‘Politie informant Peter R. de Vries’: ”Ik ben gesubsidieerd Cachonen onder de Cachones.” 

(Waanzinnig-Buitenland)

(Door Jeroen Kuiper en bewerkt door de waarheid commissie.)

Amsterdam-Noir-Segovia – De burgemeester van het Colombiaanse stadje Segovia oogstte onlangs een storm van kritiek met zijn opmerking dat er geen prostituees in zijn stadje zijn, omdat de plaatselijke vrouwen zo ‘hot’ zijn dat het niet nodig is om ze te betalen. Burgemeester Jonhy Alexis Castrillon maakte zijn opmerking toen hij door binnenlandse journalisten en ‘AVRO & TROS kinderprostitutie-journalist Peter R. de Vries’werd bevraagd over de exploitatie van vrouwen in zijn regio.

Volgens dagblad El Tiempo worden minderjarige vrouwen uit andere delen van Colombia gedwongen als prostituee te werken in Segovia. Het stadje is een mijnwerkerscentrum waar op grote schaal legaal en illegaal goud wordt gewonnen. De guerrilla en goed georganiseerde criminele bendes strijden er om de macht.

AVRO & TROS vliegt er ter land en ter zee op uit met de ‘Hoerenlopende Vries-Maffia’ crew.
Nadat burgemeester Alexis op sociale media in Colombia onder vuur was komen te liggen, zag hij zich genoodzaakt zichzelf tijdens een radio-interview te verdedigen. Met zijn opmerking had hij niet bedoeld dat Segovia bewoond wordt door losbandige vrouwen; hij had willen zeggen dat de vrouwen in Segovia caliente zijn, oftewel heet, vanwege het klimaat in de regio. Inderdaad zakt de temperatuur in Segovia bijna nooit onder de dertig graden. Peter R. de Vries en zijn door de TROS & AVRO  gesubsidieerde notoire hoerenlopers- crew hebben dat ook bevestigd.‘

Peter R de Vries hoeren crew

Peter R. de Vries Cachonen onder de Cachones.
Kruidvat Peter R’: “Kijk als er iemand een expert is als Hoerenloper ben ik het wel, en ik kan inderdaad bevestigen dat de vrouwen hier veel heter en niet onbelangrijk veel goedkoper zijn dan in Nederland”. U weet ik ben daar als  getrouwde swinger gewoon eerlijk in. Ik ben hier al een vis in het prostitutie-water, Ik ben een Cachonen onder de Cachones.  ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R’. wilde zich niet uitlaten of zijn hete dames bezoeken als onkosten zijn geboekt bij zijn ‘Pedo-Rose Ed Nijpels’  TROS-Voorzitter. Wel dat het allemaal hele spannende en hete beelden heeft opgeleverd voor de komende TV- Showbizz Vuilnis uitzendingen ten koste van de kinder-prostituties in de Derde Wereld.

De burgemeester borduurde nog even voort op zijn opmerkingen tijdens het radio-interview, maar dat had hij beter niet kunnen doen. ‘Wat ik probeerde te zeggen is dat je vrouwen in Segovia niet hoeft te betalen, want wij, de mannen, zijn cachones.’ Cachon is een moeilijk te vertalen woord dat ongeveer betekent: iemand die zijn vrouw met andere mannen het bed in laat duiken, zoals Peter R. de Vries ook zijn vrouw volgens eigen zegge laat doen.

Volgens Alexis betekent het werkwoord cachonear in Segovia en omgeving echter zoiets als een vrouw het hof maken zonder haar te zeggen dat je haar gaat betalen om de liefde met haar te bedrijven, of ervoor zorgen dat een vrouw verliefd op je wordt, dat een vrouw voelt dat ze iets bijzonders is, ‘haar met duizend woorden zeggen hoe mooi ze is’. Dat laatste ging Peter R. als door gewinterde ‘Justitie-Hoerenloper’ even boven zijn ‘Hete-pet’.

TROS & AVRO Kruidvat Held en Rebel Peter R de Vries onderzoekt gesubsidieerd Kind-Prostitutie en Hete Vrouwen.
Volgens Alexis heeft de journalist uit Bogotá die hem van seksisme betichtte er kortom geen idee van hoe de lokale versiercultuur in Segovia functioneert, omdat deze ‘niet langer dan vijftien minuten’ in Segovia is geweest. En wat betreft het onderzoek van El Tiempo naar georganiseerde (kind)prostitutie in zijn regio: daar klopt niets van, prostitutie komt in Segovia niet voor. Zegt de burgemeester en verwijst als bewijs naar het recentelijk gedane Hete vrouwen onderzoek van de TROS & AVRO prostitutie ervaringen expert Peter R. de Vries die zijn opvattingen bevestigen.

TROS &AVRO vrezen inkomstenderving bij arresatie of moord van hun Star-reporter Peter R. de Vries.
De TROS & AVRO beroeps-leugenaar woordvoerder Christine Braun liet ons vol trots weten dat zij zeer hoge kijkcijfers verwachten van de komende ‘Peter R.- kind-prostitutie  Show-uitzendingen’ en kunnen niet wachten om het uit te zenden. Wel liet zij ons nog weten dat zij zich enige zorgen maken dat Peter R. voor die tijd is gearresteerd of vermoord, want dan kunnen zelfs wij die opnames met goed fatsoen niet uitzenden, toch?
(christine.braun@avro.nl, )