(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u niet hoorde op Prinsjesdag van King Willem. Ook geen ‘Lek’ naar de Telegraaf van de Minster over zijn pedo Peter R de Vries en Jan Meeuscollega’s.
King Willem heeft geen woord gewijd aan de ‘Demmink -Doofpot smeerkezen’ zaak en dat is te begrijpen. Want alle onderzoeken naar ‘Elite-pedofielen’ in de kringen van het Koningshuis en met name hoge VVD’ers lopen al meer dan 50 jaar spaak. Bovendien kan men moeilijk van de King verwachten dat hij zijn vader Claus aan de schandpaal nagelt als vermeende ( te jonge)  Schandknapen liefhebber, niet dan? En daar komt Turkije niet aan te pas. Is de NRC even ontgaan als kwaliteit’s krant. Trouwens het hiervoor en hierna gesteld was ook wederom de Staats-NOS ontgaan. Maar goed de NOS ontgaat als het aankomt op de misdaden van de Gevestigde Orde sinds zijn  gesubsidieerde bestaan zo een beetje alles. Die was gisteren te druk om alle Hoofd Deksel van het Haagse Gajes te analyseren en aan te prijzen.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile. In Nederland Nul.
Engeland heeft inmiddels zijn  ‘Royal Jimmy Savile Pedo’ netwerk deels bloot gelegd, waarbij de ene na de andere Royal en hoge politicus, Rechter en Justitie ambtenaar is ontmaskerd als kinderverkrachter (vaak wezen) en in sommige gevallen zelfs van bizare rituele seksmoorden. De Pedo Priesters zijn ook bij de duizenden ontmaskert, maar de ‘Demmink-Kliek’ is onschuldig. Turkije ligt dwars in het Doofpot onderzoek Demmink omdat het volgens de NRC het Ne bis in idem (ook wel non bis in idem;Nederlands: “niet twee keer voor hetzelfde”) in Turkije net als in Nederland van kracht is. De zogenaamde kwaliteit’s krant is kennelijk vergeten dat Demmink nooit in Turkije en nooit in Nederland is veroordeeld voor welk feit dan ook. Dus in de zaak Demmink is het Ne bis in idem beginsel helemaal niet van toepassing. Waar is de NRC mee bezig om van die aantoonbare feitelijk onzin te verkopen? Wiens belang dient de NRC met die doorzichtige onwaarheden? In ieder geval niet de slachtoffers van de ‘Jorris Demmink-Pedo kliek’.

Het strafrechtelijk onderzoek naar het vermeende seksueel misbruik van twee minderjarige jongens in Turkije door oud-secretaris-generaal en pedo-dukeTop VVD’er Joris Demmink loopt spaak kopt de Telegraaf. Nou, wie had dat verwacht? Het Koninklijke Elite-Pedo netwerk loopt pas meer dan  40 jaar spaak in “Banana-Fraude-Nederland”. Leest u het artikel: “Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het ‘Geheim van Joris Demmink’ in Den Haag” van de Groene Amsterdammer er maar een rustig op na. En verdiept u zich maar een rustig in het Rolodex dossier. Dat liep ook al spaak! Maar niet door Turkije, maar door de corrupte ‘Pedo-Top van Justitie’. Vermeend seksueelmisbruik van kinderen? Toe maar Telegraaf ! Wat zijn wij opeens nette journalisten die alleen afgaan op onomstotelijke vaststaande feiten. Dat gaat bij vermeende Volks-gangsters als Willem Holleeder, ing.Steve Brown en ontelbare andere wel even anders. Zo fabriceerde de politiescribent John van den Heuvel ooit een artikel ten koste van Steven Brown, toen hij na de moordaanlag nog op intensive care lag waarin hij Brown neerzette als de grootste gevaarlijkste, psychopathische crimineel in Nederland. Het artikel was op geen enkeke feit gebasseerd, maar goed Brown is dan ook geen Elite Pedofiel, Top VVD-er en ex Baas van het OM. Dan leeft Van der Heuvel en ‘Geilneef Peter R.’ en ex loopjongen van Holleeder zich tegenwoordig al dan niet samen met het (Pedo)-OM en de judas zussen Holledeer helemaal uit op de in de cel zittende Willem Holleeder sinds vast staat dat hij er nooit meer levend uitkomt.

Is Ard van der Steur ook een van die Hoge VVD-er die behoort tot de Elite Pedo Kringen. De NRC moet er niet aan denken.
Turkije wil ‘om juridische redenen’ niet meewerken, meldt NRC maandag, alwaar toevallig de ‘Trol Jan Meeus‘ van Peter R. de Vries de Sensatie Kruimel misdaad voor zijn riool rekening neemt. De beschuldigingen zouden na eerdere aangiften al eens zijn onderzocht om in de Doofpot te douwen. De Turken staan niet toe dat iemand twee keer voor hetzelfde feit kan worden berecht, behalve natuurlijk als het ze uitkomt dan kan alles. Trouwens dat laatste geldt overigens ook voor Nederland, waar de Top ook doet wat zij willen. Zo bepaalde Mark Rutte bijvoorbeeld enkele dagen geleden nog geheel in strijd met de wet dat het ‘Lek’ naar de Telegraaf niet zal worden onderzocht. Dit terwijl zijn partijgenoot Hans Wiegel bij WNL had verklaard dat het Lek een Minister is.
De Haagse rechter-commissaris heeft in totaal drie zinloze reizen naar Turkije gemaakt om te proberen getuigen te horen.Hij wist van te voren dat hij niemand te spreken zou krijgen. Dus waarom is de Rechter dan toch gegaan? Beantwoord u die vraag zelf maar. Het gaat onder meer om de mannen die zeggen als tieners in de jaren negentig te zijn verkracht door Demmink. De VVD Minister van Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie Ard van der Steur ‘Fraudeur-Steur’ heeft deze zomer telefonisch geprobeerd via zijn corrupte Turkse ambtgenoot het onderzoek vlot te trekken, maar dat lukte niet. Uiteraard zijn de opnames van dat telefonisch contact door een ‘Teeven-storing’ net niet opgenomen.