Agent Rishi
Arbeider tegen ‘Beul- Rechter’: Dank u wel dat u mijn leven verpest. 

( van onze onmenselijke VVD-Klasse-Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Wake Up: Waarom staat Fred Teeven op de Dodenlijst. 

Het  ‘Dutch-Volksgerichtshof’ die men euforisch Politie-rechter noemt deelt forse straf uit voor domzinnig, dronken Volks- geweld tijdens jaarwisseling. Het hele jaar daarvoor blijven de Bankier en Bestuur-Gangsters ongestraft voor hun miljarden roof en plunder praktijken van ‘Jan met de Pet’. Ook de hooggeplaatste (VVD) Pedofielen als Joris Demmink en Ed Nijpels en  Ex- Commissaris van de Koning Jan Franssen, enz. kunnen vrijelijk ongestraft blijven rond lopen in “Banana-Fraude Nederland”, maar nu is het opeens raak met de Mega-gevangenis straffen als het gaat om de ‘Volkse Criminele Schlemielen’ zonder opleiding, geld of toekomst en Rijke Papi.

Arbeitseinsatz is de Inktzwarte Toekomst voor ‘Jan met de Pet’ na Straf van het Dutch–Volksgerichtshof.
Straf de arme maatschappij laat ware Onderdrukking-gezicht van de Politie-nachtwaker- Staat  zien door aan Volkse jonge dronkaard draconische straffen uit te delen. Iedereen tevreden: de ‘Staats-NOS’ en de Pulp-Media-maffia, de Elite en hun ‘Blauwe- Hulptroepen‘. En zelf de ‘SBS-Hersendoden ouders’ van de jonge mensen die nu deze  onmenselijke straffen ontvangen en hun hele leven mogelijk verpest zien vanuit het Cachot. Want feitelijk en wrang zijn het in hoofdzaak de kinderen en familie leden van hun. De door De ‘Staats-NOS’ en de ‘Pulp-media-maffia’ opgehitste, onopgeleide en niet kapitaalkrachtige ouders ( arbeiders) die n.b. zelf om het hards krijsen om zwaardere straffen en dus hun kinderen deze zwaardere straffen (gratis) ontvangen. Daarna kunnen zij met een beetje pech de rest van hun Leven in een “PvdA Kapo Jetta Klijnsma werklozen Slaven -Kamp”. Weg kans op een normaal bestaan als ex- gedetineerde. Het is wat ons betreft werkelijk waar te gek van woorden. De Bezettingsmacht van de Nazi’s in ’40-’45 was nog rechtvaardiger jegens de arbeiders dan het huidige zooitje wat nu aan de macht is in “Banana-Fraude-Nederland”.

De Onmenselijke Stad Rotterdam van  de PvdA-ers  de Burgemeester Aboutaleb aka “De Ome Tom” maakt het nog bonter en past het recht toe uit “Cafetaria de Natte Dweil”.
In zowel Den Haag als Rotterdam opereerde bij Nacht und Nebel het Volksgerichtshof met ‘Rechter-Beulen’ als het type mr. F. van Laanen, (politierechter,) zijn tijdens supersnelrechtzaken forse onmenselijke straffen opgelegd vanwege ‘geweld’ tegen agenten. In Utrecht werden daarentegen drie mannen mildere straffen opgelegd. Ook in de hoofdstad werd er mild gestraft: een Amsterdammer kwam vrij na drie dragen cel. Pikant is wel in deze dat de gestrafte die een taakstraf hebben gekregen die moeten uitvoeren in de ‘PvdA Kapo  Jetta Klijnsma Slaven Werklozen –projecten’. M.a.w. wie dus werkloos was merkt niet veel verschil in zijn dagelijks bestaan.

De  Rotterdamse ‘Rechter-Beul’ van ‘Ome Tom Aboutaleb’ spant de Kroon van de ‘Straf de arme Maatschappij’.
Een 41-jarige werkloze onopgeleide arbeider heeft 10 maanden celstraf, waarvan 4 maanden voorwaardelijk, gekregen omdat hij tijdens de jaarwisseling vanuit een kroeg in Rotterdam een bierflesje naar twee agenten gooide. Hij was zelf zo onwetend dat hij daardoor zijn Statiegeld daarmee verloor.

Dat besliste de politierechter ‘Rechter-Beul’ in de eerste supersnelrechtzaak bij de het Volksgerichtshof in Rotterdam. De komende jaarwisseling heeft de man huisarrest, maar dat was een beetje overkill, want het spreekt voor zich dat deze man nu voor de rest van zijn leven Ridder te voet is. De straf was conform de eis van het “Openbaar Cafetaria de Natte Dweil Ministerie”.

De man vierde oud en nieuw met onder anderen zijn vriendin in de kroeg. Toen een vriend van hem „hommeles” kreeg, bemoeide hij zich ermee. Agenten die ter plaatse kwamen, kregen het flesje naar hun hoofd geslingerd. Ze moesten aan de kant springen om dat niet tegen hun hoofd te krijgen. De man kon zich daarvan niets herinneren, zei hij. Dat hij zich dat niet kon herinneren, had volgens de ‘SBS-aanklager’ te maken met de drank en drugs. Want hij had bier op, geblowd en ook „een snuifje“ genomen. Hij dacht zeker dat hij een BN’er is van ‘Maffiaboss John de Mol’ of “Koning Vuilnis Joop I “ was sneerde de RTL4-Boulevard -Riool-Officier van Justitie hem tijdens de zitting toe.

Den Haag de Stad van VVD-Boef Burgemeester Jozias van Aartsen’  smijt er ook lustig op los met Straffen.
De supersnelrechter van het ‘Tuig in Zwarte Toga’ heeft In Den Haag heeft drie Volkse verdachten celstraffen opgelegd. De hoogste straf was 6 maanden cel, waarvan een maand voorwaardelijk, wegens het gooien van zwaar vuurwerk naar de politie. De ‘rechter-beul’ volgde de eis van de  ‘SBS-officier van justitie’. De betrokken Volkse-verdachte mag de komende twee jaarwisselingen de deur niet uit, waar hij eigenlijk wel blij mee was, want dat hoefde hij niet naar de ‘Werklozen Slaven-projecten’.  Met het te eten geven van de hongerende kinderen in Den Haag is men even niet thuis met het fors smijten.
In een andere zaak ging het om het in het gezicht trappen van een agent. Omdat het ging om geweld tegen een agent verhoogde het corrupte VVD- gedeelte van het ‘SBS-Openbaar Ministerie’ de eis met 200 procent en met 75 procent omdat het feit tijdens de viering van oud en nieuw is gepleegd: 4 maanden cel, waarvan een maand voorwaardelijk. De rechter kwam tot 4 maanden waarvan 2 maanden voorwaardelijk, en een straatverbod voor de volgende jaarwisseling.
In een derde zaak (aanklacht: het gooien van vuurwerk naar de politie) legde de rechter 2 maanden cel op, waarvan een maand voorwaardelijk – een maand lager dan geëist, plus een straatverbod voor de volgende jaarwisseling. Men kan toch echt feitelijk beter het hele jaar door het gewone Volk voor miljoenen lopen te bejatten als Bestuur of Bankier Gangsters, dan een vuurwerk bommetjes gooien, niet dan?
In Den Haag staan in totaal acht  Volks-verdachten terecht.

Utrecht
In tegenstelling tot de supersnelrechtzaak Volksgerichtshof in Rotterdam, kregen drie mannen, die samen nog geen mulo hadden gehaald in Utrecht mildere straffen opgelegd. De politierechter legde een 29-jarige man 3 maanden gevangenisstraf op, waarvan een maand voorwaardelijk. De Utrechter ging de politie te lijf toen zijn neefje werd gearresteerd. Hij sloeg een agent.
Dat neefje kreeg 4 weken cel, waarvan de helft voorwaardelijk, omdat hij vuurwerk naar de politie had gegooid.
Een 20-jarige man die een agent bij de keel had gegrepen, kreeg een werkstraf van 60 uur, waarvan 20 uur voorwaardelijk.
De officier had hogere straffen geëist. In de zaak tegen de 19-jarige (eis: 6 maanden waarvan 2 voorwaardelijk) was volgens de rechter niet duidelijk of er echt met zwaar vuurwerk was gegooid.
Het bij de keel grijpen van een agent door de 20-jarige (eis: 90 uur werkstraf) kwam volgens de rechter neer op een „kleine mishandeling”. Een spijtbetuiging en een blanco strafblad liet de rechter in het voordeel van de Bilthovenaar meewegen.

Amsterdamse verdachte komt vrij
De 27-jarige Portugese Rui V. die in de vroege nieuwjaarsochtend op Amsterdam Centraal Station twee medewerkers van de NS zou hebben geslagen en bespuugd, komt op vrije voeten.
De rechter veroordeelde de man voor mishandeling van een van de twee medewerkers, maar vond dat hij na 3 dagen cel genoeg is gestraft. Wel moet hij nog 150 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer. De officier van justitie eiste 2 weken cel, waarvan 10 dagen voorwaardelijk.
V., die tijdelijk in Nederland werkt bij een Portugees scheepsbouwbedrijf, verklaarde dat hij niet met opzet heeft geslagen. Het spugen ging volgens hem ook niet bewust. Hij zei dat hij zich verzette toen hij de trein uit moest omdat die te vol was. Zijn vriendin en wat vrienden en familie zaten nog binnen en hij wilde met hen mee naar Rotterdam.
Het Openbaar Ministerie (OM) beraadt zich op een hoger beroep. De rechter vond het incident niet specifiek gerelateerd aan oud en nieuw. „De NS heeft wel vaker problemen met mensen bij volle treinen.” Ook sprak hij de man vrij van belediging door spugen, omdat de betreffende medewerker niet duidelijk heeft gemaakt dat hij zich hierdoor in „zijn eer en goede naam” voelt aangetast.