( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- IJsland wijst Griekenland de weg en heeft ‘Bankier-Gangster crisis’ overleefd.
hongerende kinderen De Griekse premier Alexis Tsipras die zich extreem moedig verzet tegen het laatste ‘EU-Wurg-voorstel, is door de VS-Elite gemaand om zo snel mogelijk de Amerikaanse Ultra-rijken, Bankier-Gangsters en Wapenhandelaren te betalen meldt The Financial Times op basis van een woordvoeder bij het Amerikaanse Afpers-ministerie.

PvdA ‘Gluiperd Mr-Euro Dijsselbloem’ wordt aan alle kanten gepasseerd als EU-Voorzitter van Financiën.
‘Snake in Suits Jack Lew’, de minister van Financiën voor de Ultra-rijken in de VS, zou een gesprek hebben gevoerd met Tsipras, waarbij Jeroen Dijsselbloemde Griekse politiek leider werd  gevraagd om een handreiking te doen om de onderhandelingen met de andere EU-landen Elite vlot te trekken. Wij laten bij ons in de USA ook één op de drie (arbeiders) kinderen hongeren voor en door de Ultra-rijken, dus dat verwachten wij ook van de EU. Ook waarschuwde Lewis dat het mislukken van het overleg over de benodigde hervormingen in Griekenland zal leidden tot een harde schok in het Zuid-Europese land en tot grote onzekerheid in Europa  en de USA voor de Elite. Over het feit dat de Grieken al vijf jaren volledige worden kaal geplukt heeft hij geen woord gezegd. Wel bleek uit het feit Jack Lew zich rechtsreeks tot Tsipras richtte voor de zoveelste keer dat Dijsselbloem Internationaal door niemand meer serieus genomen wordt, behalve dan door de Graai-Top van de PvdA. Zo werd hij afgelopen week al door Merkel en de Franse President François Hollande in de bezemkast gezet bij een zoveelste aller laatste voorstel aan de Grieken. Ook wordt niet helemaal duidelijk op grond van welke bevoegdheid en/of Rule of Law Jack Lew denkt zich te kunnen mengen in een EU binnenlandse aangelgenheid. Stelt u zich eens voor als Poetin een degelijke handeling had gedaan. Dan had de Main-Scream -Media bol gestaan waar Poetin de gore moed vandaan haalt om zich met Griekenland te bemoeien. En uiteraard direct vragen in de Tweede Kamer van o.a.  ‘Admiraal Louis Bontes’ om troepen naar de Oekraïne te sturen en van de ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’ vragen om  (Griekse) arbeiders hun  laatste eten af te pakken net zoals hij dat eist in “Banana-Fraude-Nederland”.

Komende donderdag zullen de Europese ministers van Financiën voor de Ultra-rijken zich opnieuw gaan buigen over de Griekse schuldenperikelen, waarbij alles uit de kast moet worden gehaald om  de regering in Athene als nog de Maffia Wurg-betaling aan de ‘Internationale Elite-Bilderberg-gangsters’ te laten doen . Het is nog niet bekend of Dijsselbloem komende donderdag weer in de bezemkast moet zitten.