(door Geenstijl en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie wil neuken voor een cent kom in de ‘Islam-DENK-tent’. DENK heeft niet nageDenkt en vraagt Denk Niet Partijrechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist en ex loopjongen van Willem Holleeder ‘Judas-Peter R. de Vries.’ Daarnaast is De Vries zo’n beetje de verkapte Pr-man van de VVD-misdaadgroep en loopt zijn corrupte benen uit het lijf om keihard te liegen dat de Top VVD-er en ex OM Boss de ‘Pedo-Rapist-Demmink’ onschuldig is. Is dat DENK niet opgevallen? Kunnen zij niet naDenken? Of kan het hun niet schelen? Wat zal Allah daar wel niet van denken?

Denk na:Peter R. de Vries en zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Bakker’ ‘rijden’ overal naar toe om onschuld Demmink te toeteren.

DENK ontmaskert zichzelf als een stel ras Opportunisten die de Islam en waarheid verkrachten.
De AIVD van de Plasterk moet zich helemaal slap hebben gelachen over de keuze van DENK voor ‘Geilneef Peter R. de Vries‘. Maar in ieder geval heeft een bepaald gedeelte van de Amsterdamse Volks-Onderwereld  die wel naDenkt zich wel helemaal slap gelachen om de ‘Duivelse’ keuzes van DENK.
DENK is een grote fan van het gedachte goed van Massamoordenaar en Heroïne &IS-Olie handelaar, maar zwaar ‘gelovige’ Erdogan en tegelijkertijd vragen zij Peter R. de Vries als Lijstduwer. Als Erdogan maar niet hoort van het verleden en het strafblad van Peter R. de Vries, want dan wordt DENK net als Ebru Umar door de Fatwa-politie van Sultan Erdogan in Turkije op zeker gearresteerd wegens het beledigen van de Islam. Nu is het hoerenlopen  zijn eerder een pre om lijstduwer te zijn voor de PvdA zou men denken, maar dat terzijde. Hoe strookt het Islam geloof van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk en Farid Azarkan met het feit dat Peter R. de Vries een Maffiajournalist is die bekend staat als een meineed pleger, die ook nog eens een notoire hoerenloper is? Of had DENK wel nageDenkt en gevraagd om Peter R. Vries de ‘DENK-kan je neuken voor een cent-Tent’ in te lokken?  Allemaal feiten die tot nadenken stemmen voor de Kiezers. DENK is blijkens zijn keuzes voor Erdogan en De Vries moreel failliet en past derhalve naadloos als ‘Riool-verbinding’ met de ‘Gevestigde-Graai-Orde partijen’ in de (Pedo)-’Elite-Schurkenkstaat NL’.

Erdogan voert Fatwa uit tegen NL columniste Umar. Rutte: Erdogan en Peter R. de Vries zijn Oké.

Geenstijl:DENKWatch. Kuzu wil Peter Racismeroeper de Vries. PvdA Spijtoptanten Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk sluiten duistere deal met ‘Erdogan&Maffia&Prostitutie’.
puturdevruus.jpgDENK is BN’ers aan het shoppen. In de zwarte hoek hebben ze deze week de intellectueel Sylvana Simons weten te strikken, en in de witte hoek hebben ze aan Peter Racismeroeper de Vries gevraagd of hij bij hun politieke protestbeweging voor vreselijke mensen wil. Logische keuze natuurlijk van de lokale AK-Partij. Want Peter Rechtprater de Vries vond immers dat de cartoonisten van Charlie Hebdo het allemaal een beetje aan zichzelf te danken hadden, met hun profeetbeledigende potloodkunsten. Sowieso heeft Peter Radiohoofd de Vries niet zo veel op met de vrijheid van meningsuiting. Dat etaleerde hij zojuist weer op Grindpad FM (videofragment hierboven), waar hij zelf wereldkundig maakte dat DENK hem benaderd heeft. “Ik vind dat je in principes alles moet kunnen zeggen”, nasaalbromde hij, om in de volgende zin letterlijk te zeggen: “Ik vind dat er grenzen aan de vrijheid van meningsuiting moeten zitten.” Dus dat je Erdogan geen geitenneuker mag noemen, want dat vindt Peter Regressieflinks de Vries nergens voor nodig. En Peter Restrictief de Vries is nou eenmaal de maat der dingen. Overigens heeft bij bedankt voor DENK, zegt ie. Terwijl we van Peter Regentenfantasie de Vries toch weten, dat hij al sinds medio vorig decennium een stap naar de Haagse arena overweegt. Maar ja, dan wel als lijsttrekker van zijn eigen partij natuurlijk, niet als trekpop van de trekpoppen van Erdogan. Maar destijds haalde Peter Regelingvanwerkzaamheden de Vries z’n eigen instapnormen niet. Laten we hopen dat ie de lat niet lager legt, nu andere partijen die lat op de grond hebben gelegd.

P.S. Leest ook allen de verlichte lectuur van Don Arturito over deze kwestie.Toch staat de Islam Maffia en Hoeren partij DENK niet geheel alleen in zijn bewondering voor Erdogan. Zijn krijgen steun voor die bewondering van de VVD Premier ‘Garry Glitter-Rutte”: “Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten” en dat moet ook gezegd zijn in deze.