John de Mol

Wie heeft Patricia Paay, ‘The Hole of Holland’ geneukt.

Wie de La Paay niet heeft geneukt is bekocht.

Wie is de  Pooier van de la Paay?

(van onze failliete literaire recensie-redactie)

Amsterdam-Noir-Er is weer eens een ‘boekie’ verschenen voor de  ‘SBS-hersendoden’ onder ons. Kunnen lezen is niet nodig, begrijpen al helemaal niet. Wel kopen, kopen, kopen.
Recentelijk ging ‘Peter Kruidvat-Vries’ de La Paay voor met zijn schoonmaakmiddel promo ‘Kruidvat actie-boekie’.
Het is niet duidelijk of men de Kruidvat-schoonmaak middelen, die men bij hun gratis  ‘Peter-Helden Rebel boekie’ ( of is het een reclame folder voor de actie-figuur Held Peter Rebel, die zich trouwens volgens eigen zegge ook door iedereen laat neuken) krijgt moet gebruiken voor het boenen van de toilet of om zijn hersenen schoon te boenen of –kwade tongen beweren- om te drinken en op die manier een einde aan een zinloos leeghoofden leven te maken.

La Paay  ‘the BN-Hole of BN-Holland’.
Afijn, laten wij ons nu verder beperken tot de recensie van het de ‘La Paay-Wie heeft mij geneukt’ – boekie.

Ghostwriter, Ghost-neuker Bert van der Veer.
Het boekie is geschreven ( nou, ja geschreven?) door de bejaarde Bert van der Veer. En die laat weten dat ook hij ‘The Hole of Holland’ tijdens het ‘schrijven’ meerdere malen  literair heeft geneukt. Wij denken dat die oude bejaarde ‘Pulp-media-Fat Bert van der Veer’ hier nu even met literaire vrijheid bluft. Hij liet ons weten te denken dat de strijd om de Libris Literatuurprijs volgend jaar zeker zal gaan tussen de La Paay en ‘Peter- Kruidvat- De Vries’ en dat wat hem betreft bij de Literaire meesterwerken verplichte kost op de scholen zou moeten worden. Hopelijk neuken Peter en de La Paay niet elkaar versuft voor die tijd giechelde Bert nog na.

Bestaan de La Paay en Held Peter Rebel echt.
Om te beginnen moeten wij  eerst vast stellen of de La Paay wel echt bestaat en niet als een soort van een ‘Frankenstein Monster fabrikaat’ is van ‘Joop-Vuinis-van de Ende’ en zijn Kompaan “Maffia-Boss John de Mol”.
Dit laatste geldt trouwens ook voor het ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’. Het is niet zeker of deze ‘actie-figuur Held Peter Rebel’ echt bestaat en ook niet een  Frankenstein fabrikaat is van Joop en John. Temeer er een naamgenoot Peter R. de Vries  is die in het echte leven het bij met minste geringste zwaar in de broek doet.

R van Rebel

De rode draad door het boekie van de La Paay is wie heeft mij geneukt? Nou, wij hebben het zelf niet gelezen en zullen dat ook nooit gaan doen, maar wat wij mee krijgen uit de  ‘Royal-sensatie-pulp-media’ van Joop & John heeft zo wat iedereen uit de ‘BN-slaven Stal’ van “Koning Vuilnis Joop 1” haar geneukt, inclusief haar ‘ Maffiaboss John de Mol & zoontje.

Heeft  de la Paay een pooier.
Het is een literair gemis dat zij zich niet uitlaat of zij gedwongen was door Joop & John om met al hun BN’ers (bejaarden, man of vrouw of te jong) al dan niet in groepsverband te neuken.
De La Paay zal toch niet zo dom zijn geweest om zich door iedereen voor niks te laten neuken? Dat zou geen goed voorbeeld zijn voor haar dochter.
De sfeer die het ‘Wie heeft mij geneukt boekie’ uit ademt, is die van; als zij had geschreven over wie haar niet heeft geneukt, zij waarschijnlijk genoeg had gehad aan een  heel klein literair zinnetje.

Maffia-Boss John de Mol woedend op de La Paay
Is John echt woest of is hij komedie aan het maken om de verkoopcijfers van zijn La Paay op te pompen.
John: “Al met al vind ik deze ’biografie’ een tragische poging van iemand die aan het eind van haar carrière is om toch nog even de aandacht te trekken. Ik raad iedereen aan die overweegt het boek te kopen dit niet te doen. Het is zonde van de omgehakte bomen, en je kunt je geld beter aan een goed doel geven.”

Opmerkelijk in dit verband is wel dat John de Mol woest wordt als de één of andere “Hole Of Holland” Del n.b. uit zijn eigen ‘BN- stal’ zegt met hem te hebben geneukt, maar dat hij sinds 2006 als Maffia-Boss wordt neergezet, die zijn imperium is begonnen met het witwassen van drugsgeld hij muisstil is. Dan staan er nog wat onafhankelijke BN-ers als zanger Waylon , die niet uit de ‘slaven-stal’ van Joop & John komen en die er niet van gediend zijn om te worden vermeld dat zij ook in de “La Paay Hole Of Holland’ zijn geweest.
Neuk-Kroongetuige-dochter
Nou, die worden gelijk krachtig tegen gesproken door de La Paay haar dochter als ‘Neuk- Kroongetuige’,  dat hij of zij wel haar moeder heeft geneukt. Christina Curry:”Kom nou, niet mijn moeder beledigen, zij heeft echt met alle BN-ers en hun Boss John de Mol & zoontje geneukt”.

Resume: Wie de La Paay niet heeft geneukt, heeft de SBS-boot gemist.
Wij vragen ons tot slot af hoe dit boekie van the ‘BN- Hole of Holland’ overkomt bij haar ‘SBS- hersendoden’ lezers, die niet de La Paay hebben geneukt. Zouden die zich nou bekocht voelen?