(van onze VVD en PvdA en GroenLinks&SP Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nederland moreel Failliet: Rutte gespot als ‘Pedo-Gary-Glitter- klip’ met als bewaking zijn ‘DDB-Mark Rutte Topperspolitie’ verkleed als de “Village People police” bij de ‘Toppers’.
Gisteren ging de VVD ‘Valse Nicht Rutte’ in Glitter helemaal gratis uit zijn dak  bij zijn ‘Billenmaatje Joling ‘alsof er geen 10.000 kinderen zijn verdwenen en 2,5 miljoen mensen dankzij zijn Kabinet onder de armoedegrens moeten overleven.Weet hij wellicht waar die 10.000 kinderen zijn? Het zou ons niet verbazen in ‘Pedo-Elite-Schurkenstaat-NL’ met als alibi de ‘PvdA-hoertjes’. ‘Imam-Samsom’ noemde de aanwezigheid van zijn Boss Rutte bij het ‘Pulp-Concert’ der middelbare leeftijd provincie vrouwen een groot succes waar hij trots op is. Maar is het liederlijke Glitter gedrag van Rutte niet een Staatshoofd onwaardig? Ziet u Poetin of Obama al tijdens een concert als een Glitter nicht uit zijn dak gaan? Nou wij niet.  Maar goed kennelijk is in “Banana-Fraude-Nederland” alles mogelijk wat betreft de ‘Graai en Naai-Elite’ en hun politieke lakeien.

Zo als snel als een ‘VVD-Asielcheck’ gedaan wordt zo lang met de eerlijke gewone NL Burgers wachten( 17 jaar) op een (Video)’SP&GroenLink& PvdA huis‘.

Honderd duizend asielzoekers (Video) zijn dit jaar Nederland binnengekomen die instant ten gelde worden gemaakt door de ‘COA-misdaadgroep’ met deskundig Graaiers en Naaiers als ex VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ zonder goed te zijn doorgelicht. Dat blijkt uit een nog vertrouwelijk rapport van de Inspectie Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie van ‘Sodomie-Liefhebber-Van der Steur’

Europol:10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De ‘Gevestigde Orde-Graai- en Naai- politiek’ zwijgt!

De angstige en corrupte Inspectie kon of mocht van de Dijkhoff en de ‘VVD-Demmink-kliek’ niet vast stellen waar de 10 duizend ‘verdwenen’ Vluchtelingen-kinderen’ zijn gebleven. De inspectie heeft vastgesteld dat het, ondanks goede voornemens(kuch), op tal van onderdelen niet goed is gegaan bij de zogenoemde ’identificatiestraten’ in de aanmeldcentra in Budel en Ter Apel en dat opvallend veel kinderen zijn verdwenen en het overgebleven deel van de kinderen heeft een niet verklaarbare pijn in hun kont (bron: Geenstijl) hebben.

België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door schuld.
Het fouilleren was niet op orde, net als het doorzoeken van bagage, de analyse van documenten, het verhoor en het onderzoeken van Klaas Dijkhofftelefoons. Vanwege de aanslagen in Parijs , die n.b. door de ‘VVD-Moordenaar van der Steur’ voorkomen hadden kunnen worden zou extra haast gemaakt worden met de controle van asielzoekers bij aankomst, benadrukte staatssecretaris de VVD ‘Mensenhandelaar- Dijkhoff’ (Veiligheid voor de Rijken en de VVD en PvdA(pedo)- Elite) in november. Jihadisten, oorlogsmisdadigers of criminelen zouden door de identificatiestraat meteen al (niet ) kunnen worden onderschept.Dat informatie uit telefoons slechts oppervlakkig is bekeken, gaat ten koste van „de bestrijding van mensensmokkel, mensenhandel en terrorisme” en dat komt mede dat Justitie overbelast is met al die hysterische sensatie onzin van de ‘zussen Holleeder’ en hun ‘Pooier Peter R. de Vries’, schrijft de inspectie onder Staats-geheimhouding.