Wel houdbaar is Zijlstra jaarlijkse uitkering/schadeloos stelling van meer dan 100.000,- euro per jaar Gemeenschapsgeld.

( door Derk Stokmans en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir – Links om of rechts om de gejatte miljarden van het afgelopen decennia door mijn bazen de ‘Elite-Gangsters’ moeten toch ergens vandaan komen stelt de ‘Godfather Halbe Zijlstra’ van de “Haagse Black- Chapter” van de ‘Misdaadgroep-VVD’.
Ook moeten de uitkeringen die een leven buitenzorg van Zijlstra en zijn Haagse partners in crime veilig gesteld blijven. En vooral niet te vergeten het jaarlijkse uitkeringkie van 49 tot 110 miljoen belasting vrij per jaar voor zijn “Koning Willem Heineken 1”. En hoe moeten wij van de VVD bijvoorbeeld de 3 tot 4 miljard die jaarlijks door onze VVD gabbers in de Zorg-Maffia gestolen wordt houdbaar houden als wij ook nog eens een keer de gewone man zijn bijstands uitkeringkie van pak en beet €1000,- in de maand houdbaar moeten houden?

Nee, ‘VVD-Gangster Zijlstra’ wil liever vandaag dan morgen dat de verzorgingsstaat wordt opgeheven, dan blijft zijn uitkeringkie van een tonnetje per jaar tenmiste gegarandeerd en kan Banana Nederland eindelijk weer gaan concurreren met landen als China en Bangladesh. De enige partij die principieel die Haagse Tweede Kamer uitkeringen van een ton per jaar weigert zijn die boeven van de SP. Ik gruwel van die eerlijke SP mensen in de Tweede Kamer, aldus Halbe Zijlstra

(In de CPN moesten vroeger de kamerleden wat ze meer verdienden dan een bepaald loon (dat van een geschoolde arbeider) afdragen – daar lijkt de regeling van de SP-Tweede -Kamerleden nog het meest op.)

Ik gewetenloos, ik egocentrisch, ik een crimineel, ik een egoïst, ik een hoerenloper, ik aan de Schandknapen vraagt Zijlstra hardop af. Antwoord u daarop maar zelf.
Nederland loopt vast als de doorgeslagen ‘Elite-Gangster verzorgingsstaat’ in stand wordt gehouden. Hoe moeten wij concurreren met Top Vrije marktlanden als China of Bangladesh?

Dat schrijft ‘VVD-fractievoorzitter-Godfather Halbe Zijlstra’ vandaag in een sluikreclame-opiniestuk in NRC Handelsblad. Ondertussen wordt de NRC leeggeroofd  mede door zijn ‘VVD-misdaad-bendeleden’, terwijl de NRC Russische Maffia van Poetin met hun Dutch Katvangertje Derk Sauer ) nog wel coulant geen reclame kosten in rekening bracht bij Zijlstra. Tja, het is soms bijna niet te volgen wie, wie nou in de maling neemt en berooft in de ‘VVD-wereld’.

Volgens Zijlstra krijgen te veel mensen kind-, huur- of zorgtoeslagen of andere vergoedingen en te vaak krijgen instellingen en bedrijven miljarden aan subsidies en garantstellingen. De rol van de overheid in de samenleving is “doorgeslagen”. Dit “opgeblazen systeem” is onhoudbaar, vindt Zijlstra:
“De kleine groep mensen die de voorzieningen echt nodig heeft, wordt inmiddels dankzij de VVD filosofie terecht weggedrukt op straat of in ‘VVD-Werk Kampfen.’

Dat is volgens Zijlstra de belangrijkste reden dat het kabinet- “Snake Rutte II” de geplande roof de arme scheel bezuinigingen en hervormingen moet doorvoeren over de ruggen van de massa. Wij moeten terug naar de ‘Basic-Kampfen’ voor mensen die de pech hebben om werkloos te worden. En onze verzorgingsstaat moet naar het niveau van bijv. Bangladesh of China. Wij zijn gelukkig al een eind op weg naar een VVD-maatschappij: Nederland is een topplek voor belastingontwijking door Narco en Maffia misdaadgroepen.  

De gewetenloze ‘VVD- Godfather Zijlstra’ zwijgt als het graf  over de werkelijke reden dat de z.g. verzorgingsstaat met zijn voedselbanken, werkloosheid, wanhoop en radeloosheid, zelfmoorden en homeless-People en hongerende kinderen niet meer langer kan worden gefinancierd.

Als Starbucks geen belasting betaalt,draait Jan Modaal daar voor op in ‘Narco-Nederland’.
De poen is op een nog nooit zo’n schaamteloze wijzen de afgelopen decennia weggeroofd door nog geen 2% de Ultra rijken Elite-Gangster en laat nu uitgerekend deze aartsleugenaar Zijlstra de politieke  loopjongen zijn van die Elite-Gangsters.

Godfather Zijlstra neemt met uitspraken afstand van PvdA en de mensenrechten.
Met deze a-sociale-visie neemt de ‘VVD-fractievoorzitter-Godfather Zijlstra’ duidelijk afstand van coalitiepartner PvdA, die de verzorgingsstaat op onderdelen wel wil reorganiseren, maar zeker niet sterk wil terugdringen. Maar hij neemt ook afstand van zijn voorgangers bij de VVD. Want het grootste deel van de afgelopen decennia, waarin de rol van de overheid zou zijn doorgeslagen, zat de VVD in de regering.

Ook het vorige kabinet “Bruin 1” lukte het niet om de uitgaven aan sociale zekerheid en zorg in te dammen. Het huidige kabinet slaagde er ook nog niet in, mede door de recessie en de roof en plunder ( bestuur) praktijken van o.a. de “Kleine VVD-gangsters”, n.b. de partijgenoten bendeleden van ‘Godfather- Zijlstra.’

Godfather Zijlstra wordt in Den Haag gezien als een mogelijke opvolger voor de huidige “VVD-leider Snake-Mark Rutte”.