(van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie i.s.m. onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The Downfall (Der Untergang) van de EU en op naar de Derde Wereld Oorlog.81oPL+w6SDL._SL1500_
Wilders krijgt gelijk dat hij uit de EU wil van Philippe Legrain. De ‘Eurofiel Pechtold’ en ‘Mr-Euro Dijsselbloem’ worden afgeserveerd als twee domme criminelen ‘Mongolen’ door Legrain. Is dat wellicht de echte reden waarom het Kabinet Wilders nu wil vervolgen? Die kardinale vraag in dit verband durfde Buitenhof gespreksleider ‘Miss Marcia L.’ niet te stellen kennelijk uit vrees de ‘Lieg en Bedrieg kabinet subsidie’ te verliezen.

“Lieg en Bedrieg Kabinet” Top-Melkkoe van EU en Bankiers was Buitenhof niet bekend.
Gisteren was Philippe Legrain te gast bij Buitenhof in het kader was zijn nieuw verschenen true crime boek: “European Spring: Why Our Economies and Politics are in a Mess – and How to Put Them Right “. Het boek is onmiddellijk door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” op de Verworpenen der aarde Verboden geschriften lijst gezet. De PvdA partijleden is het uitdrukkelijk verboden  door de VVD-misdaadgroep het betreffende boek te lezen. Nu wil het in alle bescheidenheid dat hetgeen Legrain stelde wij al sinds 2008  (o.a. met het boek “Banken beroven mensen”, auteur Steve Brown)  publiceren, maar het is natuurlijk van geheel ander kaliber als onze opvattingen inzake de ‘Ultra-Rijke-Gangsters’ en de EU-Graaiers nu zelfs op het zwaar gesubsidieerde ( van Staats-wege omgekochte) Buitenhof is door gedrongen middels Legrain.

Redactie Buitenhof als Junkies aan de alprazolam (Xanax) pillen en aan subsidie van (pedo?)- Supercriminelen.

Buitenhof  krijgt dus subsidie van domme Supercriminele ‘Casino-Kapitalistisch-fascisten’ van het “Lieg en Bedrieg Kainiet”. Is Buitenhof dan niet feitelijk een heler van de Dutch Politieke-lakeien van de ‘EU-Graai-Elite’, die de EU burgers aan de rand van de Banken beroven mensenafgrond hebben gebracht en de democratie verkrachten? En waarom staan de Supercriminelen King W., Mark R. en Jeroen D. in dit verband niet in de Top 10 van de Peppie en Kokkie “Crime Top 100” van CrimesiteCry-Site? Dat leest u hier en hier.

De Buitenhof gespreks  ‘bral-leider Marcia L.’ zat dan ook regelmatig naar lucht te happen en als een domme gesubsidieerde ‘Grachtengordel-Maffioso’ te stotteren. Deze ‘Volksnieuws uit Amsterdam –Noir waarheid’ van Philippe Legrain was gewoon te veel voor haar tunnelvisie en perceptie die zij er op na houdt m.b.t (politieke) Supercriminelen als Mark R. en Jeroen D. Die werden nu even klip en klaar neergezet als Supercriminelen die het gewone volk meedogenloos leeg bezuinigen  roven en dat is qua natuurrecht( bron Amnesty) één van de ergste misdaden jegens de menselijkheid. Hadden zij niet nog kort geleden Jeroen Dijsselbloem gekozen tot de politicus van het jaar en werd hij hier nu zo maar wegzet al een ordinaire domme crimineel (” Snake in Suits”) ! Zouden de oplettende kijkers die zich dat feit zich nog kunnen herinneren nu niet denken dat wij gewoon zijn omgekocht of gedwongen om Dijsselbloem tot de beste politicus van het jaar te kiezen?

Ultra-Kapitalist Jeroen Dijsselbloem’ breekt totaal met de PvdA-traditie Dutch arbeiders en kiest totaal voor het grote bloederige Graai-werk in de EU in strijd met de mensenrechten. Het is Buitenhof allemaal ontgaan.
Legrain was jarenlang financieel top adviseur geweest van de ‘EU-Elite’ en kon zijn ogen niet geloven hoe crimineel en dom de Jeroen Dijsselbloemregering ‘s leiders van de EU zijn. Vooral Jeroen Dijsselbloem als loopjongens van Merkel en de Nederlandse regering kregen er ongenadig van langs. Het bezuinigen ( pluk de massa kaal) in opdracht van de EU wat Nederland heeft gedaan de afgelopen jaren heeft de Nederlandse economie en burgers extreem geschaad ( denk alleen maar aan de PGB- en Bijstand misdadige ellende van het Kabinet), aldus Legrain.

Angela Merkel gooit haar ‘Onbenul Dijsselbloem’ na 1ste termijn al weer de straat op.
Het beeld dat hij schets in zijn ‘true crime boek’ over Angele Merkel als Führerin van de EU is onthutsend en schokkend. Hij legt kort en helder en simpel uit dat het bezuiniging ’s beleid ( pluk de massa en vooral de arme en bejaarde kaal) dat de EU sinds het uitbreken SPAIN-GERMANY-MERKEL-DIPLOMACY-POLITICS-DEMOvan de ‘Jan met de Pet crisis’ in het algemeen en het Faillissement van Griekenland alleen maar zal leiden tot nog meer ellende voor de gewone burgers in de EU. En niet tot een oplossing van de crisis, die nu al zeven jaren duurt. Ook legt hij uit dat de crisis in de EU is veroorzaakt door de Misdaadbanken, die roekeloos miljarden hebben ‘geleend’ aan Griekse en Westerse Elite-Gangster die zij daarna samen voor 99 % hebben verduisterd
( 200 miljard). Het zelfde is gebeurd in Spanje ( 40 miljard), Italië, Portugal en Ierland. Nu deze landen de geleende gejatte miljarden door de ‘Ultra-rijke en Bankier -Gangsters’ niet meer terug kunnen betalen aan in hoofdzaak de Duitse, Franse en Nederlandse misdaadbanken en de IMF (USA)-misdaadgroep moeten de banken worden gered, want anders zouden die weer omvallen. En dan draait de EU- burger weer op voor die gejatte miljarden verliezen ( 2000 miljarden) en die zijn er gewoon niet meer.

The Dutch so called Labor Minister Jeroen Dijsselbloem is doing the dirty work for The Illuminati by ‘killing’ the average honest Greek en Ducht-man. ( Englisch) Buitenhof beroept zich in dit verbernand op haar zwijgrecht.
M.a.w. het zijn niet Griekenland, Spanje ,Italië en Portugal die gered moet worden, maar de misdaadbaken. Ook stelde Legrain dat Merkel en haar loopjongen Jeroen D. door reeds leeg geroofde EU-landen bezuiniging ‘s dictaten op te leggen ongeacht welke regering de bevolking heeft gekozen de democratie verkracht. En dat laatste riekt naar Neofascisme van het kaliber Hitler. Wat ons betreft was een nieuw feit dat hij nu ook net als Wilders stelde dat als Griekenland de EU verlaat en het dan beter gaat voor de gewone Griek vele 260px-Cruikshank_-_The_Radical's_Armsandere EU Landen dan Griekenland zullen volgen. En wellicht eisen dat Merkel en Dijsselbloem zich moeten verantwoorden voor het Tribunal criminel extraordinaire. De Buitenhof- gespreksleider Marcia Lyuten was nu volledig in de war en leek inmiddels wel een RTL-Riool-Boulevard ‘ deskundige BN-Callgirl’ en mopperden: “maar zijn ze dan werkelijk zo dom en wat bezielt Merkel en Dijsselbloem dan dat zij maar doorgaan met bezuinigen voor de ( Misdaad) banken en de Ultra-rijken aandeelhouders ?” Het antwoord wat Legrain gaf is te vergelijken met de film Downfall/Der Untergang:

Buitenhof Marcy Luyten was nu meer dan rijp voor haar dagelijkse portie witte wijn, alprazolam (Xanax) pillen (tegen hallucinaties, de waanideeën) en cocaïne en een tochtje in haar ‘Yuppie-sloepje’ door de Amsterdamse grachten om wat Legrain stelde maar heel gauw weer te vergeten.