Susanne Terpoorten 

De ‘RTL-Boulevard Officier van justitie Susanne Terporten’ is in strijd met het EVRM en de Rule of Law en de Rule of Fatsoen en eerlijkheid.

Officier van justitie Susanne Terporten: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.

( van onze Pulp-Media-Maffia-VVD-Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir Is het OM- Amsterdam Staatsgevaarlijk?
Officier van Justitie Susanne Terporten kent geen schaamte en werkt voor de Dutch en Italiaanse Maffia.

“Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders.”
En daar was gisteren de Amsterdamse OM-Officier Susanne Terporten weer om deskundig, evenwichtig, neutraal commentaar te geven in de geest van de “De Haute La Neuka Literatuur” namens het OM-Amsterdam (niet corrupt en geen ‘Rolodex- pedofielen’) bij het ‘RTL Open Riool’ van de valse VVD-nicht Albert Verlinde en Maffia Boss John de Mol .
( John de Mol bezit 26% van de aandelen van Blue cirkel de Maffia-producent van RTL-Boulevard).

Paul Scholten draait zich om in zijn Graf.
De ‘OM-Amsterdam Slettenbak Susane Terporten’ doet dat op een wijze dat alle Hersendode, die er naar kijken  ‘denken’ het geweldig te vinden en de Kijkcijferkassa doet rinkelen. De grootste en integere rechtsgeleerde van Nederland Paul Scholten  zou als hij nog geleefd had zijn ogen niet hebben geloofd en zich letterlijk dood hebben geschaamd van deze ‘OM- Boulevard Slettenbak Susanne Terporten’.

Susanne Terporten

Ironisch dat ‘Maffia Boss John de Mol’ dus als Pooier verdient aan “Het Amsterdamse Callgirl Centra- Openbaar Ministerie”, die hun slettenbakjes ter beschikking stellen aan hem en  zijn misdaadgroep.

De meest Criminele Riool- Tafel van Banana-Fraude- Nederland
Deze keer schoof zij niet aan tafel bij RTL-Boulevard naast haar ‘politiescribent John van den Heuvel’, maar gaf zij haar ‘Zitten mijn tietjes goed commentaar’ voor de rechtbank-Amsterdam. Ook was zij deze keer niet opgedirkt als een hoertje uit de BN-stal van “Joop & John”. Door haar Showbizz Vuilnis optreden bij het ‘Open- Lynch de gewone man-Riool’, alwaar o.a. John van den Heuvel,  ex -riool advocaat Bram Moszkowicz  aka “Maffia-Maatje” en ‘Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries’ ook de deskundige zijn is zij de facto haar onpartijdigheid verloren een fundamenteel eis om als officier te kunnen en mogen vervolgen in een Rechtstaat.

Aan die ‘RTL-Boulevard Riool-Tafel’ worden aan de lopende band ook nog eens keer ernstige misdaden gepleegd door haar collegae deskundigen. Zo pleegde de grote ‘Inspirator van het corrupte gedeelte van het OM’ Peter R.  bijv. doodleuk straffeloos meineed aan de RTL-Boulevard Tafel.

 

(Peter R. de Vries pleeg  straffeloos meineed in Passage Liquidatie zaak bij RTL-Boulevard )

Die misdaden ontgaat ‘Lady Slettenbak Susanne Terporten (‘ zitten mijn tietjes goed?’) even, of toch niet?

Heeft Rob Chaos net als Peter R. de Vries en half Amsterdam-Noir ook GangstersletjesClaudia Schoemacher en Susanne Terporten geneukt?

 

Iedere verdachte die vervolgd wordt of gaat worden door het OM in Amsterdam kan zich dus beroepen op het EVRM om het OM Amsterdam niet ontvankelijk te verklaren, want men wordt immers door dat OM ten gelde gemaakt bij een pulp-media  TV-programma dat eigendom is van de  ‘Dutch-Media-Maffia’ van John de Mol en de zijne‘.  Maar hoe moet het nu verder met de carrière van ‘Lady Slettenbak Susanne Terporten’ als zij eerdaags het OM wordt uitgegooid?  Kan zij dan haar media-pulp-carrière voortzetten bij de Hoeren-BN-Stal van “Joop & John”? Moet zij zich dan ook gaan laten neuken door ‘Johnny de Moran’?
Of rest haar geen andere keus om ook maar één van de gangstersletjes worden van  ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’.

Hoe het ook zij wil zij haar carrière voortzetten in de Pulp-Media-Maffia is een randvoorwaarde dat zij haar ‘OM-tietjes’ en lipjes flink chirurgisch laat oppompen, anders heeft zij geen schijn van kans bij “Joop&John ” hun ‘BN- Callgirls’.
Allemaal vragen waarop wij voorlopig geen antwoord krijgen van het Openbaar Ministerie te Amsterdam.

Noot: publicaties universitaire juristen bladen Media&Maffia-Misdaadgroep Peter R. de Vries.
Steve Brown Don Quichot tegen de Media Maffia. (Fiat Justitia, Universiteit Rotterdam)
In gesprek met Steve Brown.  (Juridisch studentenmagazine Novum, Universiteit Leiden)
Steve Brown: Media & Maffia. ( Folia, Universiteit van Amsterdam)

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan het Ministerie van Justitie ,alle ‘blinde’ leden van de Vaste commissie voor Veiligheid
( http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissies/vj/index.jsp#1 ) en Justitie en het OM-Amsterdam. OM- Amsterdam liet ons weten alleen te werken voor RTL-Boulevard en beriepen zich verder op hun zwijgrecht. (cie.vj@tweedekamer.nl, t.jadnanansing@tweedekamer.nl, p.oskam@tweedekamer.nl, t.jadnanansing@tweedekamer.nl, m.hilkens@tweedekamer.nl, a.marcouch@tweedekamer.nl, en de Minister van Justitie c.s.van.der.meer@minvenj.nl, w.alkema@minvenj.nl )