Asielcheck van Dijkhoff flinterdun en Rutte uit zijn dak als ‘Pedo-Gary-Glitter’ bij Joling.

(van onze VVD en PvdA en GroenLinks&SP Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nederland moreel Failliet: Rutte gespot als ‘Pedo-Gary-Glitter- klip’ met als bewaking zijn ‘DDB-Mark Rutte Topperspolitie’ verkleed als de “Village People police” bij de ‘Toppers’.
Gisteren ging de VVD ‘Valse Nicht Rutte’ in Glitter helemaal gratis uit zijn dak  bij zijn ‘Billenmaatje Joling ‘alsof er geen 10.000 kinderen zijn verdwenen en 2,5 miljoen mensen dankzij zijn Kabinet onder de armoedegrens moeten overleven.Weet hij wellicht waar die 10.000 kinderen zijn? Het zou ons niet verbazen in ‘Pedo-Elite-Schurkenstaat-NL’ met als alibi de ‘PvdA-hoertjes’. ‘Imam-Samsom’ noemde de aanwezigheid van zijn Boss Rutte bij het ‘Pulp-Concert’ der middelbare leeftijd provincie vrouwen een groot succes waar hij trots op is. Maar is het liederlijke Glitter gedrag van Rutte niet een Staatshoofd onwaardig? Ziet u Poetin of Obama al tijdens een concert als een Glitter nicht uit zijn dak gaan? Nou wij niet.  Maar goed kennelijk is in “Banana-Fraude-Nederland” alles mogelijk wat betreft de ‘Graai en Naai-Elite’ en hun politieke lakeien.

Zo als snel als een ‘VVD-Asielcheck’ gedaan wordt zo lang met de eerlijke gewone NL Burgers wachten( 17 jaar) op een (Video)’SP&GroenLink& PvdA huis‘.

Honderd duizend asielzoekers (Video) zijn dit jaar Nederland binnengekomen die instant ten gelde worden gemaakt door de ‘COA-misdaadgroep’ met deskundig Graaiers en Naaiers als ex VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ zonder goed te zijn doorgelicht. Dat blijkt uit een nog vertrouwelijk rapport van de Inspectie Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie van ‘Sodomie-Liefhebber-Van der Steur’

Europol:10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De ‘Gevestigde Orde-Graai- en Naai- politiek’ zwijgt!

De angstige en corrupte Inspectie kon of mocht van de Dijkhoff en de ‘VVD-Demmink-kliek’ niet vast stellen waar de 10 duizend ‘verdwenen’ Vluchtelingen-kinderen’ zijn gebleven. De inspectie heeft vastgesteld dat het, ondanks goede voornemens(kuch), op tal van onderdelen niet goed is gegaan bij de zogenoemde ’identificatiestraten’ in de aanmeldcentra in Budel en Ter Apel en dat opvallend veel kinderen zijn verdwenen en het overgebleven deel van de kinderen heeft een niet verklaarbare pijn in hun kont (bron: Geenstijl) hebben.

België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door schuld.
Het fouilleren was niet op orde, net als het doorzoeken van bagage, de analyse van documenten, het verhoor en het onderzoeken van Klaas Dijkhofftelefoons. Vanwege de aanslagen in Parijs , die n.b. door de ‘VVD-Moordenaar van der Steur’ voorkomen hadden kunnen worden zou extra haast gemaakt worden met de controle van asielzoekers bij aankomst, benadrukte staatssecretaris de VVD ‘Mensenhandelaar- Dijkhoff’ (Veiligheid voor de Rijken en de VVD en PvdA(pedo)- Elite) in november. Jihadisten, oorlogsmisdadigers of criminelen zouden door de identificatiestraat meteen al (niet ) kunnen worden onderschept.Dat informatie uit telefoons slechts oppervlakkig is bekeken, gaat ten koste van „de bestrijding van mensensmokkel, mensenhandel en terrorisme” en dat komt mede dat Justitie overbelast is met al die hysterische sensatie onzin van de ‘zussen Holleeder’ en hun ‘Pooier Peter R. de Vries’, schrijft de inspectie onder Staats-geheimhouding.

17 reacties op “Asielcheck van Dijkhoff flinterdun en Rutte uit zijn dak als ‘Pedo-Gary-Glitter’ bij Joling.

 1. Ze kunnen ’n Koerd niet v/e Turk onderscheiden. Erdogeit jaagt de eersten allen de Bosporus over. Kunnen ze de strijd met de in Europa levende Turken voortzetten en is hij hen kwijt. Merkel vindt alles best; is van padje af. Duitsland is de grootste exporteur ter wereld,maar wordt nu ook de grootste importeur (van andermans ellende en rotzooi, wel te verstaan), wat die Christelijk-Evangelische tante dan graag als de EU Kanselier wenst uit te smeren over 27 andere nitwitten. Duitsers zoeken altijd Lebensraum: was in 1914 en 1939 zo en is nu niet anders.

  • Overal in €uropa – Griekenland, Frankrijk, België
   worden mensen weggezet door ambtelijk bestuurders-
   -tuig. Zegt iets over de woede en frustratie van de cipiers.
   Wie niet horen wil moet maar voelen. Goeie actie .

 2. Pingback: Nog enkele belangrijke nieuws-items, aangeleverd door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Ken Iemand Algemeen Dagblad vragen wie het eigenlijk
  een reet interesseert dat die kwaal van een Frits Wester
  een jong teef heeft
  en wat voor nieuws waarde het heeft dat nieuws lezers
  dat weten.
  Fuck Frits Wester en zijn Teef en zijn heel cru

 4. regio politie Groningen is allen maar bezig om Antilliaantjes
  lastig te vallen .
  vandaar dat ze geen tijd hebben om te helpen in ter appel

 5. Superklit met Jumbo vleugels achter de rollator Kleinsma verdedigt vandaag de armoede van kinderen,,,.
  Volkomen schijt aan,, gemeenten moeten ervoor zorgen,,, de schuld verlegt.

  Wegstemmen CDA VVD en natuurlijk Partij van de Asholes.

 6. De Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB), voorheen Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) draait lekker op gemeenschapsgeld.

  Hoe ik me tegen die koninklijke oranje leugen en de rest van dat ambtelijke
  bedrog kan Bewaken en Beveiligen moet ik iedere dag zelf maar weer uitzoeken .
  Bijvoorbeeld: Mart Rukke is mijn premier niet (ik heb’m niet gekozen)
  Dus ; zijn oorlog is de mijne niet.
  En zo ken ik er nog wel ’n paar. Wat ’n gedoe toch in dat mediale circus .
  Alles verdraaid tot een tweede / derde hands waarheid.
  Die ambtenaren lekker freewheelen in Luilekkerland terwijl de rest van de
  bevolking de deurwaarder nauwelijks of net niet van de deur kan houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s