En Oeps: Onze bejaarde mogen maar één keer in de week in bad als zij geluk hebben, anders wordt het te duur. Het ‘Bestuurs-Tuig’ blijft maar door en door graaien. Hoezo is de private ziekteverzekering weer duurder geworden?

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie)

dororrit-gruijtersAmsterdam-Noir- De ‘Oeps-Economie’: Honderd miljard verspild aan ‘Maffia- Fraude’ door de Bestuur-Gangsters. Oeps, niemand de bak in.
Hoe lang nog voordat het in “Banana-fraude Nederland” ‘Brazil- Time’ wordt?
‘Top-Bestuurs-Gangster-ambtenaren’ van Minister Edith Schipper van laat Het Volk zich maar dood roken ministerie treden sinds jaar en dag op als ‘reisleider’ van luxe Maffia -Zorguitjes voor “Dikke Deur”-leden van (private) ziekenhuizen, verzekeraars en ‘blinde’, corrupte toezichthouders. De gratis luxe-reizen, met call-girlls, schandknapen, champagne en cocaïne worden gesponsord ( ander woord voor omkoping) door Maffia-Zorgverzekeraars en de Medische Maffia- industrie van de Elite-Gangsters en dat is de manier van verfijnde echte, enige onvervalste “Dutch -Banana -Corruptiono”. Dat meldt De Telegraaf aan Volksnieuws uit Amsterdam.

De ‘Zorg-Maffia’ zorgt goed voor zijn ‘Dikke Deuren’
De  ‘Maffia-Zorgreizen’, georganiseerd door deskundig Corruptie ‘Ratten in pak’ congresbureau Coincide, worden onder meer ‘gesponsord’( =beschaafd omkopen) door  Maffia-Zorgverzekeraar Achmea. Ook de maffiagroepen Philips, de koepel voor de farmaceutische industrie Nefarma en ING- Staats-Misdaadbank sponsorden dergelijke reizen. VWS betaalt ongeveer 4000 euro per ambtenaar per reis. Hoeveel arme bejaarden van het gewone (domme) Volk zouden alleen van dat bedrag het bad in kunnen? Het deskundige corruptie Congres bureau Cioncide wordt feestelijk geleid door  Gangsterin types als Dororrit Gruijters, (directeur & eigenaar), die met een gladde-aal rookgordijn bla, bla, verhaaltje ware Meesters zijn om van ordinaire corruptie markant een Goed Doel te maken. Voor haar kunstgrepen om Corruptie tot Goed Doel te maken hebben wij haar een plekje verstrekt op het ‘Elite-Gangster Billboard’ van de Volkspolitie.

SP-Kamerlid Renske Leijten gaat minister Edith Schippers (Volksgezondheid voor de Ultra-Rijken) en haar kompaan in crime de VVD-staatssecretaris Martin van Rijn aka “Is gek op luxe gratis reisjes” op het matje roepen. „Het is zorgelijk dat mensen die toezicht moeten houden, zo vaak op luxe-reisjes gaan met degenen op wie we toezien.” Nou wij noemen het gewoon ronduit misdadig.

En deze gewetenloze, corrupte VVD-Minister Edith Schipper ((ex)- Top-Callgirl) met haar omkoopbare ‘Top-Bestuur-Gangster-ambtenaren’  horen gewoon in de gevangenis thuis en al hun bezittingen zouden per direct middels de plukze wetgeving moeten worden afgepakt en naar behoren worden aangewend voor de bejaarden in hun zorg.

Maar niet getreurd.
De ‘Kampioen Doofpot Hoer Femke Halsema’ gaat een gedragscode opstellen voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Fantastisch plan.

Hiermee wordt corruptie en fraude aan banden gelegd. Niet dus. Enkel de zakken van de commissieleden worden rijkelijk gevuld en die vrijblijvende gedragscode zal door de  Mega-Graaiers aan de top glimlachend terzijde worden geschoven. En neemt u nog met de compliment van Minister Edith Schipper aka de “VVD Call-girl” een sigaretje om u dood te roken, dan hoeft u later als arme reeds kaalgeplukte bejaarde in ieder geval niet weken in uw eigen poepluier te zitten.

Uiteraard hebben wij volgens goed journalistiek Amsterdam-Noir gebruik om commentaar gevraagd aan Minister Edith Schipper ((ex)- Top-Call-girl) ( en het Corruptie bureau Cioncide. Haar beroeps-leugenaar-woordvoeder Roelof Janssens (eerste woordvoerder) was niet bereikbaar voor commentaar, aangezien hij op vakantie was en de telefoniste liet ons ongevraagd weten dat hij op eigen kosten op vakantie is. Zou dat echt waar zijn?
(roelof.janssens@minvws.nl, dorrit.gruijters[@]coincide.nl )