Johnny de Mol

‘BN-Slavin-Olcay Gulsen’ op pad met de Lul van Johnny de Mol. Geheime Aids-testlijst BN’ers bekend.

Breaking News bij het ‘wie heeft wie geneukt blad  Privé’ : Olcay Gulsen niet geneukt met Johnny de Mol. Toch weer Kassa! Check hier de verplichtte Johnny de Mol  BN-Aids-test-lijst.

( van Onze Corrupte News Of The World redactie i.s.m. onze laat je door iedereen neuken redactie)

Olcay GulsenAmsterdam-NoirWaar is de Lul van Johnny de Mol.
De nieuwe norm in sensatie-pulp-media land van Joop & John: Wie meegaat met een ‘Joop & John-presentator’ verklaart nadien niet met hem of haar te hebben geneukt of te zijn verkracht.

Olcay Gulsen is tijdens de opnames van ‘Waar is de Mol niet in bed beland met Johnny de Mol, aldus verklaart Olcay Gulsen in het’ Wie heeft wie geneukt riool -Privé’ van de ‘Hoeren van de Telegraaf’. Nou, is liegen en bedriegen ( en neuken en cocaïne snuiven) in de ‘Showbizz-Vuilnis Wereld’ de norm dus of Olcay Gulsen nu de waarheid spreekt in Privé moeten ‘wij’ dan maar als grote SBS-domoren geloven. Overigens doet het er ook niet toe of zij wel of niet de waarheid spreekt.

Olcay Guslen zet nieuwe norm en maakt Pulp-Sensatie Media Geschiedenis.
Olcay Gulsen heeft met de ‘Ik ben als enige gast van de Johnny de Moran niet geneukt door hem’ persverklaring een nieuwe norm gesteld in het Media-Sensatie Lulp-land der ‘SBS-Hersenloze’ in “Banana Fraude Nederland”.

Wanneer komt Johnny de Mol met een ‘Haute La Neuka Boekie’.
Olcay Gulsen heeft de teloorgang van het laatste beetje moraal en fatsoen in de Pulp- Sensatie- Media van de ‘Corporate Crime Maffia’ pijnlijk zichtbaar gemaakt. Hoe kunnen wij onze kinderen nog moraal en fatsoen bij brengen als deze ‘Ik ben niet geneukt idioterie’ over ons heen wordt gegooid middels de massa pup-ik ben niet geneukt-media? Terwijl daar weer tegen over staat de ‘Haute La Neuka Boekies’ van ik ben weer door iedereen geneukt of verkracht.
Olcay Gulsen “Ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik het record heb gebroken, want na Johan Derksen ben ik ook niet met Johnny naar bed geweest”. Helaas heeft Olcay Gulsen zich niet uitgelaten wat haar uitslag was van de kennelijk verplichte Aids-test die alle gasten van “Johnny de Moran” moeten ondergaan alvorens dat zij bij hem in de tent mogen van pappie John de Mol.

Nieuw: De officiële ‘Niet- Geneukt-Verklaring’ afgegeven door MaffiaBoss John de Mol & Zn. voor zijn BN-Slaven.
Nu is het wachten op de ik ben ook niet geneukt verklaringen van de overig ‘slachtoffer –gasten’ of zij wel of niet zijn geneukt of verkracht zijn door Johnny de Moran, te weten: Ali B. ( bestaat hij echt?), Angela Schijf ( mist nog steeds de Lul, cocaïne en poen van Johnny), Danny de Munk, Estelle Gullit, Frans Bauer, Guus Meeuwis, Heleen van Royen

( geruchten gaan dat deze gast Johnny heeft verkracht), Irene Moors ( zou Johnny echt niet bluffen?), Katja Römer-Schuurman, Linda de Mol ( zijn eigen Tante, bah), Marco Borsato (maar ja, die is voor alles in) , Paul de Leeuw, Robert ten Brink, Politie-informant Peter R. de Vries, ex-Mr. Mr. Bram Moszkowicz ( zonder zijn kuttenvanger), Tatjana Simic (beweert het niet gemerkt te hebben), Winston Gerschtanowitz, Teun Kuilboer, Yolanthe Sneijder-Cabau.
Neuk en verkracht SBS-bron.

Johnny de Moran’ komt met dikste ‘Haute La Neuka literatuur boekie’.
Wie zal het zeggen of het voorgaande rijtje ‘BN-Slaven’ van Joop & John geneukt of verkracht zijn door ‘Johnny de Moran’. Als zij blijven zwijgen zijn ‘wij’ nu na de enige ik ben niet geneukt persverklaring van Olcay Gulsen als ‘SBS-Hersendode’ gedwongen te wachten tot ‘Johnny de Moran’ met zijn ‘Haute La Neuka Literatuur boekie’ komt. En als wij ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ mogen geloven kan dat weleens het aller-dikste ‘Haute La Neuka literatuur  boekie’ worden wat ooit is gedrukt.