(P.R. de Vries pleegt meineed in de Passage liquidatie zaak met toestemming Fred Teeven).

‘VVD-Griezel Fred Teeven’:”Mr Brown u wordt doodgeschoten, ha, ha,ha.

Zembla: Fred Teeven is de grootse crimineel van Nederland op zijn politie-informant en Maffia-journalist Peter R. de Vries na.’VVD-Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen’ bekent: Wij dienen niet de Wet, maar de wet dient ons.

( van onze VVD Justitie- Klasse Moord redactie)

AMSTERDAM-NOIR. Analyse van de media pulp Moord-schandpaal mechanisme van Fred Teeven.
Fred Teeven blauw oogRechtbank Den Haag veroordeeld onmenselijke criminele gedragingen ‘Griezel Fred Teeven’ bij kinderpardon.
Het wordt steeds meer duidelijk waarom de ‘Wife-beater Fred Teeven’ op de Dodenlijst staat. Aangifte meineed tegen Fred Teeven is kansloos in “Banana-Fraude-Nederland” behalve misschien bij de Rechtbank in Den Haag (‘ Sebrenica Arrest’). Maar Ivo Opstelten bralt al weer : “Het is niks en het wordt niks”.

SP volgt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en vindt Opstelten en de ‘Hel van Fred Teeven’ bedreiging rechtsstaat.
Teeven zijn meineden ( en die van zijn ‘Peter R. de Vries  Misdaadgroep‘ ook) zijn binnen onze ‘VVD en PvdA-wetten’ volgens de PvdA Tweede Kamer ‘Klasse-Justitie specialist’ de ‘Liegende PvdA Rechter Jeroen Recourt’:” U moet weten als ik hem weg stem, stem ik ook mijn huidige graaibaantje en ons “Lieg en Bedrieg kabinet” weg, maar veel gevaarlijker ik kom dan nooit meer aan de bak als ‘Rat in pak’ in Nederland.”

Ruzie ‘Heineken-boek’ motief  voor  Peter R. de Vries  c.s. moord op Thomas van der Bijl ( Bron Gerlof Leistra , Elsevier)
De advocaat van de weduwe van de geliquideerde Thomas van der Bijl heeft aangifte gedaan tegen staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie) en die gaat regelrecht de ‘VVD Justitie-Doofpot’ in. De ‘VVD- Griezel Teeven’ heeft weer eens gelogen, terwijl hij als getuige onder ede stond. Dat meldt de NOS. De omroep zegt documenten te hebben ingezien, die er niet om liegen.

Gaat Willem Holleeder meineed bevestigen van Peter R. de Vries in “Passage-Liquidatie zaak”
Volgens de NOS is Teeven op 17 april gehoord als getuige bij de rechter-commissaris in Den Haag. Daarin zou hij hebben gebralt dat Van der Bijl geen gevaar liep van de zijde van zijn journalist informant Peter R. de Vries en zijn Boss Willem Holleeder. Nou, dat bleek wel even anders te liggen blijkens het feit dat hij nadien is vermoord. Hoogstwaarschijnlijk is van der Bijl vermoord op aangeven van de Top-informant van Teeven  ‘Bagger-Peter R. de Vries’. Ook daar maakte de weduwe van Thomas van der Bijl melding van tot grote schrik van Fred Teeven. Maar de weduwe van een andere geliquideerde man, Kees Houtman, zou Teeven hebben laten weten dat Van der Bijl op een dodenlijst stond. Teeven verweert zich daar tegen met de gebruikelijke VVD-Leugens door te stellen dat hij zich niets daarvan kan en wil herinneren. Van de corrupte laffe misdaadjournalisten kliek met types als ‘politiescribent John van den Heuvel’, Paul Vughts aka de” OM skunk” en ‘hoerenloper Peter R. de Vries’ met zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’  (Teeven, Vrakking, Van Hout en Pedo Joris Demmik Rolodex zaak. bron: Onderwereld Blog)  zult u nooit één verkeerd woord horen over Fred Teeven, want zij zitten allemaal al jaren in zijn zak.

Mink de Kok, Joris Demmink,Cees Helman, Peter R. de Vries en Fred Teeven is een wereld van verschil voor Steve Brown in de VVD-Justitie gatenkaas in “Banana-Fraude-Nederland”.
brown-beloning-1
Hoe zat het ook al weet met het dealtje tussen Fred Teeven en Mink de Kok ? Laat Fred zich dat nou ook niet meer kunnen herinneren. (Bron Volkskrant)
En hoe zat het ook alweer met het feit dat Fred Teeven willens en wetens  Steve Brown wilde laten dood schieten en decennia lang Brown straffeloos door de ‘Media-Pulp-Lynch Strontton’ liet halen? Sterker nog de beloning van 500.000,-gld  die zijn informant ‘Bruine Rat Bas van Hou’t open en bloot voor de Moord op Brown zijn hoofd zette straffeloos liet tot vandaag de dag aan toe.

Nou, laat Fred dat zich ook al niet meer kunnen herrineren.