UNIEKE CONFRONTATIE TUSSEN PEDTELEGRAAF-MISDAADVERSLAGGEVER JOHN VAN DEN HEUVEL EN MICHA KAT OVER DE ZAAK-DEMMINK

( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m once complot-mensen redactie)

Amsterdam-Noir– John van den Heuvel gevreesd voor zijn corrupte politievriendjes en zijn beschermheer Fred Teeven.
Ach, John van den Heuvel categorie-‘journalist’ verkoopt zijn eigen moeder zonder met zijn ogen te knipperen en daar komt geen complot aan te pas.

Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ van Badr Hari.
‘Fijne’ John van den Heuvel en ‘Fijne’ Fred Teeven werken achter de schermen goed samen. John van den Heuvel hecht aan bewijs en hoor en wederhoor stelt hij tegen Mischa Kat. Hij is zeer terug houdend in zijn artikel als het om OM-Bazen als Joris Demmink gaat. Maar als het om bijv. ‘Volks-gangsters’ als Steve Brown gaat die net is neergeschoten en wellicht niet overleeft of een ‘Volkse-Marrokaan’ als Badr Hari dan gaan alle remmen los bij John van de Heuvel en is hij de pulp-media aanklager, Beul en Lynch-rechter te gelijk. Kassa!

Lees hierna John van den Heuvel zijn ‘moord met de pen methode’ als Hoer van De Telegraaf en bepaalde corrupte politie:  

Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”

( John van den Heuvel doet aan hoor en wederhoor van zichzelf en zijn politie-vrienden en concludeert daarna dat Joris Demmink onschuldig is en zijn politie en justitie zeer integer, maar bovenal natuurlijk John zelf)

Eerder verschenen in deze rubriek:

Peter R. de Vries en ook John van den Heuvel zijn (media) huurmoordenaars.

Media- moordenaar John van den Heuvel pal achter Demmink.

summier overzicht misdaden John van de Heuvel.

Noot:
Hier de mail van John van den Heuvel met zijn excuus aan Brown:
From: jvdheuvel@telegraaf.nl To: jestelesto@hotmail.com Date: Mon, 12 Sep 2011 17:23:00 -0700 Subject: RE: laatste versie

Beste Steve

Vanuit Peru hierbij een eerste reactie op jouw hoofdstuk over mijn artikel. Het hoofdstuk gaat overigens voor een heel groot deel over jouw conflict met Peter de Vries en Bas van Hout. Ik voel niet de behoefte daarop te reageren. Over mijn artikel het volgende. Het bevat, naast een beschrijving van jouw criminele carriere, enkele pittige opmerkingen over hoe enkele andere partijen (politie, sommige personen uit  ́het milieu ́) indertijd tegen jou aankeken. Ik weet niet of ik al deze opinies nu na twaalf jaar nog eens zo onverbloemd in een artikel zou opnemen. Zorgvuldiger was het van mijn kant ook geweest om jou of jouw toenmalige advocaat inhoudelijk te laten reageren. Maar, ik schreef je dat al eerder, jij bent zelf ook niet iemand die zich altijd even genuanceerd uitlaat of gedraagt, zeker niet in de periode dat het artikel verscheen. En wie zich in dit wereldje of milieu begeeft moet soms letterlijk en figuurlijk een dikke huid hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor mijzelf, dus ik ga verder maar niet in op de beschuldigingen die jij in mijn richting doet.

groeten John van den Heuvel

NB Je mag bovenstaande reactie wat mij betreft opnemen in jouw boek. Voor het overige blijft mijn bereidheid bestaan om eens een keer met elkaar te spreken.