Agent Orange
Wat weet de “Koninklijke familie Nooit Genoeg” van hun Lakei Burgemeester Broetjes?

(Redactie Jan Borg verslag Sander ’t Sas en bewerkt door de waarheid van commissie)

Amsterdam-Noir-Is het Koninklijk huis Staatsgevaarlijk?
Prins ‘Pooier’ Bernhard wilde Edwin de Roy van Zuydewijn ook ‘onschadelijk maken’
Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex-man van Prinses Margarita de Bourbon de Parme, leidt tegenwoordig een kluizenaarsbestaan in Zuid-Europa. Dat blijkt uit een exclusieve reportage die EenVandaag donderdag 1 augustus uitzendt. 

De Roy van Zuydewijn vertelt over zijn tot op de dag van vandaag voortdurende strijd tegen de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg”. Zijn kansloos gevecht om eerherstel, zegt hij, kan hij niet opgeven. Al heeft hij dat vaak overwogen. Hij moet door. “Ik word er moe van. Heel moe van!” zegt hij. “Waarom, waarom moest ik net zo als bijv. “Karate Bob”   en  Molukkers kaltgestellt worden door de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” onder leiding van hun ‘Prins Pooier Bernhard’?”

Politiek boegbeeld van RTL Nieuws Frits Wester neemt het op voor De Roy van Zuydewijn: “Wat je ook van de man vindt, ik ben ervan overtuigd dat deze jongen onrecht is aangedaan.” En daar zijn wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir het volmondig mee eens.

De in Zuid-Europa verblijvende De Roy van Zuydewijn heeft geen contact met de plaatselijke bevolking. Hij leeft in een afgelegen vakantiehuis midden op een berg, slechts vergezeld door zijn hond Pablo. Vrienden en familie betalen zijn huur en stoppen hem wat geld toe. Breed heeft hij het geenszins. Hij houdt zich bezig met het afronden van zijn boek, dat binnenkort in het Engels moet verschijnen en de verwachting is dat de messen van de RIVD ( privé cencuur diest Koninklijke Familie) al geslepen zijn.

De Roy van Zuydewijn is de eerste gast in de serie ’20 jaar EenVandaag’, die de rubriek in de maand augustus op werkdagen zal uitzenden. Hierin keren verslaggevers terug naar ‘hun onderwerp’.

‘Ja-Knikkers-Media’ helemaal niet gebonden aan ‘Royal-Mediacode’.
Koningin Shell BeatrixHet contrast met tien jaar geleden is levensgroot. Hij woonde toen op kasteel Bartas, in Zuid-Frankrijk, met zijn toenmalige vrouw, Prinses Margarita de Bourbon de Parme, het nichtje van ‘Koningin Beatrix Shell I’. Hij is strategisch analist bij het Maffia-Bouwfonds, heeft twee bedrijven en boert goed. Totdat hij merkt dat hij wordt tegengewerkt. Hij stelt dat hij wordt afgeluisterd, zijn doopceel wordt gelicht, er worden geruchten verspreid dat hij AIDS heeft en zijn Sociale Dienstdossier komt op straat te liggen. Samen met Margarita stapt hij eerst naar ‘Koningin Beatrix Shell I’ om verhaal te halen, omdat ze vermoeden dat de tegenwerking vanuit de ”Koninklijke Familie  Nooit Genoeg” komt, met name vanuit ‘Prins-Pooier  Bernhard’.

Uiteindelijk keert Margarita De Roy van Zuydewijn de rug toe. Kasteel Bartas wordt verkocht en sindsdien ligt er beslag op alle spullen van De Roy van Zuydewijn. Hij logeert bij vrienden en leidt sinds die tijd een zwervend bestaan. Sinds dit jaar leeft De Roy van Zuydewijn in zelfverkozen ballingschap, in Zuid-Europa en vreest voor zijn leven:

Ongeluk?
Zelfmoord?
Moord?
Gevangenisstraf?
Inrichting?
Gek ( ‘Lone Wolves’) verklaart?

Het zou allemaal zo maar kunnen in ‘fatsoenlijk’ “Banana-Fraude-Nederland.”

‘Bestuurs-Gangster Broertjes’  ‘Royal–omgekocht’ met Burgemeester ‘farce-feest-baan’.
Dit voorjaar wordt de  Royal kwestie Edwin de Roy van Zuydewijn opnieuw actueel. Royal Huisschrijfster Jutta Chorus ‘interviewt’ voor haar reclame boek over ‘Koningin Beatrix  Shell I’  oud-hoofdredacteur en Prins Bernhard zijn persoonlijke ‘Jaknikkers lakei Pieter Broertjes’ van De Volkskrant, die tijdens de laatste jaren van Prins Bernhard veel kontenlikkers contact met hem had. Broertjes beweert dat Bernhard ‘De Roy van Zuydewijn een gevaarlijk projectiel vond, dat uitgeschakeld moest worden’. Het bevestigt de stelling van De Roy van Zuydewijn en Margarita dat Bernhard achter de acties jegens hem zat. Broertjes bevestigt dat, maar wil er voorlopig niet over praten, want hij heeft voor zijn diensten aan zijn ‘Pooier Bernhard’ een farce Burgemeester baantje overgehouden. ( en god mag weten wat de Royal kliek met hun AIVD voor vuiligheid van Broertjes heeft verzamelt).

CharleneKoning Olifant
Voor Edwin de Roy van Zuydewijn is dit citaat cruciaal. De SP stelde al kamervragen en D66 zal de VVD premier “ Snake Rutte” ook om opheldering vragen. “Als Broertjes dit citaat eerder had gepubliceerd, had ik nog op Bartas gewoond met Margarita en twee, drie, vier kinderen”, stelt De Roy van Zuydewijn donderdag. Kijk, ik ben gewoon niet toegerust om bijvoorbeeld mijzelf Royal te Hoereren, want dat was er waarschijnlijk voor mij niets aan de hand geweest en zat ik nu al dan niet als overjarige schandknaap of Gigolo op een Super Jacht in Zuid-Frankrijk. En anders wel als een  Callgirl op Olifanten jacht.