( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

R van RebelAmsterdam-Noir- Het is alweer elf maanden geleden dat het in doodsangst verkerende ‘Swingers-echtpaar Peter R. de Vries’ aangiften hebben gedaan tegen Willem Holleeder wegens bedreiging en afpersing, extra verzwarend omdat Willem dat feit gepleegd had n.b. thuis bij het Swingers-echtpaar ‘Bordelo-Villa’ te Naarden.

Rechtsongelijkheid in Banana-Fraude-Nederland.
Toen de AIVD/politie-informant en zijn laffe kliek ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’en ‘man-vrouw de Pyromaan Koen Scharrenberg’ gezamenlijk een valse aangifte tegen ing. Steve Brown hadden gedaan stond Brown binnen drie maanden voor de rechter.

Steven Brown veroordeeld wegens mishandeling van Peter R. de Vries.
Twitter Willem bedreigt Peter en zijn vrouwNadien heeft de zelf verklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ wederom aangifte gedaan tegen Steve Brown, omdat Brown hem en publiek als Boksbal had misbruikt.
De Vries piepte en kermde alsof zijn leven er van af hing tot verbijstering van de tientallen aanwezige getuigen bij de RAI te Amsterdam.

Ook toen stond  Steve Brown, na  eerst binnen twee dagen bezoek te hebben gehad van  vijf man van de groep ernstige delicten ‘thuis’ ( die bemoeien zich normaliter alleen maar met moord en de georganiseerde misdaad, etc) binnen drie maanden voor de rechter.

Maar nu Peter R. de Vries met zijn ‘Hema-thuis vrouwtje’ Jac aangifte hebben gedaan tegen Willem Holleeder is er opeens geen haast. Waarom? Welke beerput moet kennelijk dicht blijven in deze?

Waarom zwijgt de Pers nu in de zaak Louis Hagemann
Begrijp ons goed het gaat ons er niet om dat Willem Holleeder wordt veroordeelt in deze affaire. Integendeel wat ons betreft had hij De Vries ‘dood’ en/of Hongaars geslagen en zijn laatste zwarte centjes afgepakt ( dat laatste schijnt overigens goed gelukt te zijn).

“Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”
Nee, waar het ons om gaat is wat is de Duistere reden van bepaalde corrupte ‘Herman Bolhaar Justitie’ nu kennelijk de vervolging vertraagt zo niet de Doofpot in helpt. En waarom horen wij nu niets in dit verband van de Pers in het algemeen en in het bijzonder van  de ‘bekroonde’ misdaad-journalisten Paul Vught  en John van de Heuvel, die anders als de kippen erbij zijn om alles wat met Willem Holleeder te maken heeft van de Media-Pulp’ Kassa daken te schreeuwen.

Real Murder, Extortion and Money Laundering by making of
 “The Kidnapping of Freddy Heineken”.
Zit hier soms ook de Zwarte hand van ‘Maffiaboss John de Mol’ achter om zijn Duistere belangen in de Fantasie Heineken Ontvoering Film veilig te stellen?

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan de Minister van Justitie, alsmede de leden van de Commissie Tweede Kamer Veiligheid en Justitie, alsmede aan het College- Procureurs-Generaal met de vraag waarom de aangifte van het echtpaar De Vries niet naar behoren tot vervolging heeft geleid in deze.

(cie.vj@tweedekamer.nl, t.jadnanansing@tweedekamer.nl, l.bontes@tweedekamer.nl, m.vtoorenburg@tweedekamer.nl, n.kooiman@tweedekamer.nl, j.s.t.fransman@minvenj.nl, j.van.de.sande@minvenj.nl, )