Boulevard Burgemeester

(van onze Corrupte News of The World redactie ) 

Amsterdam-Noir- De ‘VVD-Burgemeester Onno-Wietpas-Hoes’ van Maastricht heeft bij zijn politie en bij de OM Officier van justitie mevr. Susanne Terporten‘ aka “Lady Slettenbak” van zijn ‘Boulevard–echtgenoot’ aangifte gedaan. Het ging om een hakenkruis dat in combinatie met zijn naam was geschilderd op een afvalbak in de Limburgse hoofdstad, die extra bedreigend naast zijn 100% gesubsidieerde Gemeente ‘Pooiers-Mobiel’ stond. Hij deed aangifte van schending van zijn privacy ‘bedreiging, belediging, dan wel discriminatie van hem en zijn ‘Pooiers Bolide’.

Susanne Terporten

Dat moest de gemeente Maastricht vrijdag bekend maken van ‘Onno- Wietpas-Hoes’ en zijn Eega de ‘RTL-Riool,-Relnicht Albert Verlinde’. Hoes vindt dat zijn privacy grens is overschreden. „Ik ben mij er van bewust dat mijn ‘VVD-Misdaadfunctie’ en mijn 100% gesubsidieerde ‘Pooiers-Bolide’ van 80 duizend euro bepaalde uitingen van protest tegen mijn beleid en gedrag met zich meebrengen”, schrijft Hoes vanuit zijn vakantie Darkroom in een privé-verklaring. „Dat hoort erbij. Maar ik weiger te accepteren dat mijn ‘VVD- Joodse-Gay riool’ afkomst hierbij betrokken wordt. En dat mijn Eega De ‘Top Riool Valse nicht Albert Verlinde’ ieder dag de privacy schendt van de ‘BN-Hoeren’ van “Joop & John”en wie dan ook doet hier niet terzake.

Ik, en velen met mij ( wie dan?), ervaar het hakenkruis als zeer bedreigend en buitengewoon kwetsend , maar vooral dat mijn ‘Gemeente Pooiers Bolide’ bloot staat aan gevaar.”

Hoes deed eerder al eens aangifte wegens bedreiging en belediging om zijn homoseksuele geaardheid en de boel af te leiden van zijn wan en miasdaden. De dader is toen opgepakt en vervolgd door zijn eigen politie.

Hoes hecht aan zijn privacy, alleen aan zijn eigen privacy wel te verstaan
Verder zegt Hoes in het verleden al enkele malen geconfronteerd te zijn met onacceptabele uitingen met nazi-symbolen, onder meer in spotprenten en niet in ‘Black Leather Darkrooms’, want dan staat uiteraard wel weer het ( Nazi) Kruis centraal in de Hole. Hoes zegt aan dit soort zaken paal en perk te willen stellen, met name ook voor de slachtoffers van het nazi-regime en hun nabestaanden (kuch). Over het dagelijks schenden van de privacy van andere mensen door zijn Eega Albert Verlinde laat hij zich in dit verband niet uit, behalve dat hij en zijn Eega daar zeer luxueus van kunnen leven en dan liggen beledigingen en schenden van privacy en vuige gemene roddels net even anders, toch?

Hakenkruis en naam zijn inmiddels van de afvalbak gedwongen verwijderd door werklozen, die uiteraard geen geld hebben om op vakantie te gaan, laat staan naar de Feestelijke ‘VVD- Darkroom vol met Schandknapen.