( van onze Tweede kamer Kroeg redactie)

De Vrije Marktwerking Pest

Amsterdam-Noir. Ook als is het geen ‘Mooiweer’ worden huurders met (hongerende) kinderen op straat gezet. ‘Mooiweer Pooier-Samson’ en  de ‘VVD-Chiwawa Asscher’ verklaarde dat zij aan dit misdadige beleid moeten mee werken omdat zij bedreigd worden door de  ‘VVD-Misdaadgroep’ van “Godfather Snake Rutte”. “Moeten wij soms ook onze ( grachtengordel) villa’s uitgezet worden?”

Er zijn vorig jaar 10 procent meer huurders uit huis gezet dan in 2011. Het gaat in totaal om 6750 huishoudens, onder meer 950 gezinnen. Dat blijkt uit een enquête van Aedes, de koepel van woningcorporaties, onder bijna de helft van de corporaties.

Daar komt bij dat 1 op de negen arbeiders kinderen honger lijdt in Nederland en er steeds meer zelfmoorden plaats vinden, al dan niet op straat. Dat meldt de NOS dinsdag.

Opstand ‘VVD-hongerlijders’ omdat zij niet meer te eten hebben door de zorgpremie.
Maar gelukkig kon wel in twee weken na wat gemor van de zijde van de “Kleine VVD-Gangsters”de zorgpremie voor de leden van de VVD-misdaadgroep direct worden terug gedraaid.

Huurschuld was de oorzaak bij ruim driekwart van de ontruimingen. Bij de overige uitzettingen ging het om woonfraude, zoals het onderverhuren van de woning, overlast of wietteelt (kuch).

Huurders zeggen vaak dat ze de huur niet kunnen betalen vanwege de economische crisis, zeggen de meeste corporaties.

Nu geen spoed debat in de Tweede Kamer Kroeg.
Vanwege die  ‘Jan met de Pet’ crisis verwachten de corporaties dat dit jaar het aantal huishoudens met een huurachterstand van meer dan 3 maanden zal stijgen. Het aantal ontruimingen, hongerden kinderen en zelfmoorden zal daardoor toenemen en de Tweede Kamer Kroeg keek in kijkt er naar en gaat door met zuipen. De Tweede Kamer Kroeg stopt alleen maar met zuipen als er weer eens een misdaadbank gered moet worden of hun eigen Mega-graai-baantje, villa’s en kinderen op de tocht staan.