dat de kiezer een wit stipje in een stemvak rood heeft gemaakt, is deze stem toch ongeldig, omdat de kiezer op het stembiljet heeft geschreven.

Meer Lezen: De Lange Mars.

13 reacties op “De zinloosheid van niet-stemmen en blanco stemmen komt de Heersende Klasse ten goede.

 1. Uitslag 15 maart 2017, 2e Kamer verkiezingen, in zetels:

  PVV 40
  VVD 20
  CDA 15
  D66 10
  PvdA 10
  GL 15
  SP 15
  50+ 10
  CU 5
  DierP 5
  SGP 3
  Denk 2

  Gordon sanitaire om PVV.

  Coalitie: VVD-CDA-PvdA-D66-GL-50+ totaal 80 zetels.

  Kabinet Rutte-Kutte-3, meer van hetzelfde dus.

 2. Zo zal de uitslag er uit gaan zien licht verlies regerings-partijen kleine winst D-66 Groen Links wint een zetel Pvda verliest zwaar CDA de Grote WInnaar Wilders lichte winst Dierenpartij verliest die zijn nergens Meer te zien

 3. Het gaat toch om het hele fucking systeem..?! Dus als je gaat stemmen stem je \A. VOOR dat systeem en B stem je binnen dat systeem. Ergo er verandert niets …
  Mensen die denken van wel begrijpen volgens mij nog steeds niet hoe de wereldse machtsstructuren in elkaar zitten OF men gelooft nog steeds in sprookjes….

 4. Hier moet het Volk van Holland mee beginnen !

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

 5. Rijkman Groenink heeft alle personeel hun aandelen via spaarloon in zijn zak gestopt en nu heeft Zalm en Rutte gemunt op de pensioen van de mensen die keihard hebben gewerkt voor hun pensioen het is net Kok en Lubbers en ga zomaar door en dan hebben ze een kapitaal van € 60.000.000,00 wanneer zij met pensioen gaan ! En uw koning staat en kijk er naar wat is zijn functie ?????????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s