(van onze ‘Belasting Vrije Royal’ Corrupt News of The World redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Maxima steelt de Show met jurkje van 35.000,- kopt de Oranje boven Telegraaf. Is de Eberhard van der Laan BeatrixNederlandse Heersende Klasse moreel Failliet
Iman-Samson’ vindt van niet en is bijzonder trots op de morele successen van zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet”en King Willem. De King en zijn ‘Queen Exotica Maxima’ laten echt zien dat zij solidair zijn met hun onderdanen Lijfeigenen die onder de armoedegrens moeten overleven ( 2,5 mijloen) blijkens hun Shop gedrag. Zo kocht de King wereldwijd twee Zomer paleizen( tien tot 20 miljoen Staatsgeheim ),een Privé Jet van 50 miljoen euro, een speciale omgebouwde Patser Audi8 van zes ton en een speedbootje van acht ton, De Queen winkelt zich letterlijk dood aan peperdure juwelen en ‘Nazi-designer jurkjes‘ tot grote verontwaardiging van Duitsland.

‘Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde ‘VOC- Kapitaal’.

De RVD van Rutte weert Telegraaf bij fotosessie Oranjes na foto ‘Shell-Beatrix’ en Audi A8l.

VIP Embraer Lineage 1000 van 38 miljoen pond cadeau voor King Willem en Queen Maxima.
Een doorsnee gezin gaat naar de Blokker, Hema of Ikea, Action of de kringloop winkel voor een nieuw servies, maar daar kun je als koning natuurlijk niet mee aankomen bij zijn Queen Exotica. Daarom heeft de misdadige en gewetenloze Dienst Koninklijk Huis voor 1,4 miljoen euro aan nieuwe borden en glazen aangeschaft. De ‘VVD-Gary -Glitter -Kip Rutte‘ is razend enthousiast en heeft laten weten dat hij niet kan wachten totdat hij kan gaan eten van het servies met zijn Boss de King. Voor de ondervoede onderdanen van King Willen zal de Dienst Koninklijk Huis witte zakdoekjes uitdelen zodat zij als de King en zijn Hofhouding aan het eten is zij voor de ramen naar hen kunnen zwaaien en roepen eet smakelijk mij geliefde King en Queen. Daarna zullen zij  met zachte hand met Vee-bussen(Video) worden afgevoerd naar de ‘PvdA Kapo-Jetta Klijnsma’-Voedselbanken en Gaarkeukens.

De RVD van Rutte weert Telegraaf bij fotosessie Oranjes na foto ‘Shell-Beatrix’ en Audi A8l.
Zwaar bewaakte ‘Biljonair Koning’: ‘We leven in moeilijke tijden’. Maar wie is we? Miljoenen mensen hoeven niet eens een servies te kopen ,want die staan jaren op de Wachtlijst voor een dak boven hun hoofd, dus die hebben niks te klagen liet Rutte geïrriteerd en opgewonden weten namens zijn ‘Graai-King’. “Mijn King heeft het al zo zwaar sinds zijn ‘Royale Graai en Naai -familie’ pontificaal in de “Panama-Papers”(Video) te kijk is gesteld als belastingontduiker”,aldus een schaterlachende Rutte.