Tabakslobby-Moordenaars op schoot bij  VVD-Gangsterin Minister ‘Rook je Dood’ Schippers.

( van onze Tweede kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir-Twee moedige en altruïstische longartsen hebben op internet de aanval geopend op de tabaks Drugs-industrie. Op de website tabaknee.nl staan de namen van leidinggevenden (=Godfather), Bestuurs-Gangsters en politieke-Maffia-lobbyisten en wordt hun betrokkenheid bij deze misdaad-sector uitgelegd. Miljard mensen sterven deze eeuw door legaal roken’ Dat is meer dan door alle illegale drugs bij elkaar en er kraait geen Haagse Haan naar. Integendeel deze Miljarden Moordenaars – dealers in het pak lopen de deur plat bij o.a. n.b. de VVD-Gangster Minister voor ‘Rook je Dood’ gezondheid Schipper

‘Tabakswerkgevers-moordenaars’
Op de site worden onder anderen de VVD- minister Edith Schippers aka “Rook je maar dood”, ‘CDA-Rat’-prominent Top Bestuurs-gangster Elco Brinkman aka de ‘Bouw Maffia-Boss’ en de Nijmeegse emeritus hoogleraar Irene Asscher ( moeder van de “VVD-Chiwawa Asscher” en Groot verzamelaar van Corrupte commissariaten) aan de schandpaal genageld. Hoe Asscher als z.g. sociaal democraat nog door een deur kan met zijn moeder, die markant het prototype is van de aartsvijand van de Sociaal democratie is ons een raadsel, maar dat ter zijde. Afijn, het is me weer een gezelschap “Ratten in pak”   van vrolijk gewetenloos zakken vullen. En dat arme kinderen van het gewone Volk daardoor aan de sigaretten gaan, who cares. Of  arbeiders kinderen zich nu dood roken of zich dood hongeren doet voor deze Elite-gangsters in hoger zorgeloze corrupte sferen niet ter zake.

Schippers wordt omschreven als “minister van Tabaks-Godfather” en over de ‘Top Bestuur-Gangster Brinkman’, die ‘show-commissaris’ is bij Philip Morris, wordt gesteld dat hij “dom of gewetenloos” is. Ook Asscher, expert op het gebied van arbeidsverhoudingen en duurzaam ondernemen, is commissaris bij Philip Morris. Volgens de site “een drugs kartel dat duurzaam doodt”.

Transparatie niet gewenst bij de Sigaretten Drugs Kartels en hun politieke lakeien.
De twee longartsen achter de site, Pauline Dekker en Wanda de Kanter, zien naar eigen zeggen zoveel ellende in hun dagelijkse praktijk dat ze een website hebben geopend die een aanval doet op de tabakslobby. “Als niemand zou roken, zouden onze wachtkamers zo goed als leeg zijn”, zeggen de twee.

In het NOS Radio 1 Journaal zei Dekker vanochtend dat ze vooral transparantie willen. Verwijzend naar Top-Bestuurs-gangster Elco Brinkman zei ze: “Een commissaris-Maffia lid van Drugs Kartel Philip Morris moet zich rotschamen en ermee ophouden”. Ze gaf toe dat ze ten einde raad is. “Je kan voorlichten tot je een ons weegt.”

‘Smakeloos’ om de waarheid te zeggen.
VVD-Tweede Kamerlid Arno Rutte ( “Kleine VVD-gangster partij”) wordt ook op de site genoemd. Hij zou de tabaks-Maffia-lobby steunen, maar Rutte ontkent dat. “Ik ben politicus, geen eenzijdige lobbyist”, loog hij. Rutte zegt dat hij roken “heel ongezond” vindt, maar dat mensen zelf de afweging moeten maken of ze een sigaret opsteken.

Op tabaknee.nl wordt ook geschreven over zijn overleden broer en vader. Het Kamerlid zou ooit hebben gezegd dat hun overlijden mogelijk met roken te maken heeft. Arno Rutte noemt die bewering “ronduit smakeloos”.

Harde actie tegen de Tabaks- Drugskartels.
De website is een initiatief van de Stichting Rookpreventie Jeugd, waarin vooral artsen zitten. Ze vinden dat harde actie nodig is, onder het motto: ‘Roken doodt, overheid doe wat behalve je te laten omkopen door de Tabaks-Maffia’. De artsen constateren dat voorlichting niet helpt, zolang de politieke Bestuurs-Gangsters Tabak Maffia-lobby achter de schermen actief blijft.

Dood roken prima-coffeeshops verboden.

VVD-Burgemeester Onno-wiet-pas Hoes’ afgeschaft door zijn baas Opstelten.
Ironisch dat juist prominten VVD’ers de Tabaks-Drugs Kartels steunen, maar wel keihard tegen coffeeshops zijn.

Misschien is het een idee voor de coffeeshops-houders om de ‘VVD-Misdaadgroep’ en types als de moeder van de ‘VVD- Chiwawa Ascher’ tot commissaris te benoemen van de coffeeshops in Banana-Nederland?