( van onze corrupte racistische VVD Klasse Justitie redactie) 

Susanne TerportenAMSTERDAM-NOIR- Fred Teeven: Meineed plegen is voor mij en Peter R. de Vries geen probleem in Nederland. Duidelijkheid nodig over criminele rol van ‘AVID-en politie-informant Peter R. de Vries’ in moordzaak(en).
Het jongere broertje van kickbokser Badr Hari, Yassine, moet op 18 september voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen wegens het mogelijk plegen van meineed in de ‘Kruimel -strafzaak’ tegen Badr Hari. Volgens de perswoordvoeder van het Amsterdam OM en medewerkster van RTL Boulevard Susanne Terporten heeft het feit dat Yassien en Badr Marokkanen van origine zijn en onze lekkere Hollandse (blonde)wijfen (af) pakken er niets mee te maken. Susanne aka ‘OM- Lady Stettebak: “Wij laten ons niet voor niets inspireren door onze ( De Vries-Maffia’ laat zich door betaling  van  3300,- euro  op zijn beurt weer inspireren  door justitie. Tsjakka en Kassa!)Geestelijke leider Peter R. de Vries’ in alle ‘media-pulp-zaken’. Maar wat vindt u er dan van dat uw Peter R de Vries minachting heeft voor de Rechter? Hierop gooide Susanne de haak er op. Bizar, niet dan?

Wanneer gaat Willem Holleeder  de meineed bevestigen van Peter R. de Vries in “Passage-Liquidatie zaak”.

Yassine werd vorig jaar oktober in de rechtszaal aangehouden, nadat hij een verklaring had afgelegd ten gunste van zijn broer. Volgens het Openbaar Ministerie (SBS-OM) loog Yassine. Daar in tegen pleegt ‘politie-informant Peter R. de Vries’ grove aantoonbare meineed om zijn ‘Volks-Onderwereld- Boss’ Willem Holleeder te helpen in de grootste ‘Passage Liquidatie zaak’ ooit in Nederland en wordt Peter R. de Vries niet vervolgd. Sterker nog hij kon zo vrij als een vals vogeltje zijn meineed diezelfde avond nog recht zingen bij het open ‘VVD- Valse-Nichten riool’ RTL Boulevard van Albert Verlinde. Is dat discriminatie? Is het willekeur? Of is het domweg weer  de zoveelste  ordinaire,verrotte ‘VVD-Justitie- Corruptie’ van de grootste fan van Peter R. de Vries de voorzitter van het College procureurs-generaal Herman Bolhaar ( Bron NOS)? De zaak Badr Hari was door de Media-Maffia-Pulp onder hysterische leiding van de ‘politie scribent John van den Heuvel’ opgeblazen alsof deze ordinaire vechtpartijtjes de misdaad-zaak van de eeuw zijn. De ‘Vuile Onderbroek van Badr’ hing markant bijna dagelijks bij RTL Riool -Boulevard te drogen en de Telegraaf beleefde gouden sensatie dagen met ongekende ‘Lynch- de Marokaan-kassa’. Ook de meineed pleger Peter R. de Vries kwam zo nu en dan zijn zakken vullen bij het Open VVD-riool om zijn deskundige mening te geven over Badr Hari en zijn boertje. Tja, SBS held Peter R. is tenslotte een ervaringsdeskundige als het gaat om liegen, bedriegen en meineed plegen al dan niet huilend voor bepaalde Justitie en Volks Onderwereld..

Badr Hari krijgt anderhalf jaar, OM en John van den Heuvel namens de pulp-media in hoger beroep.
De verklaring kwam erop neer dat niet Badr maar Yassine de eigenaar van Club Air, Jeroen van den Berg, heeft mishandeld. Van den Berg zelf heeft altijd gezegd dat Badr zijn mishandelaar was. De rechtbank heeft de verklaring van Yassine niet serieus genomen en Badr mede voor de zaak-Club Air veroordeeld. Bizarre als men in ogenschouw neemt dat ‘Bagger Peter R. de Vries’ in de Passage Liquidatie zaak wel gewoon meineed mocht plegen van de Rechtbank. Wat bezielt de Rechtbank? Is deze ook corrupt?
Dronken officier Rob Kloos met bloeddoorlopen ogen sloeg toe en probeerde zelfs na de zitting Estelle in de kont te knijpen.

Willem Holleeder vrijgelaten, dat ging bij Albert Kraus en Steve Brown wel even anders toen ‘SBS Held Peter R.’  aangifte tegen hen deed.
Twitter Willem bedreigt Peter en zijn vrouwYassine was destijds naar de rechtbank meegenomen door Badrs advocaat Bénédicte Ficq. Aan het eind van het verhoor liet officier van justitie Rob Kloos Yassine afvoeren door de parketpolitie. Volgens Ficq wilde het OM daarmee vooral zijn spierballen laten zien. Na een dag en een nacht op het politiebureau kwam Yassine weer op vrije voeten.
Behalve voor de meineed staat Yassine ook terecht voor zijn aandeel in een vechtpartij in weer een andere Amsterdamse discotheek, de Jimmy Woo. Ook voor dat geweld is Badr door de corrupte rechter veroordeeld.
Badr kreeg 1,5 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. En ook dat laatste feit is als willekeur, discrematie en /of corruptie te kwalificeren in het licht van het feit dat bijv. ‘SBS-Lafbek Peter R. de Vries’ al anderhalf jaar geleden samen met zijn swingers ‘Hema-vrouwtje  Jac’ aangifte heeft gedaan tegen Willem Holleeder wegens bedreiging en afpersing. En dat deze zaak tot heden niet door het ‘SBS-OM’ bij de rechter is aangebracht .  waarom? Zit daar ook het SBS-OM van Herman Bolhaar achter? Wat weet Holleeder voor criminele vuiligheid van ‘Bagger Peter R. de Vries’ en  de ‘Herman-Bolhaar-Justitie’ in dit verband? Uiteraard hebben wij als integer Volksnieuws uit Amsterdam-Noir commentaar gevraagd aan Peter R. de Vries. Zijn antwoord apparaat verwees naar zijn Nep-advocaat domme Royce de Vries, die wij overigens niet konden bereiken op zijn advocatenkantoor werkhuis , omdat hij kennelijk net bezig was de toiletten te boenen.