(door Doorbraak.eu en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijnVOC Helden Mark Rutte geroofde ‘VOC- Kapitaal’.
Op 11 december 2015 was het 68 jaar geleden dat Nederlandse militairen tijdens de koloniale oorlog tegen Indonesië dood en verderf zaaiden op het eiland Zuid-Sulawesi. Na jarenlange rechtszaken kende de rechter enige tijd geleden een schadevergoeding toe aan de nabestaanden van echtgenoten en vaders die werden vermoord door het Nederlandse leger. Omdat een algeheel excuus van de kant van de Nederlandse staat altijd is uitgebleven, heeft een aantal nabestaanden dat onlangs per brief alsnog geëist van koning Willem-Alexander.

Corps Mariniers maakte Slavenhandel voor het Koningshuis mogelijk en onderdrukte hongerde werkloze arbeiders in NL en moordde er in Indonesië op los .
200 jaar Borrelende ‘VOC-Koninklijke AIVD-Ketels’.Premier Rutte Killing Fields VOC. OK!

Het Koningshuis met zijn ‘Hofnar Rutte ‘weigert al een eeuw om een excessen te maken voor hun roof en moord praktijken jegens de voormalige Koloniën en zijn NL onderdanen( Jordaan oproer).
Een van die nabestaanden is een man die in 1938 werd geboren in het regentschap Bulukumba op Zuid-Sulawesi. In dat regentschap werden in januari en februari 1947 279 burgers geëxecuteerd door Nederlandse militairen. Als achtjarig jongetje was hij getuige van een aantal van die executies, op de eerste vrijdag van februari 1947. “Ik heb gezien hoe er aan de rand van de rivier aan de voorkant van de openbare begraafplaats Bialo zeven mensen werden geëxecuteerd”, aldus zijn verklaring, die ook is opgestuurd naar Willem-Alexander. “Ook was ik getuige van de executie van drie mensen in het dorp Barabba, die plaatsvond nabij de markt, onder een bamboeboom. Ik kan me die donderdagmiddag rond vier uur, voorafgaand aan die huiveringwekkende vrijdag nog als de dag van gisteren herinneren. Nog steeds, na 68 jaar, is de angst en het trauma voelbaar. Nog steeds hoor ik de dreigende stemmen van de Nederlandse militairen die naar ons huis kwamen, op zoek naar mannen in onze woonplaats. Ze doorzochten de huizen, en op donderdagmiddag werd mijn vader gearresteerd. Ze bonden hem vast met ijzeren kettingen en namen hem vervolgens in een gevangenenauto mee naar de stad Bulukumba, waar hij werd gevangengezet. Diezelfde middag werden ook negen andere mensen uit ons dorp gevangen genomen en vastgebonden door de Nederlandse troepen. Ze zijn allen gedood na een nacht in hechtenis.”

Steve Brown ontmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali.

Meer Lezen:  Doorbraak.eu