(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oud Nieuws voor Volksnieuws: Asiel-Omzet’ kost ‘Jan met de Pet’ alleen al aan COA 800 miljoen. Kabinet en COA schenden EU regels”.
COA oplichters
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA-misdaadgroep) betaalt zich blauw aan de ‘Nep en Fop-huren’ van  bouwvallige vakantieparken en lege kantoren en de Ratten in pak voor de opvang van vluchtelingen. Een select aantal corrupte VVD ondernemers en liederlijke PvdA en VVD ex Bestuurders als ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en het PvdA ‘Monster Macro Florijn’ verdienen daar flink wat bloedgeld aan, terwijl anderen door de overheidsdienst buiten de deur worden gehouden. Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir naar de eigenaren van vervallen accommodaties waar vluchtelingen worden ondergebracht en ten gelde worden gemaakt. Volgens hoogleraar Europees aanbestedingsrecht Elisabetta Manunza worden bij de verhuur de EU aanbestedingsregel overtreden en volgens Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ook bij het aantrekken van personeel.  Het “lieg en Bedrieg Kabinet” weet van niks en wast zijn bloederige corrupte handen in het onschuld.

Ex Partij genoot Van der Most krijgt paar miljoen van Fred Teeven voor verhuur van zijn failliete Vakantiepark Oranje.

In Noord-Nederland doet het COA bijna uitsluitend zaken met één projectontwikkelaar. Deze ‘VVD Maffiaboss Tom Genee’ uit het Friese Roodkerk kan dit jaar op een kleine vier miljoen aan huurpenningen rekenen, blijkt uit berekeningen. Justitie en de FIOD van de VVD Minster van Klasse Justitie ‘Sodomie Ard van der Steur’ weet weer van van niks. Ook de hoofd verantwoordelijk in deze de VVD Mensenhandelaar Dijkhoff weet van niks,maar wijst er nadrukkelijk  op dat hij wel door de verrotte Parlementaire pers tot politicus van het jaar is gekozen

‘Slavenhouder Genee’ huisvest in Groningen en Leeuwarden bijna duizend vluchtelingen, en in Assen wordt een azc voor 500 mensen ingericht.
Hij koopt de onbewoonbaar verklaarde  panden steeds aan vlak voor bekend wordt dat er vluchtelingen in komen. In eerdere interviews zei hij Mark Ruttedat je ’een beetje geluk moet hebben’ en geschikte locaties moet hebben voor het COA. Hij zweert dat hij niet onder een hoedje werkt met het COA en Fred Teeven. Maar recreatieondernemer Gerke Boersma vermoedt terecht dat er meer achter zit. Hoewel het COA talloze aanbiedingen krijgt van pandeigenaren, gaat de dienst in de drie noordelijke provincies bijna uitsluitend in zee met Genee. Nu ook in het Friese dorp Witmarsum. Tom Genee wil daar in een voormalig klooster 200 vluchtelingen onderbrengen. De gemeente Zuidwest-Friesland, waaronder Witmarsum valt, probeerde eerst om het azc onder te brengen op het recreatiepark in aanbouw van Boersma. Hij voerde onderhandelingen met het COA. Maar die gesprekken werden plotseling afgebroken. „Juridisch was het niet mogelijk”, liegt woordvoerder Jan-Willem Anholts van het COA daarover „want omdat er speciaal voor het azc gebouwd zou gaan worden, zouden wij projectontwikkelaar zijn.”In een mededeling van de Europese Commissie over juridische aspecten rond de asielcrisis staat dat de overheid niet een opdracht mag gunnen aan een favoriete ondernemer, tenzij dit de enige is die haastwerk goed kan uitvoeren. En dat is nu juist wat het COA doet ook inzake het aantrekken van personeel voor de Vluchtelinge barakken. Het COA betrekt haar personeel uitsluitend bij het duistere uitzendbureau Startpeople en dat is ook in strijd met de EU regels ter zake. Het is feitelijk een misdrijf  Daar is in Witmarsum geen sprake van: Boersma heeft zowel de vergunningen als de financiering al rond. Hij heeft een advocaat in de arm genomen. ,,Genee moet het klooster namelijk ook nog flink verbouwen. Waarom gelden voor hem deze regels niet?”Volgens hoogleraar Mananza heeft Boersma gelijk. ,,Zodra er verbouwd moet worden, kom je al gauw in een aanbestedingsplicht.”

Anneke Haarsma is een doorgewinterde corrupte beroeps ‘Graai-PvdA-politicus’ van het ergste soort die in de periode 2008-2009 ook nog waarnemend Commissaris van de Koningin in de provincie Drenthe was, maar feitelijk al laren in de cel hoort te zitten.

Sinds vorig jaar is voormalig extreem corrupte Drents PvdA-gedeputeerde Anneke Haarsma verantwoordelijk voor de ‘VVD Maffia-vastgoedontwikkelingen’ van het COA in Noord-Nederland. Dat haar partij in de gemeenten waar hij werkt in het college zit, is ’irrelevant’, zegt de woordvoerder van het COA. Genee wil niet reageren en beroept zich op zijn zwijgrecht Hoe het ook zijn de twee Ratten in pak Genee en Anneke Haarsma zijn met stip geplaats op het “Elite Gangster Billboard” waar zo een beetje inmiddels de hele PvdA en VVD Graai-top al op staat. Kan hun wat schelen!