( door ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR- Ooit trachtte Nederland een vooruitstrevend beschaafd land te zijn waar solidariteit, Mark rutte Aka Sterf maaropleiding, kennis en verdraagzaamheid voorop stond. Waar men zocht naar oplossingen die niet eenvoudig waren voor ingewikkelde maatschappelijke problemen. Dat was in de tijd dat de ‘Pulp-Media Maffia’ van ranzige corrupte ‘Dollar- Types’ als ‘Maffia boss John de Mol’ en zijn kompaan  ‘Koning- ShowBizz-Vuilnis Joop van den Ende’ met hun ‘BN-slaven’ nog niet bestond in Nederland. Maar nu wordt “Banana-Fraude-Nederland” al een decennia of langer geteisterd door corrupte ‘Graai en Naai Bestuurders’ en politieke ‘Ratten in en pak’ . Daarnaast teistert de ‘Media-Maffia–Pulp’ met hulp van de subsidie angsthazen de “Staats-NOS” de hersens van de Nederlandse burger, zodat zij vooral van ‘Ik hou van Holland’  gehersenspoeld zijn en blijven. Het is ronduit verbijsterd te noemen dat Wilders voor de Rechter moet verschijnen in het licht van  wat Rutte en Aboutaleb lopen te krijsen over onze Nederlandse Moslim-brothers ( met of zonder baard). Wat Wilders zegt is bijna fatsoenlijk te noemen vergeleken bij die twee ‘Ratten in pak’ Rutte en Aboutaleb van de gevestigde de Orde.

Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem! 

Raten in pak (Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work) het Taboe in de Westerse Main-Scream-Media.
Over dat laatste echte gevaar voor de democratie de ‘Ratten in pak ‘en de ‘Media-Maffia’ horen wij de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb aka “Oprotten naar het Buitenland” en Mark Rutte aka” Sterf maar in het Buitenland” niet. En dat is logisch. Men kan moeilijk over zich zelf de waarheid gaan krijsen. In al dat hysterisch ‘ Jihad strijders gekrijs’ wordt systemisch weglaten dat statistisch ( feitelijk) de kans dat de gemiddelde Nederlandse Burger ooit het slachtoffer wordt van een ‘Jihad-strijder’ 0,00 is. Toch zit 90 % thuis voor de Buis dagelijks te bibberen met de “Voice of Holland” en een Bavaria biertje van de Littl in de hand voor de Baardmannen. En zo wil Aboutaleb en Rutte het graag houden.

Steve Brown: “Meer, meer Marokkanen.”

De VVD-misdaadgroep heeft een “Most Wanted Lijst”, waarbij de verwarde baardjongens en meisjes in het niet vallen. Ook daar horen wij Aboutaleb en Rutte en hun ‘Staat-NOS’ niet over.

Sterven en Oprotten is ‘Hot-product’ om ‘SBS-Tokkie-stemmen’ te winnen. Hitler (= Rutte?) en Goebbels (= Aboutaleb?) hebben dat al laten zien.
Joe Biden Ahmed AboutalebMaar nu vieren regelechte haat en ophits politici als ‘Aboutaleb-Rot op’ en ‘’Rutte-Sterf maar’ met goedkope  ‘jihadisten- dr. Goebbels- propaganda’ hoogtijdagen. Het lijkt wel of wij weer terug zijn in de feestelijk simpele oplossingen Nazi jaren ’30-’45. Toen ging gewoon iedere ‘Nazi-probleem’ door de Schoorsteen: Opgerot en sterven maar! Boodschappen die instant oplossingen moeten bieden voor in hoofdzaak kansarme of godsdienst waanzinnige jongeren, die op zoek zijn naar bijv. de zin (en waanzin) van het bestaan en veelal nog niet de gevolgen kunnen overzien van hun beslissingen en daden. Nou, daar weten de weldenkende Rutte en zijn PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb wel raad mee. De ‘S(B)S-massa’ lust er wel pap van. Dat was altijd al zo en dat is nog zo. Voordat men het weet trekken de Bruinhemden weer door de straten van Europa te marcheren op tegen de Russen. Opgerot naar het Oostfront  staat netjes en sterven maar!

Oprotten? Waarheen? Sterven? Naar het “ISIS-Abattoir “?
Zo liep ik van de week op straat en kwam een goede vriend van Marokkaanse komaf ( geen baard)  tegen. Hij is hier opgeroeid en net zo Nederlands als ik. Ik vroeg hoe het met hem ging en of hij nog in het buitenland werkte. Hij werkt namelijk al jaren in het buitenland als salesmanager. En is af en aan in Nederland. Nee, antwoordde hij mij ik ben gestopt met reizen. Waarom vroeg ik. Wilde je niet meer in het buitenland werken? Nee, dat niet antwoordde hij, maar ik kan niet meer tegen dat reizen de laatste tijd. Hoe zo vroeg ik. Nou, weet je dat dan niet hoe wij als ‘Marokkanen’ en/of Moslim achtige ’ als we reizen worden behandelt? Overal worden wij constant apart genomen en van top tot teen nagekeken.  Nou, ga meer eens kijken op Schiphol als je mij niet gelooft. Daar zie je dagelijks dat wij bij de incheck balie door zwaar bewapende Marechaussee  en publiek als Baardman- terrorist worden behandelt. Nee, dat wist ik nog niet. Nou, ik kan er in ieder geval niet meer tegen antwoordde hij mistroostig en daarom ben ik gestopt met werken in het buitenland. Ik antwoordde hem weet je wat je daar tegen kan doen dat je niet meer steeds wordt aangehouden als je weer op reis gaat. Nee, wat dan antwoordde hij zeer nieuwsgierig en hoopvol. Ik zei laat een baard groeien en dat deed hem in lachen uitbarsten.

Laat de ‘Ratten in pak’ Oprotten naar het Buitenland en daar sterven met reisleiders Rutte en Aboutaleb.
Nou, wij doen ook mee met Mark en Aboutaleb en onze boodschap voor de ‘Terreur- Ratten in pak’ is Oprotten en Sterven maar in het buitenland, dan krijgt de leeg geroofde ‘Jan met de Pet’ ook weer een beetje hoop op een menswaardig bestaan in “Banana-Fraude-Nederland”.