( van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stop de vernedering van Griekenland door Merkel en haar loopjongen Dijsselbloem, SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOstap uit de Euro! IJsland wijst Griekenland de weg en heeft ‘Bankier-Gangster crisis’ overleefd.
Premier Alexis Tsipiras: “Mr. Geert Wilders heeft gelijk dat de EU een grote Elite rovers bende is en ik begrijp nu waarom Saudi-Arabie zijn hoofd wil en de Dutch Elite hem vervolgd”. Hoe lang kan de Westerse Mainstream-media met de Staat-NOS voorop de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ nog wijs maken dat ‘De Grieken’ lui zijn en al geld hebben verteerd en dat Wilders ongelijk heeft als het gaat om zijn standpunt inzake de EU-Gangsters. Dat terwijl zij ook als geen ander weten dat al die miljarden zijn en nog steeds worden gejat door de Ultra Rijken en de Bankier-Gangsters met medewerking van  hun verrotte politici als Merkel en Mr. Euro Dijsselboem. De ex Hoge EU ambternaar Philippe Legrain  heeft dat rentelijk nog haarfijn uitgelegd in zijn nieuw verschenen true crime boek: “European Spring” bij Buitenhof.

VS-Elite maant Tsipras tot betalen aan USA Bankier-Gangsters en Wapenhandelaren. 

Tien duizenden kaal geplukte en hongerende gewone Grieken hebben zondag bij het parlementsgebouw in Athene Hans Spekmangeprotesteerd tegen nieuwe bezuinigingen plunderingen en diefstallen die Merkel en haar ‘Enforcer Dijsselbloem’ weer willen gaan plegen ten koste van de Griekse ‘Jan met de Pet’. Ze riepen premier Alexis Tsipiras de afpers-druk te weerstaan die de Maffia geldschieters van o.a de Misdaadgroep IMF van ‘Nutcase Frauduer Lagarde’ om nog meer criminele maatregelen plunderingen en roven door te voeren. De betogers droegen spandoeken bij zich met teksten als „Nee tegen de Bloed-Nazi-euro” en „het land is niet te koop voor de ‘Bilderberg-Elite-Gangsters’ en de ‘TIIP- G-7-Mafffie’ en waar is de Dutcht Labor party leader Hans Spekman en wanneer grijpt het Internationaal Strafhof in”. De  Laffe ‘PvdA Showbizz-arbeiders Hans S.’  schitterde  door afwezigheid als een lakei van de VVD-misdaadgroep . Waar was hij nu met zijn stoere dronkenman ‘s praatjes dat hij tegen het Groot Kapitaal( =VVD) wil strijden? Waarom stond  deze PvdA Clown  Hans’ ook niet op het plein, net  zoals de Dutch genetic manipulated Neonazi ‘VVD-Chlorine -Chicken Hans van Baalen’ , die wel kleur bekende en de NeoNazi’s van de Oekraïne openlijk steunde in hun moorden op o.a. integere journalisten.

EU Criminals arrived in Ukraine. Misdaad-Banken strijken 80% van miljardenhulp Griekenland op en dat is volgens Mr- Euro Dijsselbloem een goede zaak.

Dat gebeurde aan de vooravond van een mogelijk ‘Grexit’. Het land staat aan de rand van de financiële afgrond na vijf jaar volledig te zijn kaal geroofd door de Elite en hun Bankier-Gangsters: een faillissement was nog nooit zo dicht bij. En daarmee is een historisch feit bereikt dat Elite-Gangsters straffeloos een heel land hebben leeg geroofd zonder het zelfs te hoeven bezetten. Dat hebben zelfs de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog niet voor elkaar gekregen. Ludiek en op het hersenspoel waanzinnige af is dat bijv. ook nog eens keer niet één van die Elite-Gangsters staat in “De Crime Top 100” van de VVD site
( kruimel)-Crimesite.

Billen bloot en laat je van achter verkrachten door de EU-Elite : Euro gebukt onder Griekse sores van Merkel en haar ‘huurmoordenaar Mr-Euro Jeroen D.’.
Ook in Amsterdam werd zondag gedemonstreerd uit solidariteit met de Grieken. Morgenmiddag, volgens de Grieken ‘Grote Maandag’, komen de corrupte leiders Top-gangsters van de eurolanden bijeen om te spreken over het lot van de gewone Grieken De Zuid-Europeanen moeten wat Brussel betreft met de billen bloot: nieuwe bezuinigingen moeten worden doorgevoerd om opnieuw miljardensteun te krijgen. Griekse kranten koppen met “Uur U Nazi-Bloed-Euro” voor Griekenland en Tsipras”. IMF-Godfather en fraude verdachte Lagarde veegt Griekse leiders als kleine hongerende kinderen de mantel uit.  Op de ‘Grote Maandag’ wordt besloten of er opnieuw financiële steun naar de Grieken Bankier-Gangsters gaat.

BTW-roof van Kabinet valt goed bij ‘Kasteelheer Pechtold’ en de EU-Elite. Btw-verhoging ten koste van banen.
De Griekse premier Alexis Tsipras van Griekenland weigert de btw te verhogen, zoals de VVD Dutch Premier Godfather  Rutte aka “Sterf alle arme” wel wil gaan doen en de pensioenen te verlagen, wat het Dutch “Lieg en bedrieg Kabinet “ al gedaan heeft. Vrijdag bralde voorzitter Donald Tusk in gebrekkig engels van de ‘Europese Graai- Raad’ dat het de laatste kans voor de Grieken is Mark rutte Aka Sterf maarom te kiezen voor een akkoord of faillissement. Sindsdien zijn de linkse politici in noodlijdende land in allerijl een voorstel aan het maken om Europa tegemoet te komen. Hamvraag is of dat voorstel door EU Elite wordt geaccepteerd. Tsipras heeft de regeringsleiders van Duitsland en Frankrijk en ook de corrupte aan alcohol verslaafde voorzitter Jean-Claude Juncker van de ‘Europese-Graai- Commissie’, telefonisch bedreigd met zijn misdaad-plannen. Die zouden voor alle partijen het beste en het voordeligste zijn en „het probleem niet verder uitstellen(kuch).” Details van het nieuwe roof en plunder ‘Jan met de Pet’ voorstel werden vooralsnog niet bekend.

De afpers klok van ‘Jan met de Pet’ tikt door in de EU.
De afpers druk op Griekenland nam de afgelopen dagen fors toe. De klok tikt: het Griekse noodprogramma loopt aan het einde van de maand af, een verlenging ervan of een nieuw akkoord moet langs een aantal parlementen ter goedkeuring én Griekenland moet een flinke afbetaling doen aan de moordende en plunderende ‘Geld-Maffia’ en heeft daar het geld niet voor. Naar verluidt hebben Merkel en haar  schoothondje de Franse collega president François Hollande de afgelopen dagen zware druk op Tsipras uitgeoefend, en benadrukt dat de vergadering van de corrupte staatshoofden en regeringsleiders maandagavond er niet is om te onderhandelen, maar slechts om ‘Neonazi-mars-orders’ te ontvangen. Ook vanuit de Griekse financiële misdaad sector klinkt een dringende oproep om tot een akkoord te komen met het EU-gajes. De door de EU-Elite omgekochte voorzitter van de National Bank of Greece liet optekenen dat het „krankzinnig” zou zijn als er geen akkoord komt en dat zonder een deal de situatie „ernstig” wordt en ik er dan vandoor ga met mijn zwarte miljoenen . Het is niet bekend of het Zomer Paleis van King Willem bij een ‘Grexit’ ook gevaar loopt.  Zou zijn Paleis geconfisqueerd ( van staatswege in beslag nemen) worden en ter beschikking gesteld worden aan een paar honderd hommeles Grieken?  De King zou het niet eens merken, want hij is er toch maar een weekje per jaar. Wij konden de King en zijn Boss de Queen Exotica M. niet bereiken voor commentaar, want hij was weer eens op een Staatsbezoek VIP-Reis in het buitenland . Maar vreest u niet dat legt de Staats-NOS u wel uit, want zo ingewikkeld is het ook weer niet. Hoe het ook zij wij hebben wel vernomen dat de Queen zich voor al zorgen maakt om haar ‘Pooier-Speedbootje’ van 860 duizend euro en haar zomer garderobe uit The Billionare-Shop. Kwade tongen beweren zelfs dat Hans Spekman samen met partijgenoot bendelid ‘Kapo Jetta Klijnsma’ en wat werkloze slaven op dit moment de speedboot en het Zomer Paleis aan het ‘schoonmaken’ zijn met het oog op de mogelijke komende inval door de Griekse FIOD.