Bart NieuwenhuizenFred Teeven blauw oog
Zembla: Honderden officieren van justitie in de fout en slechts twee de ‘Zwarte Tuig in Toga- laan‘ uitgestuurd.

Het dronken Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen. 

( van onze dronken VVD Klasse -Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oud-president bij de Rechtbank van Amsterdam Frans Bauduin:”Fred Teeven en zijn Hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen zijn dronken van sensatie-macht”.
Susanne TerportenDe ‘Showbizz -Vuilnis-Perswoordvoerder’ van het OM Susanne T. ontkent dat het  de VVD-Hoofdofficier van Justitie ‘Mad-dog Bart Nieuwenhuizen’ is die de laan is uitgestuurd en dat zij gedronken heeft.

Een officier van justitie is ontslagen omdat hij tijdens werktijd alcohol zoop als een ketter en een ander de  VVD-advocaat-generaal Matthieu van Sint Truiden, omdat hij nuchter betrapt was op fraude en witwassen. Volgens de uitspraak van de Centrale Raad van Beroep (de hoogste (dronken?) rechter in ambtenarenzaken) was het drankgebruik van de aanklager al langere tijd bekend en was het opgevallen dat hij soms een rood hoofd en bloeddoorlopen ogen had.

Dat laatste is een subjectieve waarneming, die nagenoeg bijna iedere Volks verdachten tijdens zijn rechtszitting Volksgericht kan waarnemen bij de (dronken van macht) ‘Officieren van VVD-Klasse-Justitie’. M.a.w. het gros heeft een rood hoofd en bloed doorlopen ogen. Zelfs hun VVD baas de ‘Griezel Fred Teeven’ loopt er altijd zo bij  te briesen en brallen als hij weer eens betrapt is op witwassen van drugs gelden, Liegen en bedriegen of zijn ‘Wife-beating’. De  ‘VVDWife-beater Fred Teeven’  is wel in beroep tegen  zijn veroordeling, maar dat terzijde.

De Centrale Raad van Beroep oordeelde dat het drankgebruik van de ‘Officier der bier’ niet alleen slecht was voor zijn eigen positie, maar ook voor het ‘Riool- Lynch-aanzien’ van het Openbaar Ministerie (SBS-OM), temeer hij de laatste tijden zijn draconische eisen soms zingend naar voren bracht ter rechtszitting . Wij hebben vernomen dat hij zijn OM-carriere na bemiddeling van ‘Bagger Peter R. de Vries’ gaat voortzetten in Utopia van de Maffia Boss John de Mol  voor en van de hersendodne of als deskundige bij het Open ‘VVD-Riool RTL- Boulevard’.

De ‘Officier der Bier’ heeft volgens de rechter onder werktijd gedronken gezopen en vervolgens ook als aanklager VVD-dronkenlap in de rechtszaal zingend opgetreden. Verder was hij „een gewaarschuwd dronken man”, aldus de raad. De aanklager was volgens de rechter psychisch niet zo ziek dat hij niet meer wist dat het fout was wat hij deed, anders was hij nooit Officier van justitie geworden onder het Lieg en Bedrieg Kabinet, toch?.
De ‘Officier der Bier’ werkte bij één van de regionale parketten cafés van het ‘SBS-OM’. De Centrale Raad van Beroep liet zich er verder niet over uit hoeveel mensen hij uit het ‘Klootjesvolk’ ten onrechte dronken de bak in heeft geholpen gebaseerd op whisky en bier, want de man scheen ook nog eens een kwaaie dronk te hebben en een hekel aan en minachting voor het ‘Klootjesvolk’. Hij scheen in de wandelgangen van de Rechtbank ook nog eens het lijflied “ Horst-Wessel”van zijn ‘gabber in crime’ de ‘VVD Neo nazi -Hans van Baalen’ uit volle borst te lopen brullen, terwijl hij links en rechts de Volkse Lady’s van zijn net veroordeelde slachtoffers gratis in de billen en bosten liep te knijpen.