(door onze dr. Goebbels VVD Propaganda redactie)

Jimmy Savile Amsterdam-Noir- 1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo- BBC-BN’er Jimmy Savile ‘.Nederland Nul.
Ja mensen uitgerekend de BBC ,CIA, SAS journalist John Sweeney  heeft de ‘Smoking- gun’ ontdekt om maar in de woorden van de ‘ Staats-Propaganda-NOS’ te blijven wie MH17 heeft neergehaald. Kennelijk is John Sweeney de BCC ‘Bagger Peter R. de Vries’ van de Engelse (pedo) elite. Is dit een complot van een stel ‘BBC-gekken’ of is dit pure CIA Propaganda voor de hersendoden ‘SBS- Tokkies’ onder ons? John Sweeny is in die halve eeuw dat hij de meest gerenommeerde BBC-journalist was en nog is nooit ook maar een keer  Jimmy Savile tegen gekomen beweert hij.
Het valt ons nog mee dat The News of World, Fox News of RTL Boulevard niet met deze Smoking gun ‘onthullingen’ zijn gekomen, uiteraard dan uitgelegd door de ‘Alles -deskundige Peter R. de Vries’.
Ja mensen de BBC, die ongeveer een halve eeuw Jimmy Savile als de Star had. De BBC die nooit door had dat hun Star zich aan duizenden wezen, arbeiders en gehandicapte kinderen vergreep en verkrachtte in een halve ‘BBC- eeuw’.

Geen Smoking gun ontdekt door de BBC inzake de Elite Pedofielen in de BBC, de Engelse regering en Nederland.
Het gekerm van ‘Super BBC-Pedo Jimmy Savilezijn jonge slachtoffers was markant in iedere Newsroom van de BBC te horen, maar ze hebben het nooit gemerkt. Maar nu heeft de BBC, CIA, SAS  met hun zelf verklaarde gerenommeerde journalist John Sweeney, die pochte in de Balkan, Afghanistan en Irak te zijn geweest en dus wel mensenkennis heeft volgens eigen zegge de ‘smoking gun’ ontdekt dat de Russen MH17 hebben neergehaald.  Dat heeft zelfs de AIVD van de PvdA  ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ hem niet nagedaan, maar goed die is te druk met de Baardmannen en de Pedo’s in de tientallen Hockey kleedkamers van de Prinsesjes.      Hoe het ook zij Jimmy Savile had John Sweeney en de BBC nooit goed ingeschat of toch wel? Afijn, John Sweeney pocht dus in de Staats-NOS dat hij Raspoetin Poetin wel even aan zijn oren wilde trekken over zijn  ‘Smoking-Gun’ ontdekkingen en roept al zijn Westerse ‘Spion-Journalisten’ op hetzelfde te gaan doen voordat hij binnen een jaar met pensioen gaat. De ‘Spion-journalist John Sweeney’ en de BBC, de ‘Neo Nazi-Telegraaf’ en de NOS zwijgen daar in tegen als het graf over het feit dat President Petro Poroshenko al sinds 2006 algemeen bekend staat als CIA-agent. Waarom ? kwade Complot-tongen beweren dat John Sweeney door  zijn Westerse Geheime dienst werkgevers is gedwongen om zich nu zo te verlagen om met zo’ een ‘Marsmannetjes’ verhaal te komen.

The Ukraine, Corrupted Dutch, BBC Journalism and the Atlanticist Faith in ‘Tokkie’s-Propaganda’.
Nee, John Sweeney had in al die NATO en USA oorlog‘s gebieden nooit ook maar een keer contact gehad met de CIA en/of de SAS en/of de AIVD. Ook was hij niet bekend met het feit dat 95% van de Westerse journalisten zich on the side zwart laat betalen door de betreffende geheime diensten. Ta, mensen ook de Standaard weet het al dat de Separatisten MH17 hebben neergehaald en verklaart iedereen die daar nog aan twijfelt tot ‘Complot-gekken’. 

Onderzoekers komen met flutrapport over MH17 en de Standaard met flut ‘CIA -Propaganda- artikel’. Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
Ook de Standaard had nog nooit gehoord dat types als Jimmy de Savile, Marc Dutroux, Ed Nijpels en Joris Demmink zich een halve eeuw lang ongestoord door de BBC, NOS, Telegraaf en de Standaard vergrepen aan arbeiders kinderen in België, Engeland en Nederland. Ook hebben  de NOS, Telegraaf , BBC, en de Standaard geen weet van het feit dat 95% procent van de Oorlog correspondenten zwart bijwerken voor de diverse geheime diensten. En de echte  onafhankelijke journalisten bij bosjes worden vermoord door Kiev. Maar die journalisten zitten natuurlijk niet bij de Standaard, NOS, Telegraaf en de BBC, toch? Die Spion-journalisten zitten alleen maar bij de Russische kranten en media.