Bron RTL Boulevard: “John van den Heuvel neukt alles wat los en vast zit”. Boulevard stagiaires worden gek van ‘Hoer-John’. In die zin hebben Peter R. de Vries en zijn  riool-collega John van den Heuvel in ieder geval één ding gemeen: ze neuken beide alles wat los en vast zit.

( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte Lek-redactie)

Amsterdam-Noir- De ‘Badr & Estelle Show’ is een waar media-pulp feest geworden bij ‘RTL Boulevard-Rechtbank

Hoe lang kan John van den Heuvel nog straffeloos informatie helen van de politie en die ten gelde maken bij RTL-Boulevard en De Telegraaf?

Badr Hari loog over schoenen stelt beroepsleugenaarJohn van den Heuvel in het ‘Open riool RTL-Boulevard’.

Het lekken van de corrupte Kijkcijfer-politie Amsterdam naar hun voormalig corrupte collega Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel aka ‘Hoer-John’ gaat gewoon maar door. En de Rijksrecherche maar onderzoeken (kuch).

Zie hier de laatste ‘Kassa-Lekken’ van de corrupte Kijkcijfer-politie naar ‘Hoer-John’ die het direct ten gelde maakt bij het Open Riool RTL-Boulevard:

“Kickboxer Badr Hari heeft tegen de recherche gelogen over de schoenen die hij aanhad op de avond dat hij miljonair Koen Everink zou hebben mishandeld. Dat vertelde John van den Heuvel vrijdagavond in RTL Boulevard. Toen de politie hem vroeg om de schoenen die hij aan had tijdens dancefeest Sensation, voor een sporenonderzoek, leverde Badr aanvankelijk netjes twee paar witte schoenen met blauwe veters aan.Nader beeldenonderzoek van de politie liet echter zien dat dat helemaal niet de schoenen waren die Badr die avond aangehad zou hebben. Eerder op de bewuste avond liep hij namelijk met totaal andere schoenen door een restaurant, zo verteld Van den Heuvel aan de desk van RTL Boulevard voor een aanzienlijk bedrag”
Bron: Open Riool RTL Boulevard & ‘Hoer-John.’ 

Wanneer wordt John van den Heuvel voor heling gearresteerd?
Het wordt tijd in het belang van de Rule of Law en de Rechtsorde dat de advocaat van Badr Hari aangifte gaat doen wegens o.a. ambtsmisbruik (Lekken), c.q. ambtelijke corruptie tegen de politie in vereniging met John van den Heuvel en RTL-Boulevard wegens schaamteloos lekken van informatie en die informatie middels heling door John van den Heuvel ten gelde maken middels sensatie bij het ‘Open riool RTL Boulevard’ en de voormalige Nazi Krant De Telegraaf .

Wel beschouwd pleegt John van den Heuvel in de Bard Hari- zaak samen met een corrupte politie ambtenaar en/of ambtenaren en RTL Boulevard meer misdaden (o.a. ambtsmisbruik, opzet heling jo artikel 140 sr , criminele organisatie ) in de Badr Hari zaak dan Badr Hari!

Artikel 6  EVRM  verkracht door ‘Hoer John’.
Badr Hari schuldig of niet heeft geen schijn van kans meer op een eerlijk proces (Right to a fair trial ) met dank aan de corrupte politie en zijn helers John van den Heuvel, RTL Boulevard en De Telgraaf en een slapende Rijksrecheche.

Opmerking: Wij hebben de directie van RTL en De Telegraaf inmiddels verzocht ons te laten weten hoeveel zij aan John van den Heuvel betalen voor zijn gestolen informatie in deze. Daarnaast hebben wij ook gevraagd of zij zich bewust zijn dat zij zich mogelijk schuldig maken aan opzet heling in deze. Wij hebben ook de rijksrecherche deze vragen voor gelegd.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“OM en John van den Heuvel in voormalig Nazi Krant De Telegraaf: ‘Badr Hari jaren opsluiten’.”

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”