Agent Rishi
Volkse Schilderswijk naar Ombudsman voor onderdrukking door de ‘SS-politie’ van de VVD Bestuur-Gangster Jozias van Aartsen. 

( van onze  Pedo-VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Ivo Opstelten wil hogere straf bij meer Volks-misdrijven en de introductie van de arme Rode “Legenist-Ster”.
Terwijl de ‘Elite VVD-Pedofielen’ als Joris Demmink zonder bewijs van goed gedrag feestelijk en goed betaald zitting hebben in allerlei  ‘Dutch-mensenrechten comités’ of  zoals ‘Rose Ed Nijpels’ en Eric Jurgens voorzitters zijn van  bijv. de publieke omroepen als de NOS en AVROTROS  of zoals de VVD’er  Korthals Altes zelfs Minister van Justitie zijn geweest worden de Volkse-buurtbewoners van de Schilderwijk met de “Rode Legenist Ster” bij het minste geringste bont en blauw geslagen door de politie onder beschaafde ‘Rat in pak’ leiding van de VVD  ‘Bestuur-Gangster Burgemeester Jozias van Aartsen’.

Het Actiecomité Herstel van Vertrouwen heeft namens bewoners van met name de Schilderswijk in Den Haag 48 klachten bij de Nationale Ombudsman ingediend over het  ‘SS-politieoptreden’ in hun wijk. Die gaan over buitensporig geweld, discriminerend gedrag en intimidatie door politiemensen.

‘VVD-Gestapo-man Sjoerd Potters’ en zijn ‘PvdA-hulptroepen’ eisen standrechtelijk werk-executies voor Bijstandsgerechtigden.
Een woordvoerster van interim-ombudsman Frank van Dooren laat weten dat deze week een oriënterend gesprek met het Actiecomité wordt gehouden. Volgende week wordt dan besloten of de Ombudsman daadwerkelijk een onderzoek naar het ‘SS-politieoptreden’ in de Schilderswijk gaat doen.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
Volgens advocaat Michael Ruperti, adviseur van het Actiecomité, is er al enige maanden een aaneenschakeling van uit de hand gelopen ‘SS-politieoptredens’ in de Haagse probleemwijken, waar werkloosheid en uitzichtloosheid en honger heerst. „Bewoners klagen erover dat agenten ze discrimineren, ze onnodig en onterecht aanhouden waarbij vaak buitensporig geweld wordt gebruikt”, vertelt Ruperti. „Het vertrouwen van de buurtbewoners in de politie is erg verstoord. De spanningen in de wijk zijn hoog opgelopen.”

Woordvoerster Yasmina Haifi van het comité legt uit dat het VVD-zerotolerancebeleid en 100% Tolerance beleid voor Elite (VVD en PvdA) Pedofielen en Bankier en Bestuur-Gangsters van de politie zijn doel voorbijschiet omdat het buiten proporties is. „Er dringen arrestatieteam uit ”Cafetaria de Natte Dweil Recht” met grof geweld binnen bij arme gezinnen waar een of twee kinderen ervan worden verdacht dat ze vernielingen hebben aangericht”, legt ze uit. „Dit heeft een negatieve uitwerking. De schade is veel groter dan de baten. Het is niet effectief en het is gewoon een schendig van de mensenrechten.”

Mensenrechtenactivist in het buitenland is minder gevaarlijk dan in Nederland. “De Correspondent” weet van niets.
Het Actiecomité is in november speciaal opgericht om de verhoudingen tussen de inwoners van de Schilderswijk en de politie weer normaal te krijgen. „Sinds de oprichting is het comité overspoeld met vergelijkbare klachten, meldingen en signalen”, constateert Ruperti. De klachten zijn verzameld en aan de Ombudsman overgedragen met het verzoek te onderzoeken hoe groot de omvang en ernst van de problemen in de  Volkse Schilderswijk zijn. De stap naar de ombudsman is gezet, omdat volgens het comité de ‘slachtoffers’ van de politie „herhaaldelijk bij de wijkbureaus worden geweerd als ze aangifte willen doen”.
Het aanpakken van de harde kern van criminele jongeren in de Schilderswijk staat niet ter discussie, benadrukt het comité. „Wat ter discussie staat is het stelselmatig oppakken en intimideren van jongeren en inwoners die niet tot de harde kern van criminelen behoren.”
Het Haags Actiecomité wil graag in gesprek met  de VVD-burgemeester Jozias van Aartsen. Doel daarvan is een betere relatie tussen de gemeente, politie en de bewoners te krijgen.

Korte selectie van de mensenrechten klachten die in de “Femke Halsema Doofpot” verdwijnen:
– 10 oktober 2011: Een man zou na een aanrijding naar een politiebureau aan de De Heemstraat zijn ‘gelokt’. Daar zou hij zijn mishandeld, waardoor hij „met onherstelbaar lichamelijk letsel voor de rest van zijn leven kampt (gebroken pols en rugletsel)”, aldus de klacht. Zou deze man nu ook net als Koen Everink 63 .000 euro gaan eisen van de Gemeente den Haag en de politie?
– 28 maart 2013: Bij een burenruzie dringt een arrestatieteam een huis binnen. „Vuurwapens gericht op vader, moeder en kind. Vader werd geschopt, geslagen met boeien om”, staat in de klacht.
– 6 december 2013: Een agent zou een man „ernstig mishandeld” hebben bij een woordenwisseling. De man zou daar „een gebroken neus en een hersenschudding” aan hebben overgehouden. Drie dagen later zou een agent bij een controle tegen hem hebben gezegd dat hij er beter geen zaak van kon maken, want anders ging hij op transport naar de “Nacht und Nebel” Kampen van de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’.
– 10 januari 2014: Diabetespatiënte Yosra Aajir (17) krijgt een acute aanval in een vestiging van de HEMA. Ze trekt zich terug in een pashokje om zichzelf met insuline te injecteren. Daarbij zou ze een beetje urine hebben verloren. Beveiligers zien haar aan voor een junk en schakelen de politie in. Yosra zit een tijdje vast op het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat in Den Haag. Toen ze haar diabetesmedicijnen liet zien, zei een agent volgens Yosra: „Dat is vast een truc om eerder weg te mogen uit de cel. Dat doen veel allochtonen.”

Leugen Reactie politie Blauwe-Hulptroepen van de Heersende Klasse.
Als agenten geweld gebruiken, is er altijd een controle om te kijken of ze goed hebben opgetreden. „Het gebruik van geweld is nu eenmaal onlosmakelijk onderdeel van het politievak”, zei de Haagse politie in oktober, toen de eerste klachten over het korps naar buiten kwamen. „En dat is nog steeds ons standpunt”, aldus een woordvoerster dinsdag.
Haagse agenten hebben in 2012 663 keer geweld gebruikt. In 19 gevallen was dat fout. Agenten hadden milder moeten zijn of hadden zich helemaal moeten inhouden. „In alle andere gevallen (97,1 procent) is geoordeeld dat het geweld op een juiste wijze is toegepast”, aldus de politie.

’1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. Nederland Nul.
Drie oud-agenten deden in oktober hun verhaal tegen de regionale zender Omroep West. Ze zeiden dat mensen zijn geïntimideerd, in elkaar geslagen en mishandeld door de politie. Vooral bij het politiebureau aan de De Heemstraat in de Schilderswijk zou er een „cultuur van geweld” bestaan. De  Gestapo-chef van het bureau, Michel de Roos, verklaarde toen dat er geen sprake was van buitensporig willekeurig politiegeweld en er tros op te zijn nog nooit een Hoog plaatste VVD pedofiel, Bankier of bestuurder te hebben gearresteerd laat staan een bont en blauw te hebben geslagen.

En  dat is  nou precies het ‘Straf de arme beleid’ van de ‘VVD-Misdaad partij’ van zijn gewetenloze boss Burgemeester Jozias van Aartsen.
Uiteraard hebben wij de VVD om commentaar gevraagd. Zij verwezen ons naar hun woordvoeder in deze de voormalige partij leider en Huidige VVD Burgemeester van Maastricht ‘Onno-Schandknapen-Hoes’. Deze was het hele weekend afwezig liet zijn woordvoerder weer weten en kwade tongen beweren dat hij weer op op jacht was in zijn ‘Gemeente Bolide’ van 80,000,- euro.

Wie arm(er) wil blijven of  worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA, D’66 SGP , CHU en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten in “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.