‘Justitie-Beerbut Peter R. de Vries en Willem Holleeder’ blijft potdicht. 

( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze Corrupte ‘Herman-Bolhaar OM’ redactie)

Amsterdam-Noir- Peter R. een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag.
Albert Kraus belde Peter R. n.b. vanuit de gevangenis ( dus veel kwaad kon hij sowieso niet doen). Hij had wat oprechte vragen naar de originele beelden, die hem nadat deze beelden waren bewerkt door Peter R. en zijn knecht in deze de’ huurmoordenaar Rob Zegerius ‘ (wie moet er eigenlijk bang zijn voor wie in deze ) voor 8 jaar achter de tralies had geholpen. Hij kreeg voor dat ‘telefoontje naar de waarheid’ aan Peter R. direct 2 jaar gevangenisstraf  extra aan den broeke voor ‘bedreiging’ van  de ”Kruidvat Held en Rebel Peter R.” Albert Kraus zijn V.I. werd onmiddellijk ingetrokken kennelijk op verzoek van Peter R.

(Steve Brown reageert op  valse aangifte van Peter R. de Vries &  Panorama Hoerenjong Bas van Hout)

Peter R. c.s. zijn aangifte tegen ing. bracht Steve Brown direct voor de Rechter.
“Kruidvat Held en Rebel Peter R.” deed samen met zijn “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”en” Ex-Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg” aangifte tegen Steve Brown wegens bedreiging, omdat deze de euvele moed had gehad om een satirische beloning uit te loven op het hoofd van Peter R. en zijn “Hoerenjong Bas van Hout” c.s.  En  de volgende dag nog stond gelijk vijf man potige recherche van groep ernstige ‘Herman-Bolhaar delicten’ bij Brown voor de deur. En werd Steve Brown binnen drie maanden door het ‘Herman-Bolhaar-OM’ voor de Rechter gedaagd en veroordeelt.

Het OM heeft geen Inspiratie om Peter R. zijn aangifte tegen zijn ‘Boss Willem Holleeder’ te doen.
Drugs,vreemdgaan,moordenaars en mishandeling achter de schermen bij Peter R. de Vries. Het is nu inmiddels dik twee maanden geleden dat Politie informant Peter R. de Vries  Willem Holleeder verschut hielp( of toch weer niet?).Wij hebben tot nu toe helemaal niks vernomen van het ‘Herman-Bolhaar-OM ‘inzake de bedreiging van Holleeder aan het adres van het ‘swingers-echtpaar Peter R. de Vries’. Ook en dat gunnen wij Holleeder van harte dat niet bij hem zoals bij Albert Kraus per direct zijn Voorwaardelijke Invrijheidstelling  is ingetrokken. Waarom?

Waar is het ‘Herman-Bolhaar SBS-OM’ en hun Peter R. bang voor?
Voor de Waarheid?
Voor hun baantjes?
Voor hun vrijheid?

En vooral niet te vergeten het feit dat Peter R. meineed heeft gepleegd voor zijn (voormalige) Boss Willem Holleeder in het mijnoenen kostende prestige Megaproject de Passage Liquidatie zaak van het Herman-Bolhaar-OM. Wat als Holleeder daar opening van zaken over zou gaan geven?

( politie-informant Peter R.  pleegt meineed in Passage Liquidatie zaak bij RTL-Boulevard)

Willem Holleeder komt vandaag weer op vrije voeten.
Dat heeft de rechtbank in Haarlem bepaald of stiekem het “Herman-Bolhaar-OM”?. Volgens advocaat Stijn Franken kwam Holleeder om 10.00 uur vrij.
De bekende Pulp-Media Volks-Crimineel werd op 27 mei opgepakt, samen met onder anderen Danny K. en Dick V. Zij zouden allen deel uitmaken van een Volkse- Criminele Organisatie, die zich onder meer met kruimel afpersing, drugshandel en witwassen bezighield.

Holleeder zou een ondergeschikte rol hebben gespeeld bij de afpersing van Theo Huisman, een gewezen aanvoerder van de Hells Angels in Amsterdam. Het is de enige aanklacht die justitie tegen Holleeder heeft opgevoerd, zegt Franken.
Huisman is eerder deze week bij de rechter-commissaris als getuige gehoord en heeft het afpersingsverhaal ondergraven, meldt een betrouwbare, corrupte eerlijke bron. Ook andere prominente (ex-)Angels zijn gehoord, onder wie de eerder afgezette, lang zittende ‘president’ Willem van Boxtel.
Danny K. en Dick V. zitten de komende tijd nog vast. Op 2 september staat een zitting in hun zaak gepland. het tweetal wordt beschuldigd van het leiden van de veronderstelde organisatie.
Met Holleeder, K. en V. arresteerde de politie zeven andere verdachten, onder wie Angela van Hulten, de partner van K. en gewezen vriendin van Patrick Kluivert. Dit zevental kwam kort na hun aanhouding weer op vrije voeten.