De stem van het volk

Zorg-Maffia’ en ‘Rechts-Links Kabinet’ met hun ‘VVD-Top Call-girl Minister Edith –Rook je maar dood- Schipper’ brengen 314.000 radeloze mensen aan de bedelstaf en zelfmoord, Oeps

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Hoe lang nog voordat het in “Banana-fraude Nederland” ‘Brazil- Time’ wordt?
Meer dan een miljoen gewone mensen (arbeiders heten die vroeger) vinden zich ieder maand geplaatst voor een onmogelijke prestatie, wat overigens volgens het BW gewoon verboden is. Zij kunnen wanhopig kiezen tussen eten kopen, de huur betalen, gas en licht betalen of de ‘Maffia-Zorg roof-premie’ betalen van de gewetenloze hersenloze ‘Top VVD- Call-Girl Edith Schipper’.

Terwijl de ‘Top Bestuurs-Gangster-Ambtenaren’ van VVD-Minister Edith Schipper er lustig luxueus op kosten van de wan(hoop)betalers op uit vliegt zijn er een miljoen ( of meer) mensen radeloos en hopeloos.

Feesten en jatten met ‘VVD-Top Call-Girl Edith Schipper’ over de rug van de gewone man.
De Nederlandse (schaap) consument betaalt jaarlijks enkele honderden euro’s te veel aan Zorgpremie door crimineel declaratiegedrag en fraude van de “Dikke- Deuren” in de Maffia-Zorg. De Telegraaf onthulde dat Maffia-Zorginstellingen jaarlijks zeker 3 à 4 miljard euro te veel bij zorgverzekeraars crimineel declareren. 

Maar who cares bij de het gewetenloze Ultra-Rijken Elite-Gangster ‘Rechts-Links-Kabinet’? De PvdA ‘MooiweerPooier-Samsom’? De ‘VVD-Godfather Halbe- menselijkheid onhoudbaar-Zijlstra’?
Nou, echt niet wat kan  het die Haagse politieke ‘Ratten in pak’ schelen. Als er maar gegraaid en gefeest kan worden op kosten van de gewone man.

Het aantal mensen dat de Maffia-Zorgpremie niet meer kan betalen  en zelfmoord pleegt neemt toe.
Dat blijkt uit een onderzoek van de NOS en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  onder  de gratis feestende en reizende ( en jattende) Maffia-Zorgverzekeraars. In de eerste 5 maanden van dit jaar was er sprake van een toename van bijna 5 procent. Op 1 juni werd bij 314.000  gewone mensen de  roof-premie ingehouden op  hun toch al karige hongerloontje of uitkeringkje, omdat ze langer dan een halfjaar niet meer konden betalen. Deze mensen hebben inmiddels van de honger geen ontlasting meer en hun rest alleen nog maar zich dood te roken of zelfmoord te plegen.

Mooie tijden Samsom!
De stijging van het aantal wan(hoop)betalers in de basisverzekering is de ‘VVD-Top-Call-Girl minister Schippers’ zogenaamd een door in het oog. Zij wil dat Maffia-Zorgverzekeraars beter hun best doen om loonbeslag te voorkomen. Hoe, dat vertelt deze gewetenloze bikkelharde VVD-er er niet bij.
Ook zwijgt zij als het graf over haar eigen ‘Top-Bestuurs-Gangster–Ambtenaren’ die onder haar VVD-reet de boel lopen op te lichten en te plunderen. Ook zwijgt zij over het feit dat haar partij-gangster-genoten en die van de ‘PvdA-Hoertjes’ 3-4 miljard  hebben foetsie gemaakt in de zorg.Wel brabbelt ze versuft dat de ‘wan(hoop)betalers’ niet kunnen betalen van de ‘Afpers- Zorg-premie’ ze anders een deel wil gaan inhouden van het bedrag dat Maffia-Zorgverzekeraars krijgen als compensatie voor ‘wan(hoop)betalers’ onder hun klanten, zei ze zondag in haar ‘ja-knikkers- NOS-journaal’. Maar wat dat dan zou oplossen voor de wan(hoop)betalers is ons een raadsel. En wie moet dan weer die inhouding op de compensatie gaan betalen? De Kabouters misschien?