Aedes-misdaadgroep zegt gratis Oeps voor de miljarden fraude-niemand de bak in, of kaal geplukt door justitie. 

Vrije Markt Waanzin: De Ultra rijken Elite-gangsters zijn in 2012 maar liefst 241 miljard dollar rijker geworden. 

En elke 5 seconden sterft een kind van de honger. 
Crisis? Voor wie dan?

( van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze ‘ja-knikkers-pers’ redactie)

Amsterdam-Noir-De Oeps Straf de arme Maatschappij van “Snake Rutte” en zijn “PvdA Chiwawa Asscher”.
Oeps uw geld weg. Oeps in de zakken van de Ultra-Elite-Gangsters en hun Bestuurs-gangster . Oeps u in de gevangenis. Oeps uw huis uit. Oeps uw baan kwijt. Oeps uw vrouw of man kwijt. Oeps u honger lijden. Oeps u zelfmoord plegen. Mooie Samsom Tijden.

Banana-Fraude Nederland het land dat behoort tot de Top van Corruptie in de wereld met geen enkele Straf voor de Elite- en Bestuurs-Gangsters.
Kort geleden zei de “VVD- Snake Rutte vol trots  in zijn ja-knikkers-pers dat Nederland inmiddels tot de Top van de Landen behoord met de zwaarste straffen voor (Volks) misdaden. Hij vergat voor het gemak wel even daarbij te vertellen voor wie tegen zijn ja-knikkers-pers, Oeps!  Nou, laten wij dat dan maar doen. Die zwaardere straffen treffen alleen het “Klootjesvolk” dat als enige belasting betaald en echt arbeid en geen enkele  Elite en Bestuurs-Gangster, Vastgoed-Maffiose, Bouwfraude-Maffiose en Woning coöperatie, Zorg en onderwijs en Bank boef in het nette (VVD) pak, etc.
M.a.w. Nederland is volledig ontaard in een eerste klas Banana-Fraude-land alwaar de “Snake Rutte” zijn soortgenoten en aanverwanten en partijleden ( De Kleine VVD-Gangsters) zich zonder vrees voor enige straf ooit een slag in de rondte kunnen roven en plunderen met de wet en de pen in de hand.


(Steve Brown over criminele schlemielen en échte boeven)

100 Most Wanted Elite en Bestuurs-Gangsters.
Inmiddels staan er meer dan honderden van deze fijne, gewetenloze intens corrupte Elite-Gangsters en Bestuurs-Gangsters met foto en naam op onze Elite-Gangster Billboard, die allen zelfs in hun ‘ja-knikkers-pers’ zijn ontmaskert als Mega-Fraudeur. Deze Ratten in pak hebben meer gejat (moet in de duizenden miljarden lopen) in één dag dan alle Volks-criminelen ( Criminele Schlemielen) in honderden jaren bij elkaar en die hebben nul, komma nul last van de Showbizz- Vuilnis strengere straffen van de “Snake Rutte” en zijn ‘VVD-Pias-secondanten’ aan de Top van Justitie de demente pis in de broek  “Zwijn Opstelten” en zijn SBS-pulp-media-maffia Crimefighter Volksonderdrukker Fred-Big Head-Teeven. Dat was zijn ‘ja-knikkers–pers’ zogenaamd even ontgaat om de “VVD Snake” voor te houden.

Zo’n 100 miljard euro is er sinds 1980 door de ‘Banana-overheid’ over de balk gegooid en foetsie-gefraudeerd bij/met de kostenoverschrijdingen-truuc ( de Oeps-Economie) en uitstel van grote infrastructurele projecten (kuch). Een immens bedrag, waarvan bijvoorbeeld vijf jaar achtereen het begrotingstekort zou kunnen worden betaald en alle hongerde kinderen in Nederland te eten kunnen geven.


(Fred Teeven (justitie) werkt achter de schermen met politie scribent John van den Heuvel )

Honderd miljard is onder het mom van verspilling gefraudeerd en witgewassen door de Ultra-Rijken Elite-Gangsters en hun handlangers de Bestuurs-Gangsters en daar hoort u nooit een pulp-media misdaadverslaggever over. Nee, die hebben het hysterisch over de ‘Vuile Onderbroek’ van Badr Hari of de z.g. Top Misdaad Godfather Willem Holleeder, die meer in de bak zit dan daar buiten of nog maffer gesubsidieerd hitsig vertellen wat een Held en Rebel ze zelf wel niet zijn.

Dat is de schrikbarende rekensom die hoogleraar transportbeleid van de Technische Universiteit Delft, prof. dr. Bert van Wee, maakte op verzoek van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. „Ik ben zelf ook met stomheid geslagen. Zeker als je het zo bij elkaar optelt kom je tot duizelingwekkende bedragen die gemoeid zijn met de investeringen die onnodig gedaan zijn de afgelopen decennia. Een ruwe schatting, maar de boodschap mag duidelijk zijn: er is miljarden over de balk gegooid zo in de corrupte criminele zakken van de Heersende klasse en hun Bestuurs-lakeien.”