( van onze ‘Belasting Vrije Royal’ Corrupt News of The World redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The Billionare-Shop biedt de standaard Embrear te koop aan voor
Felipe Willemslecht 38,5 miljoen pond ( = plus minus 40 miljoen euro)  zonder koniklijke extra’s. Het is het vliegtuig waar bij voorkeur Dictators en andere geslaagde Maffiosi in rond vliegen met hun bendeleden. De Billionaire-Shop zijn de winkels waar de King graag boodschappen doet voort zijn exotische bruid. Het is tenslotte crisis voor zijn onderdanen. Of  beide Royal Graaiers aan de cocaïne zijn is ons nog niet bekend, maar gezien hun super de luxe waanzinnige VIP-lifestyle in een tijd van crisis moet het haast wel. De kosten van dit Russische Oligarchen Maffia-achtig Jetset-vliegtuigje zijn op jaarbasis globaal 4 miljoen pond. Maxime heeft haar ‘Melkkoe-Willem’ beloofd bij de eerste vlucht haar jurkje van 35,000,- euro zonder ondergoed aan te gaan doen. Kan het nog uitbundiger en vulgairder? Ja, als aan de ‘Graai-King’ ligt kan het altijd nog uitbundiger voor zijn Golddigger Maxima!

Willem de King van de Graaiers. De Economische crisis is een Morele crisis

‘Jan met de Pet’ wordt al sinds 2008 kaal geplukt door het” Lieg en Bedrieg Kabinet” met bezuinigingen (= roven en plunderen van de massa ) om de Bankier-Gangsters hun bonussen en mega-salarissen te kunnen betalen en de ‘Ultra rijken–gangsters’ per jaar rijker te laten Tribunal Criminelworden. Is dat crimineel? Ja, dat is volgens het natuurecht extreem crimineel. Maar volgens de VVD-Misdaadgroep heet dat Liberalisme. De geschiedenis heeft ons geleerd dat deze walgelijke gewetenloze Graai en Naai lieden zich eens moeten verantwoorden voor bijv. het Tribunal criminel extraordinaire. Dan is het pas echt feestelijk Koningsdag Bijltjesdag voor het Klootjesvolk.

 

Eerlijk delen: King Willem krijgt (jat) hogere uitkering betaald door werkloze arme.
Nu heeft King Willem uit solidariteit met zijn onderdanen  Lijfeigenen pas een Grieks en Argentijns villaatje van samen tegen de 8 miljoen euro gekocht, een Aud-8 van 600.000,- euro aangeschaft met zijn creditkaart en daarna een Osprey 38 Speedbootje van 900,000,- euro en nu weer een VIP Embraer Lineage 1000 van 38,5 miljoen pond. Van het jaarlijkse onderhoud van die ‘Billionare-speeltjes’ kan alleen al een kleine stad in Nederland zonder te werken een goed leven leiden. Toegegeven de King laat deze keer uit solidariteit met zijn kaal geplukte ‘Jan met de Pet’ als belastingbetaler deze Maffioso achtige super de luxe vliegtuig betalen. ‘Playboy Samsom’ kan het allemaal uitleggen aan zijn paar overgebleven domme stemmers.

De VVD ‘Uber Gaylord Mark Rutte’ stuurt Lodewijk Asscher heen waar hij wil.
Mark Rutte de persoonlijke Hofnar van de King vindt het allemaal geweldig liberaal wat zijn King koopt in deze tijden van crisis. Zijn loopjongen Lodewijk Asscher heeft hij wijs gemaakt dat hij ook een paar keer mag mee vliegen in het Maffia Jetset VIP Embraer Lineage 1000. Grote afwezige bij dat zoveelste smijt met geld maar over de balk King Willem project is de Ex-Transavia piloot Julio Poch, aangezien die levenslang is verhindert door wat vuiligheid van King Willem voor de massamoordenaars familie van Queen Maxima. Rutte beschimpte de Griekse Minister van Financiën Yanis Varoufakis, omdat hij pontificaal vloog met een line- vlucht en nog wel economie class naar Berlijn voor slechts 380,- euro retourtje. Rutte deze man bezorgt mij en mijn King een slechte naam bij het Klootjesvolk door te laten zien dat het ook anders kan.

Samsom legt het allemaal uit. Oorzaak Crisis in Beeld:’s Werelds rijkste koningshuizen.
Maar er is toch ook nog goed nieuws voor “Banana-Fraude-Nederland “ in dit Liberale VVD verhaal. Queen Maxima is in bepaalde avontuurlijke (hoeren) kringen uitgeroepen tot de “Golddiggers Queen” van de Wereld. Nou, dat is mooi mee genomen, niet dan? Bovendien, ook goed nieuws voor de King heeft de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ al laten weten al deze Billionare’s aankopen van de King voor zijn Queen te kunnen uitleggen aan ‘Jan met de Pet’, die op een houtje zit te bijten sinds 2008. Hij roept gelijk op om de aankopen van de King veilig te stellen door vooral bij de komende verkiezingen op hem te gaan stemmen. Samsom: “ een stem op mij is een stem op de VIP Embraer Lineage 1000.” Samson was nog wel geïrriteerd om de uitspraak van President Morales: ‘Monarchie is een belediging voor de mensheid’. Waar bemoeit deze echte socialist zich mee, aldus een brallende Samsom.