(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

Amsterdam-Noir-Aanslag Brussel is Hot hysterisch News.15000 vermoorden kinderen per dag is geen nieuws en Tranen Mark Ruttevan Rutte waard. Is dat een Complot? Is een Eenvandaag nou zo naief of zitten zij ook in het Complot van de Heersende Klasse? Oordeelt u zelf:
Paus Franciscus, wat ons bereft een echt “Mensch” heeft herhaaldelijk gesteld dat de Heersende Klasse er op aanstuurt dat de Wereld ten ondergaat aan extreme uitbuiting, Corruptie, Oorlogen, milieuvervuiling en hongerdood. Is de Paus dan een Complot Gek? Nederlands meest gerenommeerde onafhankelijke mediadeskundige Prof dr. Cees Hamelink waarschuwt (Video) zijn hele leven voor de MSM, waartoe Eenvandaag behoort dat zij de mensen hersenspoelen in dienst van het Kapitalisme. Hij werd daarvoor door de AIVD op de lijst Staatsgevaarlijk geplaats.Is hij dan een ‘Complot Gek’? Ook ing Steve Brown is door de AIVD op de Lijst van Staatsgevaarlijk geplaatst en krijgt tot vandaag de dag aan toe geen inzicht in zijn AIVD dossier .Is dat een Complot? Prins Bernhard, de Bankier-gangsters, Jetta Bussemaker en de ‘VVD- Pedo-Joris Demmink-(kliek)’, etc. zijn nooit op de lijst van Staatsgevaarlijk geplaatst. Rara hoe kan dat?

Wie zitten achter de aanslag in Brussel? De ‘Gladio-Waarheid’ blijkt waanziniger dan welke Complot theorie.

Zijn de “Panama-Papers” een Complot om de Ultra-Rijken te ontmaskeren of juist niet?

Top 100 corporate criminals of the decade. Is dat een Complot?
Waarom worden de Ratten in pak op het “Elite Gangster Billboard”niet vervolgd? Is dat een Complot?De Echte Drugsbazen  staan wereldwijd boven de wet. Is dat een Complot? Inmiddels moet ‘Jan met de Pet’ een negatieve rente betalen voor zijn spaargeld. Is dat een Complot? De MSM is wereldwijd in bezit van acht bedrijven.Is dat een Complot? Dat er in het Midden-Oosten en Afrika al een kwart eeuw of langer oorlogen worden gevoerd voor de ‘Seven Sister Oliemaatschappijen’ en de Wapen Industrie. Is dat een Complot? Dat het Koningshuis een uitkering van 110 miljoen belastingvrij per jaar ontvang jat en de ‘Queen of Holland Maxima’ haar ‘Nazi-mantel’ loopt de paraderen in Duitsland. Is dat een Complot? Dat een feitelijke zeer uitvoerig onderbouwde lijst van de Corporate Crime gepubliceerd is waarop vermeld staat dat er niet één vervolgd is. Is dat een Complot?  Het OM decenia lang een ‘Minerva Rapist Pedo Demmink’ als hoogste baas had,die tot vandaag de dag nog vrij rond loopt. Is dat een Complot? 6 miljoen kinderen sterven al jaren lang van de honger.Is dat een Complot? Dat er aanslagen worden gepleegd door de CIA onder een valse vlag is feitelijke vast komen te staan inzake de  ‘Gladio-Oranje-Doofpot’. Is dat een Complot? 1 procent Ultra Rijken bezit ongeveer 99 procent van alles. Is dat een Complot?

CIA en coup d’état.Is dat een Complot?
De CIA heeft ontelbare regeringen in Zuid-Amerika en Zuidoost Azië middels een complot omver geworpen en bijv. Alende laten vermoorden. Is VVDdat een Complot? Het ‘Kabinet Rutte&Asscher’ is ontelbare malen betrapt op liegen en bedriegen en witwassen van drugsgeld en blijft gewoon zitten. Is dat een Complot? Kon de ‘Nazi-Pooier Prins Bernhard’ vreemdgaan gaan wat hij wou en zich aan de lopende band laten omkopen en werd hij nooit vervolgd. De MSM heeft tijdens het leven van Prins Bernhard nooit een woord aan zijn wan en misdaden gewijd. Is dat een Complot? Heeft de VOC in Indonesië als ‘Barbaren’ genocide en Cultuur roof gepleegd. En ook daar is nog nooit een verantwoordelijke voor vervolgd en loopt Rutte tot vandaag de dag van de daken te schreeuwen in de MSM dat de VOC het lichtend voorbeeld is voor de (VVD) BV-NL. Is dat een Complot?

‘VVD Maffia-Vastgoedbaas’ en Uitzendbureau Startpeople krijgen ‘voorkeur’ van ‘Misdaadgroep COA’. Is dat een Complot?

Is recentelijke de COA ontmaskert als een tot op het bot corrupte banencarrousel voor de Top van de VVD en de PvdA en een Gouden handel voor de’ VVD-Vastgoed-Maffia’. Is dat een Complot? Is de klokkenluider drs Micha Kat voor drie maanden in de cel gesmeten en heeft hij nog 10 rechtszaken lopen omdat hij o.a. Demmink, Marcel Gelauff van de Staats-NOS en de corruptie van de ‘Gevestigde-Graai-Pedo-Orde’ aan de kaak stelt. Is dat een Complot?

VVD-Misdaadgroep: Schrapt studie’s die mensen mondig, sociaal en intelligenter maakt zonder kans op Slavenbaan.Is dat een Complot?
De Universiteiten zijn door het Kabinet in een soort van VVD Vastgoed Maffia Winst-fabrieken omgetoverd die uitsluitend Cultuur Barbaren Pieter Duisenbergmoeten opleiden voor slavenbanen. Is dat een Complot? Sluit het Kabinet een overeenkomst met een Heroïne en IS-Olie Handelaar Erdogang voor zes miljard om Vluchtelingen gedwongen terug te nemen. Is dat een complot? Stelt de “Critical Legal Studies Movement” dat de Gerechtelijke macht in dienst staat van de ‘Heersende Graai- Klasse’. Is dat een Complot? Heeft prof. L. Wacquant een wetenschappelijk boek geschreven dat wij in een “Straf de Arme maatschappij” leven. Is dat een Complot? Heeft Prof. Manuel Castells o.a. gesteld dat de MSM ingezet word om valse percepties te verspreiden om de misdaden van de Elite te verhullen(Bron: Tegenlicht). Is dat een Complot? En last but not least: Hoe zit het met de G-20 en de Bilderberg groep? Zijn die geen Complot om de massa jaar in jaar uit kaal te pukken tot op het bot? De feiten zijn dat 60 miljoen US burgers en 50 miljoen EU Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en dat is geen Complot, maar de harde waarheid!

Steve Brown aangevallen(Video) door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie. Is dat een Complot?
Het Kabinet en de Gevestigde Orde partijen voeren campagne voor een algemeen bekende ‘Oligarch Prosjenko’,die journalisten heeft laten vermoorden. Is dat een Complot? Pechtold en Kees Verhoeven laten zich gratis in een privé jet vliegen naar de Maffioso en Moordenaar Prosjenko. Is dat een complot? Het voorgaande rijtje algemeen bekende Comploten is niet uitputtend, maar slechts een kleine greep uit de Complotten.

Amerikaanse scholieren leren vooral over overwinningen op een lege maag en vaak als Homeless. Is dat een Complot?
En dan vindt Eenvandaag en Jetta Bussemaker het een gevaar dat Complottheorieën in de klas veel voorkomend en snel om zich heen grijpen. Jetta Bussemaker werd niet gevraagd naar de aankoop voor de Elite van twee Rembrandts  voor 80 mijloen en het feit dat zij juist de toegang voor arbeiders kinderen naar Universitair Onderwijs zo goed als onmogelijk heeft gemaak. Is dat een Complot van Eenvandaag met de PvdA ‘Hysterica-Bussemaker’?

Eenvandaag: “Hoe ga je als docent het gesprek aan? En wie zijn de mensen die belang hebben bij het verspreiden van desinformatie?
Directies en docenten maken zich zorgen. Ze zien een groeiende groep jongeren die zich hier niet thuis voelen, jongeren die bovendien allerlei problemen hebben en zich vaak op sleeptouw laten nemen door sociale media.De invloed daarvan is groot en daar heeft het onderwijs nauwelijks antwoord op. Daarom heeft het ministerie van Onderwijs ook groot onderzoek gedaan naar afwijkende visies in de klas. Minister Bussemaker pleit in EenVandaag voor een brede maatschappelijke discussie en meer training voor docenten. Inmiddels hebben bijna 600 docenten zich al aangemeld voor een dergelijke training.

Frankrijk.
In Frankrijk bindt de regering de strijd aan tegen deze theorieën. Volgens de overheid zijn veel jonge Fransen gevoelig voor verzonnen verhalen die vooral online worden verspreid. Dat zou onder meer zijn gebleken na de aanslagen van vorig jaar in Parijs. Met een Jet Bussemakerbewustwordingscampagne wil de overheid bereiken dat jongeren kritischer worden op dergelijke uitingen.Een van de drijven krachten in Frankrijk tegen complottheorieën in de klas is Rudi Reichstadt ambtenaar bij de gemeente Parijs. Met zijn (osbcure) site Conspiracy Watch probeert hij bewijzen aan te voeren tegen hardnekkige complottheorieën. “Dit soort theorieën kunnen heel overtuigend zijn.  Ze bevatten enorm veel argumenten en feiten vanuit zeer verschillende disciplines. Maar je kan ze ontleden en duidelijk aantonen dat ze meestal gebouwd zijn op drijfzand.”In EenVandaag spreken we met minister Bussemakers over dit groeiende probleem. Daarnaast vertelt de Franse Rudi Reichstadt over hoe ze in Frankrijk de strijd tegen complottheorieën in de klas aanpakken. Tot slot spreken we met docent Engels Sophie Mazet. Zij vertelt hoe zij complottheorieën in haar klas bespreekbaar maakt. In de studio is Jelle van Buuren van het International Centre for Terrorism and Counter Terrorism. Hij deed onderzoek naar de meest voorkomende theorieën van de afgelopen jaren en promoveert binnenkort op dit onderwerp
. “

Het is niet bekend wie (osbcure) site Conspiracy Watch  financiert, want dat vermeldt Eenvadaag niet. Maar laten wij dat nu geen Complot noemen van de Heersende-Graai-Klasse en zijn MSM Wat volgens  de AIVD, Eenvandaag en Bussemaker is dat gevaarlijk voor de schoolgaande jeugd “Hitlerjugend-propaganda”. Was de Hitler Jugend propaganda ook een Complot?