participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_
Rotterdam de ‘Elite-Gansgter-stad’ waar de  Karkus Vastgoed- Maffia’  vrij spel heeft verscherpt onmenselijke  aanpak van arme sloebers in de ‘honger-bijstand’.

Verplichte Inburgering cursus voor ‘Ome Tom Aboutaleb’.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Genadeloze fraudewet van de ’Ratten in pak’ ruïneert levens van de arme onschuldige sloebers.
De D’66 Senator Mr. Joris Backer uit de Eerste Kamer stelde dat het ‘VVD en PvdA-Justitie’ beleid de laatste jaren gebaseerd is opvattingen die gebrald worden in “Cafetaria de Natte dweil” in ‘SBS-Nederland’. Wij vinden dat de mooiste, menselijke en intelligente quote sinds tijden. En roepen hierbij Senator Mr. Joris Backer uit tot politicus van het jaar. Een dergelijke quote geeft Hoop voor de gewone man, zelfs in Rotterdam. Ook de grote en moedige, integere  en door onze zeer bewonderde Rechtsgeleerde Paul Scholten zou trots zijn op Mr. Joris Backer.

PvdA’ers Jette Klijnsman en Burgemeester Aboutaleb  maken van de bijstand een ‘Monster (ex)-gedetineerde project’ waar de Ultra-rijken in de USA van dromen. Extra ‘NSB-personeel’ tegen Kruimeluitkering fraude. Mega-Bestuurs en Bank Fraudes ongemoeid.
De ‘Maffia Vastgoed-Gemeente Rotterdam’ heeft in een half jaar tijd 450 gewone arme inwoners thuis bezocht en voor ruim 2 miljoen euro aan bijstandsfraude opgespoord en is  ter gelijker tijd 15 miljoen kwijt aan  de super deluxe, riante Wachtgelduitkeringen. Echt kwijt dus.
Let op: men stelt 2 miljoen euro opgespoord maar niet geïncasseerd dus. Van een Kale kip kan men immers niet pukken, dus die twee miljoen euro is onzin. Het asociale opsporingen project heeft dus de Gemeente Rotterdam gewoon geld gekost. Hoeveel? Dat horen wij niet van die ‘PvdA- Monsters’ in Rotterdam. Wie is hier nu Maf of Crimineel?
Nou, dat is wat ons betreft o.a. Burgemeester Aboutaleb en zijn Bestuurs-Gangsters -Wethouders Marco Florijn en  de  ex-politieman de ‘Bouwwethouder Hamit Karakus  om er maar een paar in dit verband te noemen. Arresteren die’ PvdA- hap’ en opsluiten in de Volks-gevangenis en de sleutel weggooien.

De verscherpte geld verslindende aanpak komt bovenop de bestaande aanpak van Kruimel uitkeringsfraude. In 2014 wil de gemeente 3000 hongerde mensen extra controleren. In diezelfde tijd zijn er honderden miljoenen verdwenen in de zakken van de Rotterdamse Maffiavastgoed handelaren  met medewerking van de aarts criminele en louche PvdA Wethouder Karkus.

En de Mega stelende en frauderende Bankiers en Bestuurders hebben in diezelfde periode nul bezoeken mogen ontvangen van de ‘NBS’-controleurs. De beroeps-leugenaar-woordvoeder ‘Rat in pak Mark de Boer’ van de ‘Vastgoed Maffia Gemeente Rotterdam’ liet ons weten dat ten eerste zij geen onderzoek doen naar grote fraudes van Bankiers, Vastgoed handelaren en Bestuurders. En dat het bovendien te veel man kracht kost, aangezien deze groep meerderde Villa’s en Jachten bezitten in het binnen en buitenland.  En wij dus nooit weten in welke Villa of land zij zitten. En off the record wij gaan toch ook geen onderzoek doen naar ons zelf en onze partijleden.

Wie van de honger samenwoont vindt het ‘PvdA Monster Wethouder Marco Florijn’ op zijn pad.
In Rotterdam ontvangen 36.000 mensen een bijstandsuitkering. Van de 450 inwoners die het afgelopen half jaar thuis zijn bezocht, kwamen er 145 niet meer aanmerking voor de uitkering en is die van 27 mensen verlaagd  De meeste van die mensen lijden nu honger en zo wil de PvdA-Burgemeester Aboutaleb en zijn criminele handlangers Florijn en Karkus het graag zien.
“De meeste fraudeurs(?) zijn arme mensen met een bijstandsuitkering, die samenwonen en dat niet hebben gemeld. En dat zijn welbeschouwd een stel stumpers bijv. vergeleken met mijn intens corrupte Gabber in pak Karkus,” zegt het Monster van de ‘PvdA Wethouder-Gangster Marco Florijn’ in Nieuwsuur. “Twee mensen wonen op één adres en geven beiden op alleenstaand te zijn. Ze krijgen allebei een ‘honger-uitkering’ en kunnen daardoor enigszins normaal eten. Vaak hebben ze nog een nep-adres ergens anders, met lage huur en ze proberen ook te leven alsof zij Bankier-Gangsters  of  PvdA ‘Bestuur-Gangsters-Wethouders’ zijn.”

Wijk voor wijk onder terreur van Burgemeester Aboutaleb  en zijn ‘Monster Marco Florijn’.
De nieuwe Terreur-aanpak  van de ‘Pvda-Monsters’ wordt wijk voor wijk uitgevoerd. Gemeente -‘NSB’-ambtenaren brengen bijstandsontvangers van wie het vermoeden bestaat dat zij  ‘Kruimel-frauderen’ persoonlijk een bezoek. Zij overhandigen hen een brief met daarin een uitnodiging ( uitnodiging? Wie niet komt is direct zijn uitkering kwijt Marco!) voor een gesprek bij de sociale dienst. Verschijnt iemand niet op dat  ‘NSB-gesprek’, dan volgt een tweede ‘dwang-herinnering’. Een tweede no-show betekent stopzetting van de  honger-uitkering. U moet laat “Monster Marco“ weten dat een maand uitkering van de Bijstand niet eens voldoende is om een ‘Suit’ van onze ‘Playboy Diederik Samsom’ te kunnen betalen, haha ah. Daar zijn wel minimaal drie maand uitkeringen voor nodig, ha ha,ha…..

Gepakt en wat nu? ‘Monster van Deventer Wethouder ’ is overtroffen door het PvdA ‘Monster Marco Florijn’.
Magriet de jager Marco Florijn
Eén op de negen kinderen leven onfatsoenlijk in armoede en honger.
De verscherpte onzinnige mensonterende aanpak volgt op een proef met gerichte controles  op de arme sloebers, die eerder dit jaar begon zullen alleen maar tot nog meer zelfmoord en honger lijden. Trouwens over de hongerde Kinderen horen wij die Rotterdamse ‘PvdA-Monsters’ nooit, ondanks dat zelfs de Nationale  Ombudsman dat op de politieke kaart heeft gezet.
‘PvdA-Monster Florijn’: “Begin dit jaar dachten we dat we ontzettend veel doen aan fraudebestrijding, maar er is ook altijd de vraag: wat zien we niet? En ik wil dat niet alleen uit bestandskoppelingen fraude blijkt, maar dat elke arbeiders-fraudeur, groot of klein, ook gewoon gepakt wordt. Bankier en Bestuurs-Gangsters zijn vrij gesteld van deze maatregel, maar dat was u al duidelijk, toch?

En dat een uitkering die daarmee dus ook onterecht ontvangen wordt, beëindigt wordt. En dat betekent dat je iedere keer weer nieuwe onmenselijke methodes moet vinden boven op wat je al aan misdaden jegens het Klootjevolk doet om er voor te zorgen dat je een goede sluitende keten hebt.” Alsof de mensen in de Bijstand  ten onrechte een  ‘Wulff uitkering’ ontvangen van 217,000,- euro per jaar zonder solicitatieplicht.

Extra belangrijk voor de VVD en hun bazen de Ultra rijken.
‘PvdA- Monster Florijn volgt in zijn  mensonterende maatregelen de aanpak van zijn  gewetenloze partijgenoot PvdA-minister Asscher van asociale Zaken, die onlangs in De Tweede Kamer zei dat juist in deze tijd van bezuinigingen op de uitkeringen, de bestrijding van  Kruimel arbiters- fraude uit noodzaak gedaan door werkloze arbeiders die niet meer te eten hebben is extra belangrijk is voor onze Baas de ‘VVD-Misdaadgroep’. Waarom, we hebben geen idee, temeer de Heren van de VVD Hooijmaijers, Wiegel en Jos van Rey allemaal zelfs lopen te rauzen en hun  ‘Fraude-schaapjes’ al lang en breed op het droge hebben.

CDA: Asscher faalt opzettelijk aanpak van Mega- fraude van zijn Partijgenoten en zijn ‘VVD-Bankier-Gangsters’.
‘PvdA-Monster-Florijn’: “Het aanpakken van de Kruimel-Fraude is echt de basis van je sociale zekerheid. Een honger- bijstandsuitkering wordt betaald door belastingbetalers. Ik vind dat als je een sociale zekerheid, zo mooi als wij die in Nederland hebben, wil houden, dan moet je keihard en heel helder zijn over de arbeiders Kruimel-Fraude, ook al is dat maar 1000 euro.” Rotterdam verwacht op deze manier in 2014 6 miljoen euro te besparen en dat is nog niet eens de helft van wat Rotterdam uitkeert aan ‘Luxe-Wachtgeld’ aan hun handtje vol ex Bestuurs-Collega’s, dat is namelijk officieel 15 miljoen euro.

Landelijk  Staf de arme rapport.
Ook landelijk staat het onderwerp in de belangstelling. In opdracht van het Ministerie van asociale Zaken is onderzoek gedaan naar ‘notoire Kruimel-uitkeringsfraude’ in  Banana-Fraude-Nederland. De resultaten worden deze week gepubliceerd in het rapport ‘Het verhaal achter notoire uitkeringsfraude’ van de schaamteloze en gewetenloze ‘VVD-Chiwawa Asscher’. Het onderzoek bestaat uit 36 gesprekken met mensen waarvan recentelijk is vastgesteld dat zij hun uitkering geheel of gedeeltelijk ten onrechte hebben ontvangen. Noemt men dat een onderzoek. Kennelijk is dat onderzoek gedaan naar de standaard van zijn ‘Rook je  maar Dood Professor’ Moeder Irene Asscher-Vonk  

Kruimel arbeiders Fraudeur?
De meeste ondervraagden herkenden zichzelf helemaal niet in het beeld van fraudeur. Ongeveer de helft van de ondervraagden erkende achteraf wel dat wat zij deden niet in de haak was, maar de andere helft zag de eigen verantwoordelijkheid niet in. Voor allemaal geldt dat zij de communicatie met de uitvoeringsinstelling of gemeente als een enorme opgave zagen en de meesten hielden de” Twee Tandenborstel- Fraude” en dat zij honger lijden stil houden voor hun directe omgeving.

Samenwoonfraude is strafbaar , tenzij  het met Bankiers of Bestuurder is.
Pascale was één van de ondervraagden voor het rapport. Zij had een uitkering en kreeg op een gegeven moment een nieuwe vriend. Hij had een baan en een aantal keer per week was hij bij Pascale. Samen deden ze boodschappen bij Aldi ( Albert Heijn is te duur voor hen) en hij bleef vaak slapen. “Op een dag stond de asociale Dienst van ‘Monster Marco Florijn’  op de stoep, of ik samenwoonde en waar mijn Tweede Villa was en wie mijn Gigolo dan wel betaalde,” vertelt Pascale tegen Nieuwsuur.

Bij onderzoek in het huis ‘drie hoog achter Kort’ van Pascale werden meerdere  oude versleten Aldi-tandenborstels aangetroffen en er lag een brief geadresseerd aan Pascale’s vriend op tafel van een Deurwaarder. “Dat was voor de  Maffia vastgoed gemeente Rotterdam  genoeg om te zeggen dat ik fraude had gepleegd. Ik moest meer dan 20.000 euro terugbetalen. Dat had ik helemaal niet en zal ik ook als normaal mens nooit in mijn hele leven bij elkaar krijgen. Ik had ook geen flauw benul dat het delen van een bordje eten fraude betekent!” Pascale raakte in de schuldhulpverlening en moest boodschappen doen bij de voedselbank. Wie is hier nu Maf of Crimineel?

Waanzinnig,Crimineel Boetebeleid voor de arme hongerde sloebers in  Rotterdam van de ‘PvdA-Hoertjes’ van de ‘VVD-misdaadgroep’.
Het boetebeleid is sinds 1 januari aangescherpt voor de Kleine Luiden. Voor miljarden Fraudes gepleegd door de Heersende Klasse is er juist een milder beleid van kracht, namelijk schikken, niets terug betalen en zelfs nog een grote zak met geld mee als beloning voor de gepleegde miljoenen, miljarden fraude misdaden. Kan het nog Maffer en Crimineler?

Straf de Arme Maatschappij van de Rotterdamse  ‘PvdA-Monsters’ .
Iemand die uit noodzaak om te eten en gas en licht te behouden fraudeert moet niet alleen het teveel ontvangen bedrag terugbetalen, maar ook een boete van 100 procent. Fraudeer je voor 1000 euro, dan betaal je dus 2000 euro terug. Fraudeer je een tweede keer, dan is de boete 150 procent van het gefraudeerde bedrag. Duizend euro? Wat is dat voor een luttel bedrag  in Banana-Fraude-Nederland? Dergelijke fooitjes van 1000,- euro geven ‘VVD-Heren’ en Maffia Vastgoedhandelaren van stand in een uurtje uit in Luxe Volkse Sexhuizen. En wat te denken van de ‘PvdA Heer Peter Rehwinkel’?
Die ligt met een stel dure (minderjarige) schandknapen van 1000, euro per dag, wat cocaïne en Champagne aan het zwembad  in zijn bijeen een gefraudeerde ‘Drugskartel –Villa’ te Spanje in zijn Hawaï hemd.
De onderzoekers trekken de effectiviteit van die hoge boetes in twijfel, omdat die soms zo hoog oplopen dat het betalen van dat bedrag erg lastig wordt voor de  Volkse Kruimel fraudeurs als zij inmiddels geen zelfmoord hebben gepleegd. Wie dan opdraait voor die  extra kosten van de begrafenis? U raadt het al de Bijstand.
Wie is hier nu Maf of `Crimineel?

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene. Zij beriepen zich alle op hun zwijgrecht.
(a.aboutaleb@college.rotterdam.nl, l.dejong@bsd.rotterdam.nl, fractie@pvdarotterdam.nl, r.schneider@raad.rotterdam.nl, m.vandedonk@raad.rotterdam.nl, fractie@d66rotterdam.nl, groenlinks@stadhuis.rotterdam.nl, sp@stadhuis.rotterdam.nl, s.sies@raad.rotterdam.nl, Mirjam.Bartelsman@Nieuwsuur.nl, Milena.Holdert@Nieuwsuur.nl)